1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Newcastle ile Zirveye Oynamak | #1. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Başarılar. Newcastle kariyerleri her zaman farklı ve eğlenceli olmuştur.
    Kesinlikle katılıyorum , burada efsane bir Newcastle kariyeri hatırlıyorum , 2013 ilk çıktığı zamanlarda , inş , senin kariyerinde keyifli ve uzun soluklu olur

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Kesinlikle katılıyorum , burada efsane bir Newcastle kariyeri hatırlıyorum , 2013 ilk çıktığı zamanlarda , inş , senin kariyerinde keyifli ve uzun soluklu olur
    İnşallah..

---

Sol kanat için pek pahalı olmayan ancak ilk 11'de yer alacak bir oyuncu arıyorum, önerebileceğiniz oyuncular var mıdır?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    İnşallah..

---

Sol kanat için pek pahalı olmayan ancak ilk 11'de yer alacak bir oyuncu arıyorum, önerebileceğiniz oyuncular var mıdır?
    Wellington Nem çok iyi oynuyor sol açıkta 3,5 milyon euroya serbest kalma maddesi var ayrıca

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Başarılar dilerim ben kovulmuştum Newcastle'da
    Teşekkürler, umarım kovulmayız.

Quote Originally Posted by OknSzR View Post
    Wellington Nem çok iyi oynuyor sol açıkta 3,5 milyon euroya serbest kalma maddesi var ayrıca
    Wellington'u ben de bulmuştum ancak serbest kalma maddesine dikkat etmemiştim, çok teşekkür ederim önerin için.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

TRANSFER SÖYLENTİLERİ

- Jonas Gutierrez takımdan ayrılıyor mu?
    Teknik direktör Arda Koç'un sistemine uymadığını söylediği Jonas Gutierrez transfer listesine kondu. Oyuncu için Beşiktaş ve Juventus takımları kıyasıya rekabet içinde.

- Florent Malouda Newcastle'a mı gidecek?
    Chelsea'deki formasını Hazard'a kaptıran Malouda'ya Newcastle kancayı taktı. Arda Koç'un bu oyuncunun takıma kiralık olarak kazandırılması için yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

- Hatem Ben Arfa takımda mutsuz!
    Newcastle'dan büyük takımlarda forma giymek istediğini belirten Fransız futbolcu için Galatasaray'ın yanı sıra Valencia ve Tottenham da devrede.

- Ryan Shawcross adada kalıyor!
    Stoke City forması giyen oyuncunun Newcastle ve Everton'un kıskacında. Bu transfer, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

- Cheick Tioté Liverpool'un kancasında!
    Liverpool orta saha oyuncusu Tioté için tam 20 milyon euro'luk teklifle Newcastle'ın kapısını çalacak. Ama takıma yeni gelen teknik direktör Arda Koç'un bu transferi onaylaması beklenmiyor.

- Mapou Yanga Mbiwa'ya Başkan Engeli!
    Newcastle teknik direktörü Arda Koç'un takıma kazandırmak istediği Mbiwa'ya Montpellier başkanı Niccolin'den red... Başkan, oyuncuyu sadece Türkiye ve Katar Ligi'ne satacağını, bu sayede oyuncunun önünün açılacağını açıkladı.

- Wellington Nem Newcastle'a...
    PSG forması giyen genç orta saha, Newcastle'a gitmeye oldukça sıcak bakıyor. Oyuncunun 3.5 milyon euro'luk serbest kalma maddesi de bu transferi kolaylaştıracak gibi.

Mesaj Yetkileri