Akhisar maçında baya şanssızmışız hocam.
Akhisar maçında baya şanssızmışız hocam.
İyi gidiyoruz küçük şanssızlıklar olsa da.![]()
STSL 7. HAFTA
Gaziantepsor 2 - 3 Bursaspor
Tek kelimeyle müthiş bir maçtı.. Gaziantepspor deplasmanının zorlu geçeceğini biliyorduk ama böyle gelgitlerin yaşanacağı bir maç hayal etmemiştim. 3 puanla evimize dönmenin sevincini yaşıyoruz.
STSL 8. HAFTA
Bursaspor 3 - 0 Mersin İ.Y.
Baştan sona üstün oynadığımız karşılaşmada rakibimizi devirmek pek de zor olmadı.. Tagoe'nin kenardan dahil olup gol atması bizi ayrıca sevindirdi..
8. HAFTA SONUNDA PUAN DURUMU
Güzel gidiyoruz hocam böyle devam Galatasaray yine yapmış yapacağını![]()
Güzel gidiyoruz.![]()
İyiyiz , Carson'ın sakatlığı umarım formu etkilemez.
Ben de ondan korkuyordum ama Sercan'ın formu beni epey şaşırdı. İnanılmaz kurtarışlar yapıyor.. Antep maçında bizi o ipten aldı..
Antep maçı demişken Murat Yıldırım'ın son dakikada attığı o güzel golü getiriyoruz şimdi ekranlarınıza..![]()
[YOUTUBE="KYCdNCFdoeY"]Murat Yıldırım'ın Son Dakika Golü[/YOUTUBE]
AVRUPA LİGİ GRUP MAÇI
PSV 4 - 2 Bursaspor
Grupta liderlik şansımızı zora soktuk.. PSV'yi biraz hafife aldık ve bedelini ödedik malesef.
STSL 9 .HAFTA
Kayserispor 1 - 3 Bursaspor
Geriye düştüğümüz karşılaşmada oyun disiplininden kopmadık veri geri dönmesini bildik. Ligde emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.
ZTK İKİNCİ ÖN ELEME MAÇI
Bursaspor 0 - 1 Sivasspor
Yedek ağırlıklı çıktığımız karşılaşmadan 0-1 yenik ayrıldık. Açıkçası takımın da Türkiye Kupası'nda gözü yoktu pek.. Konsantrasyonumuzu lige ve Avrupa'ya yöneltmiş durumdayız..
ZTK'den elenmemiz iyi olmuş.
Güzel gidiyoruz bence.
STSL 10. HAFTA
Bursaspor 3 - 0 Trabzonspor
Kendi evimizde Trabzonspor'u zorlanmadan geçiyoruz.
AVRUPA LİGİ GRUP MAÇI
Bursaspor 2 - 1 PSV
Pinto'nun ilk yarının sonlarına doğru gördüğü kırmızı kart bizi oldukça zor bir duruma soktu. Ancak PSV ataklarını başarıyla savuşturup kontradan attığımız golle galip gelmesini bildik. Ancak ikili averajda PSV'nin gerisinde kaldık..
STSL 11. HAFTA
Galatasaray 0 - 0 Bursaspor
TT Arena'da kora kor bir mücadele vardı resmen.. Lig liderinden 1 puan alarak aradaki puan farkını açmasına müsade etmiyoruz..
son 3 maç çok güzel olmuş
Hocam senden gördüm bir Bursaspor kariyeri yapıyım dedim
Uefa 32 takım arasına kaldım.Atletico madrid cıktı.İlk maç 2-0 yenildim.Maçtan sonra bu iş daha bitmedi dedimİspanya'daki maçtan önce kaybedecektim kafamda o vardı
Fatih Terim kontrası 1-0 bitti ilk yarı ikinci yarı batalla 83 penaltı kaçırdı.Sahneye Fırsatçı Gölcü Sestak cıktı 90+3'te 2-0 yaptı.Uzatmalarda Ozan attı 3-1 aldım Halay Cektim burda
Umudunu kaybetme
Başarılar hocam iyi gidiyorsun![]()
STSL 12. HAFTA
Bursaspor 2 - 1 Orduspor
AVRUPA LİGİ GRUP MAÇI
Anorthosi 0 - 3 Bursaspor
STSL 13. HAFTA
Kasımpaşa 0 - 2 Bursaspor
STSL 14. HAFTA
Bursaspor 1 - 1 Elazığspor
Elazığ yaktı bizi.. Ligin son sıralarında yer alan Elazığ'a kendi evimizde 1 puan veriyoruz.. Bizim için çok değerli olan 3 puanı kaybettik.
