FA Cup'ta yola devam ediyoruz.
Gördüğünüz gibi Derby County sınavında tökezler gibi olduk, sonraki rakibimiz Wolves.
Swansea 3 - 1 Everton
Capital Cup One'da Final Heyecanı
Man. City - Swansea
Bakalım kupaya uzanabilecek miyiz?
FA Cup'ta yola devam ediyoruz.
Gördüğünüz gibi Derby County sınavında tökezler gibi olduk, sonraki rakibimiz Wolves.
Swansea 3 - 1 Everton
Capital Cup One'da Final Heyecanı
Man. City - Swansea
Bakalım kupaya uzanabilecek miyiz?
Mücizelik bir durum değil,iyi oynarsak kazanırız![]()
Takım olarak iyi oynayacağını düşünüyorum. Fakat City'nin bireysel yıldızları sonucu belirlemez inşallah.![]()
TariboWest
Kazandık!
Swansea 3 - 0 Man. City
Açıkçası ben beklemiyordum hatta umutsuz olduğum için oyunu kapatıp başka şeylere yönelmiştim birkaç saattir, sonra açtım herşeyi oluşuna bıraktım, genel olarak oynadığımız taktiklerden biriyle çıktık maça, diğer taktiğimizde kanatları forvete yaklaştırıyoruz bu maçta yapmadık. Takım harika oynadı, Dembele ortalığı yıktı geçirdi. Tamam kazansak bile uzatmalarda penaltılarda falan kazanırız diyordum, ama 3 - 0 kazandık. İnanılır gibi değil![]()
![]()
Kaptan Ashley Williams Maraton'a Canlı Yayında Bağlandı:
Şansal: Sendeyiz Ashley...
A. Willams:Sabaha kadar eğleneceğiz, ama sabah olunca geceyi unutmamız gerekiyor, umarım kimse Jack Daniel's içerken abartmaz çünkü sabah olunca acayip baş ağrısı yapıyor dostum.. Her neyse devre arasında yönetim, ben, o zamanın yardımcı kaptanı Rangel ve Arda Başgan masaya oturduk. Sene başındaki hedefimiz olan Şampiyonlar Ligi'ne katılım'ı Şampiyonluk olarak değiştirdik. Biz şampiyonluk istiyoruz dostum. Sonraki maçımız ligin favori ekiplerinden Arsenal'e karşı. Bu maçı kesinlikle kazanmamız lazım.
H.Şükür: ....
Şansal: Biz Fenerbahçe maçını tartışıyorduk çocuklar, bu adama niye bağlandık ?
Tümer: Olsun Şansal abi anafikir hep aynı değil mi zaten? İbrahim Toraman'a bağlansak o da aynı şeyi söylemeyecek miydi? Yalnız Güray da çok iyi biliyor işi, adamlar ligte rakip tanımıyor, baksanıza elin adamına Türkçe'yi bile öğretmiş.
Şansal: Sen ne dersin Marcus ?
Marcus Merk: Ja, natürlich auch...
Şansal: Kısa bir reklam arası rica edelim, sonra tekrar birlikteyiz...
Kuğulardan teklif var naapıcaz hacı abi![]()
Kupa çok iyi olmuş.Avrupa'da da iyi işler bekliyoruz senden![]()
Burası İngiltere değil, Galler !!11!!11!!Başkan da çok uyuz biri, ligde daha 2. mağlubiyeti aldık bilmem 20 kaçıncı maçta adamın direk güveni düştü, bi anda Very Secure'dan Stable'a iniverdi.
Bu sene ilk 3'e giremezsek 4. bile olursak istifa edebilirim, belli olmaz. Şampiyon olursak ta istifa edebilirimÖnceliği Şampiyonluğa veriyorum 2 sene içinde mutlak ilk hedef şampiyonluk
Tabi ki katıldığımız tüm kulvarlarda sonuna kadar götürmek isterim, bu sene çok garip şekilde gidemedik Avrupa Ligi'ne, ki Avrupa Ligi de pek açmazdı beni iyi oldu sanki gidemeyişimiz.
Başkan'ı aradım, bonservis bedeli vermeden oyuncu alıcam biraz maaş bütçesi fişekleyiver dedim, adam telefonu kapattı. Iphone 5'i var tabi, şekil ya ...
Arsenal 1 - 0 Swansea
Arsenal'e direnemedik![]()
Swansea 3 - 1 Newvcastle
Rahat kazandık
Swansea 3 - 2 West Brom
West Brom iyi zorladı ama puan kaybı yapmadık![]()
Swansea 0 - 2 Manchester City
Maçı kesinlikle biz haketmiştik, kazansaydık lider olacaktık![]()
Blackburn 1 - 2 Swansea
Neredeyse gidiyodu 3 puan
Yarış Kızışıyor
The Tabela
Şampiyonlar Ligi garanti gibi gözüküyor![]()
![]()
Bu arada:
Çılgınca sahaya atlıyorlar ya çok hoşuma gidiiyo ya![]()
![]()
Wigan 1 - 2 Swansea
Southamton 2 - 4 Swansea
The Tabela
Geriye kalan maçlar
Rochina ödüle aday ve favorilerden
Maicon ile 1 sene daha sözleşme imzaladık.
Sakatlık şoku
Eduardo sakatlandı. Kalemizi sene başından beri o koruyordu. Kritik bir döneme girerken 1 Ay gibi bir süre takımda yer alamayacak. Onun yerine Birigüi mi yok Lindegaard mı oynamalı bilemiyorum. Lindegaard da sakatlıktan yeni çıktı, Birigüi de henüz çok genç, maçlar da baskılı maçlar olacak kaldırabilir mi acaba ?
Sakatlık kötü olmuş ancak maçlar çok iyi.Ligi alabiliriz bence![]()
2 Maçta yokluğunu hissetmedik Eduardo'nun, hadi bakalım son haftaya kadar kovalayacağız, takım çok formda.
Swansea 3 - 1 Stoke
Bu maçta kalede Birigüi vardı, iyi oynadı, rakibimizin uzaktan şutlarında hata yapmadı, yediğimiz gol de tam usta işiydi napsın çocukcağız![]()
Swansea 3 - 1 Liverpool
Kritik bir maç olduğu için tecrübesine güvenerek Lindegaard'ı oynattım. Beyefendi de fena oynamadı. 77'ye kadar çok rahattık, yediğimiz golden sonra ecel terleri döktük ama Vladimir golü attı ve Liverpool virajını kayıpsız geçtik.
Bu maçlarla ilk 3'teki yerimizi garantiledik. Şampiyonlar Ligi'ne gruplardan katılma hakkını kazandık. ( ManU Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olmazsa, yarı finalde rakipleri Barça )
Karabük gibi 3 - 1 , 3 - 1 gidiyoruz bakalım ne olacak![]()
Sonraki maçımız deplasmanda Chelsea'ye karşı
Premier Lig'te kritik hafta
Manchester City'nin kalan maçları
D Tottenham
E Manchester United
D Burnley
Arsenal'in kalan maçları
D Manchester United
E Burnley
D Newcastle United
(D: Deplasman E: Ev)
The Tabela'yı koymayı unutmuşum
Bu arada İspanya'da Barça, İtalya'da Juventus şampiyonluğunu ilan etti. Barça'nın üstüste 2. Juve'nin üstüste 4. şampiyonluğu olmuş.
Bakalım Maviler'e karşı ne yapacağız.
Favori Chelsea
Favori Chelsea ama yaptığımız maçlarda büyük bir üstünlüğümüz göze çarpıyor, üstelik kilit oyuncularından Ben Arfa sakat. En azından beraberlikle ayrılacağımızı düşünüyorum.
Maçı canlı anlatım yapma kararı aldım.
Last edited by 3842 : 22.Ocak.2013 at 15:14
Takımların dizilişleri ve 11'leri
Dk. 5 - Goooooolll SWANSEA - Jonjo Shelvey
Dk. 20 - Shelvey'nin golünden sonra Chelsea oyunun hakimi oldu ve tehlikeli ataklar yapıyor.
Dk. 30 - Swansea daha defansif, skoru korumaya yönelik bir oyun oynamaya başladı.
Dk. 45 - İlk yarı bitti, ilk yarı sonucu Chelsea 0 - 1 Swansea
İlkyarının hakimi 5. dakikada Shelvey'nin ceza sahası dışından attığı golle geri düşen Chelsea oldu. Golden sonra defansif bir anlayışa bürünen Swansea kontraataklarla Cech'in koruduğu kalede tehlike üretmeye çalıştı. Şu ana kadar maçın en iyileri Swansea'li Lindegaard ve golü atan Shelvey oldu. Ev sahibi ekipte en etkili isim Eden Hazard oldu.
Last edited by 3842 : 22.Ocak.2013 at 15:34
İkinci yarı başlıyor.
Dk. 45 - Chelsea'de Oscar'ın yerine Mata oyuna giriyor. Swansea'de oyuncu değişikliği yok, yedeklerdeki Matri ve Rodwell Güray'ın ilk tercihleri olabilir.
Dk. 46 - Swansea'de Rochina neredeyse topu kendi kalesine atıyordu, Lindegaard harika bir refleksle çıkardı.
Dk. 58 - Gol Chelsea - Ramires
Dk. 63 - Gol Chelsea - Ramires
Dk. 64 - Swansea'de oyuncu değişiklikleri. Vladimir Weiss -> Menez , Ferreyra -> Matri
Dk. 70 - Goooollll!! SWANSEA - Matri
Oyuna yeni giren Matri Shelvey'nin kullandığı kornerde golü attı durum: 2 - 2
Dk. 79 - Dembele'nin yerine Jack Rodwell oyuna dahil oldu.
Dk. 89 - Chelsea'de Jovetic topu altıpastan Sabrivari bir vuruşla auta attı. Maviler adına çok net bir pozisyon kaçtı.
Dk. 90+3 - Taylor'un yaptığı ortada hemen altıpasın dışından kafayı Menez vurdu, ama top dışarı gitti. Bu sefer kuğular kaçırdı.
Dk. 90 - Maç bitti. Chelsea 2 - 2 Swansea
![]()
Last edited by 3842 : 22.Ocak.2013 at 16:01
Rakiplerimizin Sonuçları:
Arsenal maçı istediğimiz gibi gitmiş ama City çok rahat kazanmış ya
Sonuçlar sonrasında Tabela
Manchester City şampiyon diyebiliriz bence yavaştan yavaştan. ManU'ya yenilseler bile son hafta Burnley ile oynuyorlar ki onlar da küme düşmeyi garantilemiş bir ekip.
çıkmadık candan ümid kesilmez 2. olmakta bu ekipler arasında müthiş başarı
Biz 37. maçımızı yaptık galibiyeti aldık. Artık beklicez görücez ManU yenerse Man. City'yi, ne olacaksa son hafta olacak Tottenham'dan 3 puanı almaya bakacağız. Evet, 2.'lik te sağlam bir sonuç, ama bu kadar yakınken üzülür insan haliyle her neyse kupaları aldık zaten
FA Cup'ta zafer
![]()
San Marinoyla bi kupa kaldırıyım ilk işim premier lig kariyeri açmak olacak![]()
Son sonuçlarla ilk 2'yi garantiledik. Burnley Arsenal'i Emirates'te yenerek beni son maç için umutlandırdı. Manchester City son maç yenilirse ve biz de Tottenham'ı yenersek şampiyon olucaz. City beraber kalır biz yenersek puanlar eşitleniyor. Prosedür nasıl bilmiyorum ama ikili averajda da normal averajda da baya bir öndeler, onlar Şampiyon olurlar.
Bu arada Almanya'da şampiyon Schalke 04 olmuş.
Xulu mu ? siyanda Xulu mu arselande mi o adam vay bea![]()
LANN! BURNLEY ÖNE GEÇTİ
City 3 - 1 öne geçti sonradan
------------------------------------
City 4 - 1 yendi 54. dakikada kırmızı kart görmüş Burnley, ondan sonra dağılmış.
Biz de kazanamadık 0 - 0 berabere kaldık.
Şampiyon Manchester City
![]()
Last edited by 3842 : 22.Ocak.2013 at 17:48
2.lik de çok iyi bir başarı bence.Şampiyonluk seneye artık![]()