Türkiye Süper Ligi 15/16 Sezonu 16. Maç
Süper bir Kupa performansının ardından lige dönmemiz gerekiyordu. Sırada zorlu Trabzon maçı vardı. Trabzonspor her ne kadar favori gösterilse de Trabzon içinde işler hiç iyi gitmiyordu. Son sıralardan kurtulmaya çalışıyordu Trabzonspor. Son haftalarda aldığı bir kaç puanla 11. sıraya kadar yükselmişlerdi. Onlar için bir yükseliş benim için ise üst sıralarda kalmaya yönelik bir direniş maçıydı.
Maç tahmin ettiğim gibi zorlu geçiyordu. Takımımı geri çekmemiş atak oynamaları için cesaretlendirirken; Trabzonsporda benzer bir felsefeyle oynuyordu. maç gerçekten hareketliydi. Top bir o kalede bir bu kalede gidip geliyordu. İlk gol Trabzonspordan geldi. güzel bir kontraatakta
Deniz Yılmaz durumu
0-1 yapan golü atıyordu.
Takım pes etmemşi gole rağmen baskıya devam ediyorlardı. bu maçtan galibiyet olmasa bile en azından 1 puan koparacağımızı görüyordum oyuncularda. Derken Trabzonspor defansı baskılara daha fazla dayanamadı ve sahneye çıkan son haftaların formda ismi
Atabey Çiçek durumu
1-1'e getiren golü 27. dakikada atıyordu. Bu dakikadan sonra baskılarımız iyice arttı. Trabzonsporun ileri çıkışlarını engellemeye başlamıştık artık uzaktan çektiğimiz şutlarda ise kaleyi çok fazla göremiyorduk ve en sonunda ilk yarı böyle bitecek derken 41. Dakika'da
Orlando Gaona Lugo sahneye çıkıyor ve durumu
2-1'e getiren gole imza atıyordu. Bütün takım Gaona'ya koşuyordu.
İlk yarıyı güzel bir geridönüşle kapatmıştık. Ancak ikinci yarıda iyi bir savunma yapmamız gerekiyordu. Takıma dikkat etmelerini ve her an biz nasıl çevirdiysek; Trabzonunda o şekilde çevirme potansiyelinin olduğunu hatırlayarak oynamaları gerektiğini söyledim. İkinci yarıyada hızlı başlayıp yine
Atabey Çiçek'in 46. dakikadaki golü ile
3-1 yapıyorduk durumu. Artık rolantiye alma vaktiydi. Takımı savunmaya yaslamış ve kontra bir oyuna çevirmiştim. Trabzon yükleniyor, Kalede Ali Ömer Özkaya devleşiyordu. Yinede Ahmet Sari'nin 54. dakikasında gelen maçın son golüne engel olamıyorduk. Maçta başkada gol olmayınca maçtan güzel bir zaferle ayrılıyorduk...