1 ile 30 arası toplam 144 sonuç

Konu: Avrupa'da Timsah Yürüyüşü | 2. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

İstatistiklere bakarsak Bordeaux maçını farklı kazanabilirdin. Oynanan oyun seni tatmni etmişse skora pek aldanma ben her sene hazırlık maçlarında 3-5 yiyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 53Erdogan View Post
    İstatistiklere bakarsak Bordeaux maçını farklı kazanabilirdin. Oynanan oyun seni tatmni etmişse skora pek aldanma ben her sene hazırlık maçlarında 3-5 yiyorum
    İstatistiklerde canımı sıkan tek şey uzun şutlar.. Maçın skorundan da oynanan oyundan da memnunum ama dediğim gibi bu uzaktan şut meselesini halletmemiz lazım..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

SERDAR AZİZ 5 HAFTA YOK!

Bordeaux maçının ardından yapılan tetkiklerde sol ayak bileğinin burkulduğu tespit edilen genç oyuncu hazırlık kampının büyük bölümünü kaçıracak.

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Quote Originally Posted by Artul View Post
    İstatistiklerde canımı sıkan tek şey uzun şutlar.. Maçın skorundan da oynanan oyundan da memnunum ama dediğim gibi bu uzaktan şut meselesini halletmemiz lazım..
    Hangi oyuncuların uzaktan şutu tercih ediyor daha çok ?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 53Erdogan View Post

Hangi oyuncuların uzaktan şutu tercih ediyor daha çok ?
    Mesele oyuncularda değil oynadığımız sistem büyük takımlara karşı kısır kalıyor, oyuncular içeriye giremeyince uzaktan vurmak zorunda kalıyorlar. Büyük takımlara karşı içeriye daha fazla adam sokmamız lazım.

Bu arada iki yeni kondisyon antrenörüyle anlaşmaya vardık. Bu sene takımımız fizik gücünün üst düzeyde olması gerekiyor. Her oyuncudan maksimum verim almak istiyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Quote Originally Posted by Artul View Post
    Mesele oyuncularda değil oynadığımız sistem büyük takımlara karşı kısır kalıyor, oyuncular içeriye giremeyince uzaktan vurmak zorunda kalıyorlar. Büyük takımlara karşı içeriye daha fazla adam sokmamız lazım.

Bu arada iki yeni kondisyon antrenörüyle anlaşmaya vardık. Bu sene takımımız fizik gücünün üst düzeyde olması gerekiyor. Her oyuncudan maksimum verim almak istiyorum.

Geniş alanda oynamayı dene

Mesaj Yetkileri