1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Pes Ettim Yapamıyorum...

Threaded View

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Sadece 442 degil.

4411 veya 4141 ile de benzer sonuclar alinabiliyor.

Mesele, ozellikle hucum oynadiginiz zaman AMR ve AML mevkisindeki oyuncularin beklerini takip edip geriye gelmemesi. MR ile ML'nin ise savunma gorevlerini daha fazla yapmalari.

Oyundaki 4231 dizilisi, kontrol veya hucum oynadiginizda, resmen 424 dizilisinden baska bir sey degil. Eh tabii daha dengeli 442 veya 4411 gibi dizilisler bu dizilise karsi ustunluk kuruyor.

Tabii bu demek degil ki 4231 veya 433 ile basarili olunmaz. Sadece bu dizilislerle tercihlerinize biraz farkli yaklasmaniz lazim. Savunma ve Kontra taktikleriyle oynamak gerekli.

Mesela 4411'e karsi 4231'in dustugu durumlar buna benziyor:

Kirmizi takim saga hucum ediyor. Lacivert takim da sola. Top kirmizilinin ayaginda ama kirmizili takim kendi yari sahasinda 3 kisi, lacivert takim ise rakip yari sahada 7 kisi. Ve tabii topa yeterli baski olmadigi icin top rahatlikla ilerideki kirmizili oyunculara oynaniyor.

Halbuki sol kanattaki oyuncu AML yerine ML olunca o topa mucahale icin geri geliyor.

Neyse. Bence 4231 oynamak isteyenler 4411'i tercih etsin.

433 oynamak isteyenler de 4141 dizilisini (veya en azindan kanatlardan birisi AM seviyesinde digeri M seviyesinde olabilir).
    su ekran resmen 4-2-3-1 varyasyonlarının ozetı olmus

4411 yada 442 oynattıgımda ml ve mr yı ne oynatacagım konusunda hep kararsız kalıyorum defansıf kanat mı kullanıyorsun hocam sen genıslık olarak ne zaman genıs taktıkle oynasam arapaslar yada savunmanın arasına atılan ortalardan gol yıyorum.bıde bu serıde poacher larımdan hıc verı malamıyorum farklı oyuncularla denedım gomıs lewandowskı sow ademılson gıbı ıyı oyuncularla da denedım yıne kullanamadım yaratıcı forvet olarak daha cok verım alıyorum sankı nerde yanlıs yapıyorum acaba? bıde cıft forvet oynarken kısa pasa dayalı dar bır oyun anlayısında forvetlerınızı ne olarak secıyorsunz?

dmc kullanmayı pek ıstemıyorum donem donem dmc lı taktıklerım sıkıyor degısıklık ıstıyorum bu seferde sallıyorum banega bı gelıyor ceza alanının dısından 4 gol r.socıedad felc .buna bı cozum onerınız varmı acaba?

diğer serilerde bu kadar sorunla karsılasmadım yaptıgım taktıklerde hazır taktık kullanmayıda sevmıyorum kendı taktık bılgımın gelısmesı acısından sordum bu sorularıda .
    Last edited by steave : 13.Ocak.2013 at 03:26

Mesaj Yetkileri