1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Cristian Baroni [13.0]

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Tackling, Workrate, Teamwork ve Positioning değerlerinin 2'şer birim düşmesi gerek bence. Maç içinde çok çalışkan değil, takım oyunu bu sene gerilemiş sürekli saçma yerlerde şut çekiyor buna bağlı olarak decisions ta düşebilir, öyle tackling değeri 14 müş gibi pek top kaptığı da yok. Pozisyon alma zaten en başından fazla gelmişti bana başka sebebi varsa bilemem. Bravery değeri de 10 olabilir ne kafa topuna çıkıyor ne birisi koşarak geldiğinde ayağını sokacak kadar cesaret gösterebiliyor.

Şimdi adamı öldürdün diyenler olabilir ama ben böyle düşünüyorum ne yapayım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Tackling, Workrate, Teamwork ve Positioning değerlerinin 2'şer birim düşmesi gerek bence. Maç içinde çok çalışkan değil, takım oyunu bu sene gerilemiş sürekli saçma yerlerde şut çekiyor buna bağlı olarak decisions ta düşebilir, öyle tackling değeri 14 müş gibi pek top kaptığı da yok. Pozisyon alma zaten en başından fazla gelmişti bana başka sebebi varsa bilemem. Bravery değeri de 10 olabilir ne kafa topuna çıkıyor ne birisi koşarak geldiğinde ayağını sokacak kadar cesaret gösterebiliyor.

Şimdi adamı öldürdün diyenler olabilir ama ben böyle düşünüyorum ne yapayım.
    ek olarak consistency de düşmeli sürekliliği yok, tacklinge gelcek olursak adam top kapmaya çalışmıyorki gözlemleyelim
    Last edited by Önder HOCA : 17.Ocak.2013 at 17:20

Mesaj Yetkileri