Anket Sonuçlarını Görüntüle: Küçük ülkenin yürekli gençleri devler liginde devlere karşı akibeti ne olur ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Devler ligi devlerindir. Küçük ülkelerinde başarılar

3 23.08%
  • Bi dev olmasa da 3. olup Avrupa ligine kalabilirler

3 23.08%
  • Devlere kafa tutmak yürek işidir ve San Marinoda fazlasıyla mevcuttur fakat çeyrek finali göremezler

5 38.46%
  • Çeyrek Final

0 0%
  • Yarı Final

0 0%
  • Final

0 0%
  • Devlerin Devi

2 15.38%
Sayfa 5 / 17 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 510 sonuç

Konu: San Marino Devler Liginde Devlere Karşı |7.Sezon|

15'lik gençler şuanki San Marino kadrosuna göre kat kat üstün.Bunlar 25'lerinde falan San Marino'yu taşıyacaklar,o kadar dayanabilirsen tabi hocam

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bize şans vermeyip düşecekler gözüyle bakanlara selam olsun
    Geçen sezonun flash ekibi alto adige deplasmanında güzel oyun ve güzel bir skorla dönüyoruz . Gençlerimiz parlıyor parlıyorrr

İlk maçların ardından puan durumu görelim. Ve rakiplerimizi tanıyalım

ve 1 ay geçmesine rağmen çok çalışan gözbebeklerimiz (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by VatKenAyDu View Post
    15'lik gençler şuanki San Marino kadrosuna göre kat kat üstün.Bunlar 25'lerinde falan San Marino'yu taşıyacaklar,o kadar dayanabilirsen tabi hocam
    Benden iyisini mi bulacaklar Şİmdi hedef resmi maçlarda puan almak

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Beyler önümüzde ingiltere deplasmanı var. Ancak öyle böyle değil basın mensuplarıyla bir diyalogumuz oldu dillere destan İngilizler beni 10 lamazlarsa serravelleye dönünce topraklarımızı öpücem

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Tipik ingiliz basını küçümseyin siz küçümseyin gün gelecek hesabınızı dürecez !!! Peki ya Selva ? Tabiki şaka yapıyoruz adam realist Buda benim basın mensublarıyla yaptığım toplantı

SAVAŞ BAŞLASIN !!!!

Topçular fena umutlanmışlardır şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

İngiltere'den zaferle dönmeyi bekliyoruz hocam.

3 farkı zafer olarak sayacağım

Alto'dan almışız geçen sezonun öcünü...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Lihteştayn gibi dünya devi bir takım (FM'ye göre) ile berabere kalmak başarıdır Gençler fena

Şu elemanı cok begendim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Çok pis tökezledik Daha doğrusu beklediğimizden fazla fark yedik
    Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Şu elemanı cok begendim
    Adamın orta açmadan aciz genelde yedek ama yavas yavas 11e monte edecegim.teknik var orta yok

Regenler iyimiş hocam iyi yoldayız.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Çok pis tökezledik Daha doğrusu beklediğimizden fazla fark yedik
    Hadi ya sağlık olsun önümüzdeki turnuvalara bakacağız artık

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Benim İçin maç burda bitti

Adamlar kaleciyi dövmüş resmen hocam 47 şut 25 Kaleyi Bulan

Dayan San Marino!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Regenler iyimiş hocam iyi yoldayız.
    onlar bizim geleceğimiz mali durum çöktü çökecek
    Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Hadi ya sağlık olsun önümüzdeki turnuvalara bakacağız artık
    Aynen öyle biraz ilerledik elemeleri gol atamadan tamamladık ssler geliyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Adamlar kaleciyi dövmüş resmen hocam 47 şut 25 Kaleyi Bulan

Dayan San Marino!
    Simoncini çıldırttı adamları Yoksa bir düzine yemiştik Hakem bana göre yanlış bir karar ile maça yenik başlamamızı sağladı buda kibrit çöpü gibi olan direncimizi kırdı ardından 2. gol takım dağıldı

Nesil
    2006

Giripte kariyer okumam; ama bu kariyer çok hoşuma gitti. San Maroni ile Dünya Kupası olmadı; ama Avrupa Kupası gruplarında iyi işler yaparsın.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Seri C-1
    2-3-4-5-6. Hafta

Seri C Kupası
    1.Tur

Seri C kupası denen teneke kupası maçlarını asistana yönettirme kararı aldım. Teneke kupası maçlarından biran önce elenip kurtulmak lazım

Ligin bir diğer güçlü ekibi karşısında flash bir skor alıyoruz. İçerde maçlarımızı kolay kolay vermez ve deplasmanda 1er puan dahi alırsak bu işi kotarırız. Deplasmanlar çok zor geçiyor. Sonuncuyla oynasak dahi. 1 puan altın 3 puan elmas.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Giripte kariyer okumam; ama bu kariyer çok hoşuma gitti. San Maroni ile Dünya Kupası olmadı; ama Avrupa Kupası gruplarında iyi işler yaparsın.
    Teşekkür ettim o zaman Serravelle'nin kapıları her daim açık

Çok iyi gidiyor takımm

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Alıcaz biz bu ligi alıcaaaz Kupa elemelerinde de puanları alıcaz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Seri C-1
    7-8-9. Hafta

