Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyeri ilk sayfadan beri okuyanlar, kariyere kaç puan veriyorsunuz?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • 10

14 58.33%
  • 9

4 16.67%
  • 8

2 8.33%
  • 7

1 4.17%
  • 6

1 4.17%
  • 5'ten aşağıya inmem; o kadar da kötü bir kariyer değil

2 8.33%
Sayfa 9 / 18 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 524 sonuç

Konu: Absürt bir kariyer

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Hocam şimdi hitmanı oynuyordum , senin kariyere girince sanki hala oyunda gibiyim ya adam öldürme girişimleri aksiyon falan

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Hocam bi tarafta kurtlar vadisi bi tarafta seni izliyom Kurtlar vadisinde Polat'ın yeni yüzünü burada ise senin kestiremediğim gelişmeleri merak ediyorum :
    Hocam bende kurtlar vadisinden ilham alıyom , dünde muhteşem yüzyılıı izledim , kafamda fena entrikalar oluştu

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Son haberler bomba. Kariyeri en başından beri takip ediyorum. Senaryo ve görsel açıdan çok başarılı. Kariyere her baktığımda Reha Muhtar'ın klasik sözünü aklıma geliyor: "Gün geçmiyor ki bir gariplik/entrika/olay daha olmasın efendim."
    Teşekkür ediyorum, reha muhtarın sözü bir dahaki sezon kariyer başlığım olacak şimdiden teşekkürler

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Son olaylar harbiden müthiş
    Sana bir koruma lazım hocam bu asistan senin işini bitirmeden
    KArdeşim bugün olayı aydınlatıp yarın maçlara geçicem zaten yarın Cuma sabaha kadar burayı kasıp kavururz .

Nesil
    2012

Sana Tavsiyelerim Güzel Hoş Olmuş Beğendim Son Sunumları :d

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by MEHMET5555 View Post
    Sana Tavsiyelerim Güzel Hoş Olmuş Beğendim Son Sunumları :d
    Tamamdır hocam sonunda olay çözüldü herşey normale döndü

Nesil
    2012

Nesil
    2012

Fransa Lig 2

29. Hafta

Last edited by 19karabulut07 : 25.Ocak.2013 at 01:35

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Ulan doktorlar dizisinden burda da kurtulamadık Hocam Show TV den ne kadar reklam parası alıyorsun

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Yeni yardımcını bekliyoruz hocam

Nesil
    2012

Hocam şimdi hitmanı oynuyordum , senin kariyere girince sanki hala oyunda gibiyim ya adam öldürme girişimleri aksiyon falan

Hocam bunu yeni gördüm ben kusura bakma aslında baktığın zaman futbolda olan şeyler öyle bir pasta ki mafyası , siyasetçisi , sözde iş adamları her kes bi tarafından nemalanaıyor
    , kim bilir bilmediğimiz neler dönüyor

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 53Erdogan View Post
    Ulan doktorlar dizisinden burda da kurtulamadık Hocam Show TV den ne kadar reklam parası alıyorsun

O kadar Reklam yaptık ki , şuan Shov Tv'yi geç Gazetelerin kapılarını çalsam Acundan zengin olurum Fena reklam yaptık

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Yeni yardımcını bekliyoruz hocam
    Hocam daha asistana takım falan bırakmam

puan durumunu paylaşıversene

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Hocam Ajan 47'ye ulaş. Bu İşlerle Uğraşma Ona Bırak.
    Asistanı Menejeri Odasındayken İndirsin Sende Kurtul Bizde Kurtulalım

Bu arada gidişata bişi demiyom zaten ligi dağıttık yani

Nesil
    2012

Hocam Ajan 47'ye ulaş. Bu İşlerle Uğraşma Ona Bırak.
    Asistanı Menejeri Odasındayken İndirsin Sende Kurtul Bizde Kurtulalım

Bu arada gidişata bişi demiyom zaten ligi dağıttık yani
    şunu 1 -2 saat önce özelden bana ataydın ne vardı ne ekmek çıkartırdım ben ondan

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    şunu 1 -2 saat önce özelden bana ataydın ne vardı ne ekmek çıkartırdım ben ondan

Ah hocam keşke aklıma gelseydi ya harbiden senin elinde 10 numara şeyler çıkardı
    Bundan sonra olursa böyle şeyler söyle hocam
    Last edited by benzema35 : 25.Ocak.2013 at 02:46

Nesil
    2012

puan durumunu paylaşıversene
    Buyur Hocam ,

Nesil
    2012

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

hocam fernandes'i önermem onu alacağın fiyata daha iyilerini alırsın hem çok iyi oynamıyor bu seride ama ben arfa , cabaye yada Yann villdadan bir kaçını alırsan takım banko şampiyonluğu oynar önümüzdeki sezon.
    Yinede sana kalmış ama liste sağlam

