Anket Sonuçlarını Görüntüle: Küçük ülkenin yürekli gençleri devler liginde devlere karşı akibeti ne olur ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Devler ligi devlerindir. Küçük ülkelerinde başarılar

3 23.08%
  • Bi dev olmasa da 3. olup Avrupa ligine kalabilirler

3 23.08%
  • Devlere kafa tutmak yürek işidir ve San Marinoda fazlasıyla mevcuttur fakat çeyrek finali göremezler

5 38.46%
  • Çeyrek Final

0 0%
  • Yarı Final

0 0%
  • Final

0 0%
  • Devlerin Devi

2 15.38%
Sayfa 10 / 17 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 510 sonuç

Konu: San Marino Devler Liginde Devlere Karşı |7.Sezon|

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Nicola Giacobbi the next Messi

Beyaz yerler pert bölgeler kırmızılar ise gelişebilir yani idare ediyoruz kaleci 28 yaşında ama idare ediyor kötü degil en azından geleni alacak kadar kova degil paggiali mr calıstırıyorum oyunculara bölge açtırıyorum :/

Giacobbiyi nerede oynatim forvet mi kanat mı amc de kalsın mı diyorum sonrada Forvette atar ama forvete pası kim atıcak ? kanada koyayım diyorum ama kanatta azçok idare ediyoruz sanırım en iyisi amc de kalması

Vay yavrum vaay,harbiden canavar bunlar.

Dünya Kupası eleme grubu güzelmiş,2-3 galibiyet gelir belki zorlarsak.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Giacobbi süper adammış

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by VatKenAyDu View Post
    Dünya Kupası eleme grubu güzelmiş,2-3 galibiyet gelir belki zorlarsak.
    Quote Originally Posted by VatKenAyDu View Post
    Vay yavrum vaay,harbiden canavar bunlar.
    Zorlarsak ne kelime çok ince hesaplar yapıyoruz 1 sonraki seneye dek eldeki kadro pişer önümüzdeki sezon altyapıyı biraz geliştirdik belki oyuncu düşer sonrasını rakipler düşünsün
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Giacobbi süper adammış
    Seri A ya çıksak altyapıya önem verince daha cok giacobbi cıkıcak ama işte nasip (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İspanya maçı öncesi bir diyalog paylaşmak istiyorum sizlerle. Simoncinin asıl mesleği muhasebeci futbolu hobi olarak yapıyor.

Ben: Akşam maça geliyosun değil mi?
    Simoncini: Ya bilmiyorum ki, hanımla planlarımız var ama..
    Ben: Saçmalama oğlum ya, senden iyi kalecimiz yok
    Simoncini: Sırayla geçersiniz ya kaleye.
    Ben: Lan nazlanma gel işte
    Simoncini: Abi defansa kimse gelmiyor, tek başıma kalıyorum mal gibi...

Gördüğünüğüz gibi oyuncularımla hoca-oyuncu ilişkisinden çok kanka muhabbetimiz var. Yoksa takıma oyuncu gelmiyor ki bakkal hüseyin amcayı sağ bek düşünüyoruz şimdi birde onun kapısını aşındıralım

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    İspanya maçı öncesi bir diyalog paylaşmak istiyorum sizlerle. Simoncinin asıl mesleği muhasebeci futbolu hobi olarak yapıyor.

Gördüğünüğüz gibi oyuncularımla hoca-oyuncu ilişkisinden çok kanka muhabbetimiz var. Yoksa takıma oyuncu gelmiyor ki bakkal hüseyin amcayı sağ bek düşünüyoruz şimdi birde onun kapısını aşındıralım
    Sesli Güldüm

Nesil
    2012

Abi defansa kimse gelmiyor, tek başıma kalıyorum mal gibi...

Ofisde zor tuttum kendimi hahahahha

Hocam bıraksaydın,altlardan bir kaleci koyardın kaleye,belki Simoncini'ciğimiz Jr.Simoncini yapacaktı?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hocam Süpersin

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sanki halısaha maçı ya Adam şimdi 7 gol yemesin hocam, o kendini başka şeylere hazırlamış belli ki

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Gençler korkmayın herifin asıl mesleği muhasebeci girdileri çıktıları sağlam tutuyor Elemelerde otoritelerin kaçırdığı nokta bu başarımızı buna borçluyuz gönül isterdiki karpuzcu olsun ama buna da şükür ÖNEMLİ bir transfer yaptık milli takıma bakkal hüseyin amcayı sağ bek oynatmak için sonunda kandırdık maçlara çıkarken tutacagın adama veresiye borç takan herif işte bu hayal et diye motive ediyom. Allama bi dk nefes aldırmıyor adama sürekli pesinde kosuyo

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İyi güldüm.