Seri C Kupası
    2.Tur

Belmonte geçen senenin ilk devresine döndü. Saç baş yolduran cinsten gol kaçırıyor. Sözleşmesi bitiyordu.Yükselen formu nedeniyle uzatmıştık şimdi yine yatışlarda 2 hafta maaşını kestik. Kulağını sert bir şekilde çektik. Umarım düzeltir kendini. Zavoli'nin sakatlığı belmonte'nin formsuzluğu üst üste geldi. Zavoli ve Poggiali zaten profil olarak çok iyi değiller. Henüz 16 yaşındalar ve kazanmaya çalışıyoruz. O yüzden cok gol atamıyoruz fakat belmonte'nin şuan takımı sırtlması abilik yapması gerekirken. Oda yük oluyor takıma.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Çok iyi gidiyor takımm
    İçerde iyiyiz ama deplasmanlarda pek iyi görüntümüz yok. Evimizde de zar zor alıyoruz
    Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Alıcaz biz bu ligi alıcaaaz Kupa elemelerinde de puanları alıcaz
    İnşAllah ama elemeler bitti lig ss lerinden sonra Milli Takımı atıcam biraz fazla kaptırıp ilerlemişim

Mesela evimizde 5 attığımız cuenoya deplasmanda yenilmiştik. Hoş biri lig digeri kupa Ayrıca teneke kupası maçları asistanda herifin gözünü hırs bürümüs biz yenilek elenek diye ugrasırken herif 5 atıyor rakibi kinleştiriyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Seri C-1

10. Hafta

Seri C Kupası Gruplar
    1.Maç

Sonunda kaybetti bizim asistan ama bu gereksiz kupada gruplara kaldık 4 grup 3er takım liderler direk yarı finale çıkıyor umarım tez zamanda eleniriz

Seri C-1
    11. Hafta

Ligde konum olarak güzel yerdeyiz. Geçen yıl çok yer çok atardık. Hele sezonun ilk yarısı berbattık. Bu sene az atıp az gol görüyoruz. Bunda en büyük etmen formsuz belmonte ve profil olarak henüz iyi olmayan 2 San Marino genci. Zavolinin sakatlıgı kötü oldu umarım fazla özellik düşmez. Kalecimiz sezon başı sakatlanmıştı düzeldi ardından 1 bucuk ay kadar sakattı sonra tekrar döndü. Genç oyuncuların gelişim aşamasında uzun süreli sakatlıkları gelecekleri için çok kötü oluyor. Hele birde bizim gibi kücük klüpler icin felaket.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Karadağ maçı ile itibaren sırf gol atmak için atak futbol sergilemeye çalıştık. Aslında meyvesini de aldık. Ama maalesef beceripte 3 direk arasına bir türlü topu sokamadık. Özellikle Moldova karşısında elemelerin en iyi maçını ortaya koyduk. Sahaya hem puan hem gol için çıktık. Fakat Fifa üzerinde ve hakemler üzerinde nasıl bir izlenim oluşturduysak korkar hale gelip artık maçın hemen başında penaltı çalarak direncimizi kırıyorlar. Biz alıştık ama onlar da engelleyemeyecek yükselişimizi ve Bugün Günlerden San Marino dedirteceğiz !!!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Dünya kupası elemerlinde maalesf 0 puan çektik ve gol dahi atamadık.

Bu haberle ise tam bir soğuk duş..San Marino ekibine "Ben gol dahi atamazken Ermenistan İtalya'yı yenmiş..." dedim onlar istifa sinyali alıp hemen beni sakinleştirdiler. Lafımın geri kalanına izin vermediler. Hocam biz seninle çalışmaktan çok mutluyuz. Ve unutma ki bize ve San Marino halkına sözünüz var borçlusunuz. Birgün herkese Bugün Günlerden San Marino dedirteceksiniz. Aslında biz size çok şey borçluyuz. Takımı dünya sıralamasnda en dibten alıp yükseltmeye başladınız. Ve bu arada unutmadan size bir kaç video ve oyuncu bilgisi göstermek isteriz.
    İtalya'ya gol atan oyuncu

ve yüzüm gülmüştü. Adamın özellikleri bir kenara bonservisi ile ben 3 takım kurarım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Engellenemeyen Yükselişimiz devam ediyor Hatta o kadar hızlı yükseliyoruz ki ben bile farkında değilim. Biz ne ara 202. sıraya çıktıysak birde gerilemişiz En son 207 lerdeydim çokmu hızlıyız ne

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara

Bildiğim bütün duaları okuyorum kalbimiz seninle san marino !

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Agedeee View Post
    Bildiğim bütün duaları okuyorum kalbimiz seninle san marino !
    Böyle vefalı ve cefakâr taraftarlarımız olduğu sürece karanlığı yırtacağımız gün yakındır

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İşler çok kesat

Her inişin bir çıkışı vardır diyoruz. Ama bu işi çözemedim puanım düşmüş :/ Neye göre artıyor nasıl artıyor veya azalıyor bilen var mı ? Zahmet olmazsa biraz aydınlatsa :/ Puanım sabit kalmasını beklerdim ama düşmesi tuhaf geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Tam olarak matığı nasıl koydular bilmiyorum ama bu puanlar son senenin durumuna göre alınıyor. Yani bulunduğun aydan 12 ay geriye hesaplanıyor... ama ne kaç puan bilmiyorum

Sayfa 5 / 17 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri