Levante deplasmanı öncesi oyuncuları çok yormadan güzel bir galibiyet aldık.
İlk 16'da elenir.
Çeyrek finalde elenir.
Yarı finalde elenir.
Finalde elenir.
Şampiyon olur.
Levante deplasmanı öncesi oyuncuları çok yormadan güzel bir galibiyet aldık.
Levante karşısında şov yaptık.
hocam iyi gidiyoruz ama bir sorun var rakipler 10dan aşağı şut atmıyor. belki uzaktan etkisiz şutlardır ama yine de dikkat etmek lazım
Levante maçı muazzam![]()
4-0 öne geçtiğimiz maçta hafta içi Avrupa'da kritik bir maça çıkacağımız için asılmadık fakat bu bize pahalıya patlıyordu az kalsın.
Spartak karşısında öldük öldük dirildik.Müthiş bir maç oldu.Zor da olsa averaj üstünlüğüyle gruptan çıkmayı başardık.
![]()
Başarılar Onur,kaliteli transferlerin ile gruptan çıkmışsın tebrik ederim aynen devam.![]()
Kupada güçsüz rakibimizi kolayca geçtik.
5.Sıralama Turunda Rakibimiz:
![]()
Beşiktaş galibiyet çok iyi.![]()
Gayet güzel gidiyoruz.![]()
Rahat bir gruba düşmüşüz.![]()
Rakip çok zor.
Başarı tablosunu gösteriyor puan durumu.![]()
Liverpool böyle bir krizdeyken deplasmanda farklı yenilmezsen liverpool'u geçecek gücün var bence. Gayet başarılı gidiyorsun.![]()
Avrupada rakip zor ama imkansız değil. Ligde ve Türkiye kupasında gayet iyiyiz. Ha gayret avrupada bi başarı üst sıraları taşır seni![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Avrupada aslında bi aksilik yaşanmazsa çeyrek final görürsün.Liverpool'u geçeceğine inanıyorum. Twente ve ya Trabzonu rahat geçersin gibime geliyor.
Gruplar başlamadan 2 .çıkarsın demiştim ,2. turda gelen rakip çok sağlam ara transfer dönemini mutlaka iyi değerlendir hocam eksikleri gedikleri, muazzam başarı o gruptan çıkmak
Ligdeki gidişatımız gayet iyi
Teşekkürler.Umarım sezon sonunda da aynı noktada oluruz.
Teşekkürler.Fakat daha maça çok var.Yeni teknik direktörleri ile krizden çıkabilirler.
Evet Avrupa'da başarı istiyoruz.Lig ve kupaya zaten göz koyduk ve bence en büyük adaylardan biriyiz fakat ilk sezon Avrupa için kalitemizin yeterli olduğu düşünmüyorum.
Liverpool'u geçersek gerisi gelir zaten.
Evet ara transfer döneminden iyice yararlanıcaz.
Teşekkürler.
Eskişehir transfere hızlı başladı.
![]()
Kupada yeni transferlere de şans verdiğimiz maçta İBB deplasmanından 1 puanla ayrıldık.Zaten bu grupta bizi zorlayabilecek tek takım İBB'ydi.
Kupada Sivasspor kapalı oyun oynayınca bir türlü galibiyet golünü bulamadık ve 1 puana razı olduk.
Karabükspor karşısında üstün oyunla galip gelmeyi başardık.
Kupada ilk 3 haftanın ardında grubumuzda lideriz.
Transferler kaliteli maçlar gayet güzel.