Sakatlık problemi gerçekten kötü. Ben de kendi kariyerimde bir türlü tam kadro oynayamadım.
Sakatlık problemi gerçekten kötü. Ben de kendi kariyerimde bir türlü tam kadro oynayamadım.
Baskıyı kurmuş net bir galibiyet almışsın böyle devam![]()
Görkem Dede: "Takımıma ve kendime güveniyorum. Orduspor mücadelesini kazanıp geliceğimizden eminim. Bu takım her şeyi hak ediyor." dedi. Ligdeki iyi gidişat ile ilgili de konuşan Dede: " Daha sadece bir beraberlik aldık. Bu şekilde devam edersek nağmalup sezonu bitirmemizin önünde hiç bir engel yok." dedi.
Takım Kaptanı Ömer: "Hocamız bize çok güveniyor. Bizde güvenini boşa çıkartmak istemiyoruz. Takım uyumu ve takım çalışması çok üst düzey. Eğer böyle devam edersek rakibimiz kim olursa olsun gazabımıza uğrayacaktır." dedi. Son maçta maçın adamı seçilmesi ile ilgili olarakta: " Hocam bana boş fırsat bulduğumda orta yapmamı söylüyor. Bende o maç çok boşluk yakaladım ve ortalarımı yaptım, biri asist oldu. Hem kendi adıma hem takım adına güzel bir maçtı." dedi.
TÜRKİYE KUPASI 4. ÖN ELEME TURU
Yeni Malatyaspor gücünü bir kez daha gösterdi. Oyun hep istediğimiz gibi gitti. Şansız bir gol yedik yemesek imkanı yoktu uzamazdı penaltılara kadar. Gerçekten ayakta alkışlanıcak bir futbol oynadılar.
Maçın Adamı: Sedat Yeşilkaya ( 1 Asist / 7.8 )
Bu galibiyet ile birlikte Yeni Malatyaspor 18 MAÇTIR yenilmiyor.
Her zamanki Yeni Malatya gibi oynamadık ama ikinci yarıya çıkmadan bir kaç taktiksel değişiklik yine de 3 puan almamızı sağladı.
TÜRKİYE KUPASI 5. SIRALAMA TURU RAKİBİMİZ BELLİ OLDU !!!!!!!
Nazilli Belediyespor büyük bir süpriz yaparak son dakikada bulduğu golle Galatasaray'ı kupanın dışına iterek Yeni Malatyaspor'un rakibi oldu.
Serravelle belediyesi başarılar diler (:
Gayet iyi gidiyoruz.
Kupa 10 numara olmuş![]()
17. MAÇ
Kolay kazandık diyemem. İki takımda çok iyi oynadı ama Yeni Malatyaspor son zamanlar üstünlüğünü artırarak galibiyeti getiren golü buldu.
Maçın Adamı: Okan Öztürk ( 2 Gol / 8.8 )
TÜRKİYE KUPASI GRUPLARI BELLİ OLDU!!!!!!!!!
Diğer gruba göre daha iyi kura bence kupada![]()
Görkem Dede: "Hiç beklemediğimiz bir olaydı. Takım tam hızını almış gidiyordu ki bu 3 sakatlık hem takım moralini hemde taraftarları kötü yönden etkiledi. Elimizden geldiği kadar eksikleri kapatmaya çalışıcaz ama Türkiye Kupası müsabakalarının hiç birinde forma giyemeyecek olmaları iyi olmadı."
YENİ MALATYASPOR ESKİŞEHİR YOLUNDA !!!!!
Görkem Dede: "Sakatlık sorunları takımın moralini bozsa da Eskişehir'e gidip galibiyetle dönmek istiyoruz. Yeni Malatyaspor asla tek vuruşta yıkılıcak bir takım değildir."
Sakatlıklar Takımın Kadrosu çok geniş olmadığı göze alınınca çok kötü olmuş umarım takım üstesinden gelebilir.
Her zaman rakiplerimize kurduğumuz üstünlüğü Eskişehirspor bize kursa da maçın başın öe geçmesini bildik. Sonra gelen bir kaç hata 2-1 yenik duruma düşürdü ancak direkten dönen frikik vuruşunun Ozan'ın önüne düşmesi ile 1 puanı aldık.
Maçın Adamı: Nuhui ( 1 Gol - 1 Asist / 8.5 )
Görkem Dede: "Galip gelebilirdik ancak bu bile bir başarıdır. Taraftarımız buraya kadar gelerek bizi yalnız bırakmadı ve bizde 1 puan alarak yüzlerini güldürmeyi başardık."
Bir destan yazıldı. Skoru 2-0 a getirdikten sonra oyunculara kendilerini çok yormamaları için talimat verdim golü yedik ama maçı kazanmasını bildik. Kerim Zengin yine güzel bir gol kaydetti. Türkiye Kupas'nın en süpriz takımı olmaya devam ediyoruz
Maçın Adamı: Evren Kürkçü ( 1 Asist / 8.3 )
Kupada harika gidiyoruz evimizde Es-Esi Yenersek biter bu iş.
TÜRKİYE KUPASI A GRUBU 3. MAÇ
Beklenen oldu ve Görkem Dede komutasındaki Yeni Malatyaspor ilk yenilgisini Beşiktaş tarafından tattı. Aslında erken gelen gole hızlı cevap verdik ama 2.ye engel olamadığımız gibi sonrada oyunun kontrolü tamamen Beşiktaş'a geçti. Kalecimiz Vedat olsaydı iki golü de yemiyeceğinden eminim.
Maçın Adamı: Tomas Sivok ( 1 Asist / 8.1 )
Acil yama şart ...Kadro geniş olunra uyumu sağlatmak zor oluyor kadro dar olursa sakatlık bela oluyor 2 ara 1 dere
Sakatlar kötü,ama olağanüstü gidiyoruz grupda'da işler yolunda gibi![]()