12. Hafta
13. Hafta
![]()
3. Ön Eleme Turu
![]()
Güzel gidiyorsun hocam tebrikler. Takım da gördüğüm kadarıyla iyi oynuyor. Kettering Town'u bir an önce liderlikten etmelisin hocam en büyük rakibim benim onlar hiç sevmiyorum valla. Kendi oyunumda o takım kendini düşman ettirdi bana.
Millar dediğim gibi ligin en iyi sağ açıklarından biri gibi duruyor. Çok rahat Championship'e kadar senin takıma katkıda bulunur.
Bu arada daha önceki ekran görüntülerinde dikkatimi çekmemişti ama defansında Leigh Franks diye adam var. Worksop Town F.C. karnesi 4 sezonda 88 maç 4 gol 3 asist 6 maçın adamı.![]()
Gidişat harika.Aslında 2 lig üst üste atlayan takımı 2 üst lige atmaları lazım.
![]()
TariboWest
Ben Blue Premier'e çıktım hocam United'la![]()
Kettering le daha oynamadım. Bakalım bela olcak mı. Şimdilik iyi gidiyorlar. 2miz çekişceğiz gibi
Aldığım adamlar iyimiş demek ki. Baksana sende de iyi performans göstermişler
Ahh ahh nerde hocam ya bizi düşünen yok ki
Biraz işlerim vardı o yüzden hızlı ilerleyemedim ayrıca siteye de eklemeler yapıyorum o yüzden çok hızlı olamıyorum
14. Hafta
Bu maça kadar golü bulunmayan Wilson bu maçta coştu. Millar ise 3 asistle önemli bir katkı verdi
Millar üstün performansıyla ayın futbolcusu ödülünü alıyor. Norton ise 3. oluyor
![]()
Seri biraz hocam daha 5 lig var![]()
FA Cup 4. Ön Eleme Turu
Aynı ligde , 21. sırada olan rakibimize karşı iyi bir galibiyet alıyoruz. 3 gol de soldan yapılan ortayla geldi. 2sini arka direkte fırsat bekleyen sağ açık oyuncum Millar diğerini de forvetin sağında oynayan Wilson attı
15. Hafta
Biz elimizden geleni yapıyoruz ama adamlar kaybetmiyor. Takip sürüyor
En önemlisi Fa Cup umarım EPL'ye çıkmadan almayı başara bilirsin.
Hocam sezon sonu Alex'e bir bak. Serbest kalıyor. Ben takımı profosyonel yapıp aldım Alex'i. Baya nazlı ama
Daha doğrusu almaya çalışıyorum hala. İngiltere çalışma izni bekliyorum...
FA Cup 1. Tur
3. Ligdeki rakibimize karşı hiç beklenmedik bir galibiyet alıyoruz. Geçen yıl 1. turda elenmiştik ama bu sefer turu biz atlıyoruz. 6.700 seyircimizin desteğini aldık. Bu kadar önemli bir mücadelede Manchester United a laf göndermeyi de unutmadılar
Bana bile sürpriz oldu
![]()
Biraz daha kolay bi rakip geldi. Rakibimiz 4. ligde 21. sırada bulunuyor
![]()
Sezon sonu dedim![]()
Ben getiremedim.Çalışma izni çıkmadı
Barnsley maçı süper olmuş.
Barnsley harika bir sonuç
Barnsley maçı muhteşem.
Yalnız bir sorum olacak, oyun hızlı mı ilerliyor yavaş mı? Ben de bu seviyeden bir takım almayı düşünüyorum ama malum, 6 lig birden açık..
Çalışma izni gerçekten can sıkan bir konu. Ligime göre gerçekten iyi oyuncular buluyorum anlaşıyorum ama gelemiyorlar
Gerçekten çok iyi oldu sonuç
Oyun hızı bilgisayar özelliğine bağlı. Benim bilgisayarın özellikleri iyi
İ5 işlemci 3.40 Ghz. 8gb ram. performans 4 yıldızda istediğim gibi hızlı yani. senin ki de öyleyse hızlı olur
FA Trophy Cup 3. Ön eleme turu
![]()
Hocam iyi gidiyorsun. Devam devam![]()
16. Hafta
ilk yarı 2-0 öndeydik. O zamana kadar çok iyi oynuyorduk. Devre arasında oyuncularımı övdüm şımardılar , rakip takımda 2. yarıya hırslı başladı 2-2 lik beraberlik geldi ama Wilson son sözü söyleyerek galibiyeti getirdi. Liderlik koltuğuna oturduk. Bakalım ne kadar kalabileceğiz burada
17. Hafta
Maçta baştan sona çok iyi oynadık. Wilson yine 2 gol atarak yıldızlaştı. Gerçekten çok iyi form yakaladı