San Marinolu gençler baya artmış yav, halı sahalardan cevher bol he mi

ahahaha hocam ofiste sinsi sinsi gülüyorum ahahahah hüseyin amcaya

Yalnız o adam ne öyle yaa elınde tutamazsın seri A ya cıkınca

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hocam iyisin iyi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Par-ü pak bu gençlerin geleceği. Ayrıca seri-Aya cıkalımda varsın gitsin. Hem önemli olan milli takım yüksek takımlarda dha iyi gelişir sezona bu gencler bomba gibi girdi ssler geliyore

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İtalya Kupası
    3. Eleme Turu

İtalya kupası için bu sene kararlıydık fakat olmadı yine boynu bükük ayrıldık. Neyse tamamen Seri-A için odaklandık artık.

Personellerin birçoğu ile yolları ayırmıştık sözleşmeleri bitmişti. e 3 sene önceki adamlardı bizde biraz vites büyültelim dedik. Personelleri başkana aldırma geleneğimi sürdürdüm ama bu haber komik geldi adamlar alıyor zaten tekrar iptal ediyor

Milli takım olarak fena yolda değiliz. Gol falan atıyoruz o derece yav

evet sezona güzel haberlerle başladık

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Seri B
    1-2-3. Hafta

İlk 3 hafta müthiş geçti bizim açımızdan zira tuttuğumuz notlarımız yani hedeflerimizi gerçekleştirmek için müthiş bir seri oldu. Bertul'un güzel başlaması sevindirici açıkcası beklemiyordum bu performansı. İtalyanca konuşamaması sorun olur diyordum Zavoli ve Poggiali profilleri düşük olsa da oynatırım diyordum ama güzel bir gelişmeydi bertuun performansı gol atamasa da hoş karşılayacagım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Seri B
    4-5-6. Hafta

Evet Notumuzu güncelleme vakti gelmiştir (: Hedefe adım adım gidiyoruz aferim benim gençlerime..şimdiki maçımız livorno deplasmanı 14 günde 5.maç kadromuz dar oyuncular kondisyon olarak bitik. Son maçtan sonra herkse dinlenme verdik bakalım napıcaz livorno deplasmanında gerçi heriflere pek şansımız tutmuyor:/
    Ayrıca torino maçının kahramanı Scarzenelladır net ! torino acayip yüklendi taktik değiştir değiştir bir hal oldum durduramadık adamları..en sonunda müthiş pozisyonlara girmeye basladılar. aha dedim yedik golü derken scarzenalla ilk pozisyonda topu cıkarınca dedim aha kırılma anı bu takımı ofansa cektim ama torino 2.pozisyonu bulunca gözümü kapadım bi baktım 0-0 yok artık scarzenella dedim

Hocam bence biz bu gazla seri A ya cıkarız cok iyi başladık

'2.pozisyonu bulunca gözümü kapadım bi baktım 0-0 yok artık scarzenella dedim' yarıldım ahahahahahaha D:

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Serie A'ya bu sezon çıkmak zor gibi duruyor ama umarım başarabilirsin.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

O değil de İspanya'ya gol atmalar falan ne iş? Eheuheuhe

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Takibe başladım biraz geç oldu ama bayadır baştan sona okudum devam et başarılar