AVRUPA LİGİ GRUP MAÇI
Bursaspor 2 - 2 Metalist
Elazığ maçının ardından bir darbe de Metalist'ten geliyor. Kazanabilseydik gruptan lider çıkacaktık.. Nasip değilmiş.. Avrupa Liginde grubu 2. olarak tamamlıyor ve bir üst tura çıkıyoruz..
AVRUPA LİGİ F GRUBU PUAN TABLOSU
Çok güzel gidiyoruz, tebrikler.
Hangi taktiği kullanıyoruz, hazır bir taktik mi?
Maçlar harika. Metalist'i yenseydin 1. olacaktın ama olmadı![]()
Teşekkürler.. 4-4-1-1 dizilişiyle oynuyorum. Tamamen kendim oluşturdum taktiğimi..
Malesef Elazığ maçından sonra takımda moral olarak çöküntü yaşadık ve bu da Metalist maçındaki performansımızı olumsuz yönde etkiledi.. Sağlık olsun, yine de gruptan çıktığımız için mutluyuz.![]()
Devre arasına 1 aydan daha kısa bir süre kaldı.. İlk önceliğimiz sene sonu sözleşmesi bitecek olan oyuncularla anlaşmak olacak. Yönetim'in ekstra trasnfer bütçesi vereceğini tahmin ediyorum. Gelecek olan bütçeye göre belki bir-iki oyuncu alabiliriz..
MALİ DURUM
Görüldüğü gibi kulübümüz 6 ay gibi kısa bir sürede $10M civarında bir kâr sağlamış. Şimdi gelir-gider tablosuna daha dikkatli bakalım.
Kulübümüzün gelir tablosuna baktığımızda, 6 aylık süreçte sağladığımız $10M kârın nereden geldiğini daha iyi anlıyoruz. Süper Lig ve Avrupa Ligi mücadelelerinde aldığımız başarılı sonuçlardan tam olarak $9,840,451 gelir elde etmişiz. Bunun yanı sıra sponsorluk anlaşmalarından $4,677,778, Televizyon gelirlerinden $3,489,944 ve bilet satışlarından toplam $3,754,717 gelir elde etmişiz.. Yani geçirdiğimiz bu 6 aylık süreçte ana gelir kaynağımız para ödülleri olmuş..
Gider tablomuza baktığımızda kâr etmemizi sağlayan en önemli etkenleri görüyoruz.. Ana giderimiz olan oyuncu maaşlarına $6,761,683 ödeme yapmışız. Bunu takip eden, en yüksek giderlerimiz ise sırasıyla; $1,724,749 ile primler ve $1,573,429 ile personel maaşları.. Bunların dışında ki diğer giderlerimiz ise $1M sınırının altında yer almaktadır.
STSL 15. HAFTA
İ.B.B 1 - 0 Bursaspor
Ligdeki ilk mağlubiyetimizi İBB'den alıyoruz. Takımda moraller düştü bir an önce toparlanmak lazım..
STSL 16. HAFTA
Bursaspor 1 - 0 Sivasspor
Başa baş bir mücadele oldu ama kazanmasını bildik.. Oyun olarak çok fazla iyi olmasakta moral kazanmamız için önemli bir galibiyet elde ediyoruz.
STSL 17. HAFTA
Karabükspor 2 - 3 Bursaspor
İlk yarısını harika oynadığımız maçta galip geliyoruz ancak, ikinci yarı resmen kabus gibiydi.. Scott Carson bizi ipten aldı diyebilirim.
SEZONUN İLK YARISINDA OLUŞAN PUAN TABLOSU
OYUNCU VERİLERİ
Pinto ve Batalla'nın performanslarından oldukça memnunum.. Gol yollarında bizi sırtlıyorlar..
AVRUPA LİGİNDE EŞLEŞMELER BELLİ OLDU!
Avrupa Liginde 1. Eleme Turu kuralarında Spartak Moskova ile eşleşiyoruz. Bir diğer temsilcimiz Galatasaray ise ŞL'den Avrupa Ligine gelerek Malaga ile eşleşti.
Yoğun ders programımdan dolayı bugün ilerleyemeyeceğim.. Devre arası için transfer önerilerinizi bekliyorum..![]()
Sol bek, sol açık, sağ açık, forvet mevkilerine yapılan önerileri değerlendireceğim..