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Değirmenin suyu nereden geliyor

Nesil
    2012

hocam fernandes'i önermem onu alacağın fiyata daha iyilerini alırsın hem çok iyi oynamıyor bu seride ama ben arfa , cabaye yada Yann villdadan bir kaçını alırsan takım banko şampiyonluğu oynar önümüzdeki sezon.
    Yinede sana kalmış ama liste sağlam
    katılıyorum , unuttum fernandesi tırtlatmışlardı , hatta çok tartışması oldu forumlarda, bakalım para ne kadar verecekler oda önemli , bu listeden 3 oyuncu 50-60 milyon euro

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 53Erdogan View Post
    Değirmenin suyu nereden geliyor
    Monaco'dan yok hocam bunlar hedef illa olacak diye bir şey yok , transfer döneminde duruma göre güncellenicek , zaten takımdan genel itibari ile memnunum , 2-3 nokta transfer yapmayı planlıyorum , onlarda bize birşeyler katan usta ayaklar olmalı

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Monaco'dan yok hocam bunlar hedef illa olacak diye bir şey yok , transfer döneminde duruma göre güncellenicek , zaten takımdan genel itibari ile memnunum , 2-3 nokta transfer yapmayı planlıyorum , onlarda bize birşeyler katan usta ayaklar olmalı
    2 tane 30 yaş üstü tecrübeli oyuncu almanı öneririm.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

İşte teknik direktörlük , takımın eksìğini belirleyip kamp dönemine yetiştirmeye çalışmak , Türkiye'yede bir ara uğra hocam , buradakilerede ögret transfer nasıl planlı yapılır. youtube' dan izleyip bienvenü yü topçu diye getiriyorlar

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

İşte teknik direktörlük , takımın eksìğini belirleyip kamp dönemine yetiştirmeye çalışmak , Türkiye'yede bir ara uğra hocam , buradakilerede ögret transfer nasıl planlı yapılır. youtube' dan izleyip bienvenü yü topçu diye getiriyorlar
    Yani hocam bizde t.direktörlük araştırma falan yok Türkiye'de genellikle show amaçlı yapıyorlar yada son günde bienvenü cris gibi adamları topluyorlar takıma transfer diye

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

hocam , kontratı biten önemli oyuncuları da kap geliyorlarsa maddi açıdan da yararlı olur ..

Nesil
    2012

Yani hocam bizde t.direktörlük araştırma falan yok Türkiye'de genellikle show amaçlı yapıyorlar yada son günde bienvenü cris gibi adamları topluyorlar takıma transfer diye
    hocam , kontratı biten önemli oyuncuları da kap geliyorlarsa maddi açıdan da yararlı olur ..

Gelecek oyuncularn mevkiileri 1 sezon önceden belliydi , ona göre haraket edicez , bu arada devre arası sözleşmesi sona eren hiç bir oyuncuyu alamadık ,muhtemelen oyuncu'da satmayacağımız için beklentim yönetimin sağlam bir bütçe vermesi ,

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Gelecek oyuncularn mevkiileri 1 sezon önceden belliydi , ona göre haraket edicez , bu arada devre arası sözleşmesi sona eren hiç bir oyuncuyu alamadık ,muhtemelen oyuncu'da satmayacağımız için beklentim yönetimin sağlam bir bütçe vermesi ,
    hocam birde Gianluca Caprari var pescarada oynuyor 20 yaşında belki alabilirsin potansiyeli sağlam baya hem de güzel oynuyor , forvet kanat her yerde oynuyor mutlaka bir bak ona .

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Ayew ve Selçuk İnan iyi gider hocam.

hoca kaleye sinan bolat takviyesi yapabilirssin 2.sezon serbest kaliyor

Nesil
    2012

hocam birde Gianluca Caprari var pescarada oynuyor 20 yaşında belki alabilirsin potansiyeli sağlam baya hem de güzel oynuyor , forvet kanat her yerde oynuyor mutlaka bir bak ona .
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Ayew ve Selçuk İnan iyi gider hocam.
    hoca kaleye sinan bolat takviyesi yapabilirssin 2.sezon serbest kaliyor
    Ayew ve Selçuk çok heyecanlandırıcı olur , sağ kanatta krasic yada salvio olabilir , alternatiflerinide sizden bekliyorum , onun haricinde bonservisi olmayan oyuncular tercih sebebidir Sinan Bolat gibi

Sayfa 9 / 18 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri