Hahahaa sabah sabah cok güldüm ya![]()
Ama tespitler doğru hocam
çok iyi ya![]()
Hocam önceden duyurma transferi yoksa diğer takımlar fiyat yükseltiyor![]()
görsellik falan süper hocam ya bu gidişle müthiş bir kariyer olacak![]()
Gece yarısı telegolü izliyodum bağlanayım dedim
Şuanki ara transferde Fb ve Gs'ye bakarsan ikiside özellikle fenerbahçe günü kurtarmak için transfer yapmanın peşinde ,
Teşekkürler
Malesef basın ,diğer takımların ilgilenmesinden ziyaede ,çıkan haberlerden oyuncunun menejeri tarafından fiyatı yükseltiyor![]()
Hocam fer hayirli olsun , kendi kariyerlerimde bana cok tavsiye etmislerdi ama bir turlu kismet olmamisti 2.ligin tozunu attirir
Sen de keyif alıyorsan sorun yok (: mühim olan oyunun tadına varmak
Leroy Fer ikinci lig için üst düzey bir oyuncu bence.. Çok faydasını göreceğinden eminim..
Hocam resmen kariyeri yaşıyosun ve sürekli kendini aşıyosun , bu mağlubiyette nazar boncuğu olsun![]()
tek kelimeyle 10 numara helal olsun
kariyer paylaşımı gerçekten kıskandırıyor ama 30 Ağustos'u böyle güzel anlatman daha da fethetti beniemeğine sağlık kardeşim
Hocam görseller gidişat falan müthiş ya biz bile takip ederken acayip zevk alıyoruz seni düşünemiyorum bile
Bu arada 30 Ağustos'u hatırlaman falan süper olmuş tebrikler valla
![]()
Last edited by benzema35 : 20.Ocak.2013 at 21:12
Gerçekçi olsun diye oyunun tarihine göre gidiyorum , daha önceki paylaştığım gazete manşetlerinin hepsi oyunda hangi gündeysem ve oyunda o gün önemli bir olay olmuşsa transfer falan gibi bunu o tarihteki gazete manşetiyle veriyorum , çok daha keyifli oluyorSizde beğendiğinize göre demekki doğru yoldayım
![]()
Hocam toplantılarda ki objektiflik taktire şayan![]()