Nesil
    2012

Hocam bende işten güçten fırsat buldukça gün içerisinde okudum , çok keyifliydi , özellikle Seri B hikayesini merak ediyodum , onuda öğrendim.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Takibe başladım biraz geç oldu ama bayadır baştan sona okudum devam et başarılar
    Eyv saolasın (:
    Quote Originally Posted by Dooki View Post
    O değil de İspanya'ya gol atmalar falan ne iş? Eheuheuhe
    Golcüler gelişiyor yapacak bişi yok
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Serie A'ya bu sezon çıkmak zor gibi duruyor ama umarım başarabilirsin.
    Quote Originally Posted by akuli View Post
    Hocam bence biz bu gazla seri A ya cıkarız cok iyi başladık
    Zor olacak ama gencler inanıyor kadroyla fazla oynamadım uyum %90larda takım ucuyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam bende işten güçten fırsat buldukça gün içerisinde okudum , çok keyifliydi , özellikle Seri B hikayesini merak ediyodum , onuda öğrendim.
    eyv kardesim seninki gibi görsellik yok bizde parada yok elden bu kadar geliyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Klüp başkanı para yok diye tesis geliştiremiyordu ona da hak veriyordum yeterince çaba sarfediyordu herkes. Dün gece gözüme uyku girmedi bu takımı daha hızlı nasıl geliştirebilirim diye debelenip durdum yatakta oraya buraya döndüm.Uyku tutmuyordu bende ben mi uykuya yalvarcam diye kalkttım o gelsin bana yalvarsın inat ettim uyumuyorum dedim ve kalkıp mutfaga gittim bi kahve yapayim. Kahveyi pekseverim en zor zamanlarımda hep yanımda olmuştur. Neyse girdim mutfaga biranda canım Türk kahvesi çekti. Hayırdır dedim kendi kendime uzun süredir içmiyordum. Neyse aldık cezveyi kahveyi yaparken düşünüyordum ya bu Türk Kahvesi nasıl bulunmuş diye Türk... Türk.. Türkiye derken çağrışımların ardı arkası kesilmedi ve dehane bir fikir geldi. Sabah erkenden evden çıktım serravellede bir araştırma yaptım. Evet planımı uygulamaya koyabilirdim. Başkanla artık aramız çok iyi olduğu için direk belediye binasına gittim gören herkes saygıda kusur etmiyodu. Bu durum pek de hosuma gidiyordu neyse
    -Kızım başkan odasında mı?
    +Evet efendim bi saniye bekl..
    -Kapıyı çalıp direk içeri dalmıştım
    +OOO Diaz qardo sen bizim buralara gelir miydin ?
    -Başkan şimdi bu muhabbetlere girmeyelim acil toplantı ayarla
    +Tamam birader hayırdır ne bu heyecan ne bu acele ?
    -Soru sorma hadi 10 dk ya topla kurulu

10 dk sonra

-Beyler lafı uzatmıcam bu ülkeyi sevdiğinizden kuışkum yok

+???
    -
    Sabah şehri gezdim bir hususta sizede sorup başkana bir isteğimi belirtecegim.Malum ülke olarak durumumuz ortada ben bir futbol adamıyım ülkeyi de bu vesileyle Dünya'ya tanıtmak istiyorum. Fakat klübümüzün mali durumu ortada. Dün gece düşünürken ülkede ki eğitim krizini bir fısata dönüştürmek istedim. gece aklıma Türkiye'de bulunan Endüstri Liselleri geldi aklıma
    +Diaz konuyu biraz daha açar mısın ?
    -Beyler özetle bu lise mesleki bir lise öğrenciler bölümlere göre ayrılıyor. Fakat konumuz bu değil. Serravellede böyle birkaç lise açarsak ülkede dikkat çeker ve öğrenci çekebilriz ayrıca yakın olan italya şehirlerinden de öğrenci gelebilir. ve tam olarak istediğimde bu. Hem eğitim olarak bir adım atacagız hemde bu gençler arasından futbol yetenegi olanları takıma kazandırıp takımı dolayısıyla San Marino'yu geliştirebileceğimi düşündüm. Malum tesislerimiz yetersiz.

Herkesin gözü parlıyordu ve yüzlerinde bir tebessüm vardı. Evet beklediğim tepkiyi aldııgım icin bende mutluydum

-Beyler beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. Sanırım kabul edildi. Hadi başkan herkeşe benden bir çay söyle. Parasını dışarda yeni aldığın sekreterin maaşından kesersin. Hatun beni tanımadı hi babam yav :F

Last edited by Juan Diaz : 23.Ocak.2013 at 15:00

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Başkanı tokatlayıp hadi koçum falan diyeceksin hocam oldu olacak

Özellikle kız liseleri açın bence, onun önünde toplanan metre kare başına 10 erkek grubundan çok büyük cevherler bulabilirsin

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Başkanı tokatlayıp hadi koçum falan diyeceksin hocam oldu olacak

Özellikle kız liseleri açın bence, onun önünde toplanan metre kare başına 10 erkek grubundan çok büyük cevherler bulabilirsin
    Sağlam fikir Lakin tüm kızları kıskanıyorum ben onu napıcas ? :F

Bence san marıno'nun Anahtarını dırek sana versınler hocam hıc kımseye sorma dırek ıstedıklerı yap

Sayfa 10 / 17 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri