Quote Originally Posted by themanticors View Post
Hocam Oubina bende de antrenör olarak bulunuyor. Paf takım hocası olarak imza attırdım ama 3.5 yıldız üstüne çıkmadı bende alt yapı antremanlarında o yüzden as takıma geçirdim tekrar sözleşme teklif edebildiğim gibi. Sende hangi kategoride kaç yıldız veriyor alt yapı hocası olarak. Ayrıca kararlılığı, disiplini, motivasyonu ve gençlerle çalışması en aşağı 14-15, ana özelikleri 17-18-19-20 li olan teknik(fitness ve kalecilik dışı) hocalar getiriyorum paf takıma ama daha 4.5 yıldız görmedim maksimum 4 oldu. Tavsiye edeceğin bir hoca varsa sağlam antreman puanı veren çok makbule geçer. Allahtan kaleci ve fitness antrenörleri konusunda sıkıntı yaşamıyorum.

Tesislerin de önemi vardır belki bilmiyorum.Ben 3 yıldız üstüne çıksam yeterli gözüyle baıyorum.Özel çalışan listem yok.Bakıp aldım hepsini.

Quote Originally Posted by Jarlaxle55 View Post
Nuri ve D'Alessandro transferleri harika olmuş özellikle Nuri getirtmen süper hocam. Ustari as olcaksa olmamış diyecektim zaten sakatlandı ama iyileşince eldekilerden en iyisi o olucak heralde, inşallah başarılı olur

Sen olmaz desen de olacaktı ama sakatlandı işte