Hocam şimdi hitmanı oynuyordum , senin kariyere girince sanki hala oyunda gibiyim ya adam öldürme girişimleri aksiyon falan![]()
Hocam şimdi hitmanı oynuyordum , senin kariyere girince sanki hala oyunda gibiyim ya adam öldürme girişimleri aksiyon falan![]()
Hocam bende kurtlar vadisinden ilham alıyom , dünde muhteşem yüzyılıı izledim , kafamda fena entrikalar oluştu
Teşekkür ediyorum, reha muhtarın sözü bir dahaki sezon kariyer başlığım olacak şimdiden teşekkürler
KArdeşim bugün olayı aydınlatıp yarın maçlara geçicem zaten yarın Cuma sabaha kadar burayı kasıp kavururz .![]()
Sana Tavsiyelerim Güzel Hoş Olmuş Beğendim Son Sunumları :d
Ulan doktorlar dizisinden burda da kurtulamadıkHocam Show TV den ne kadar reklam parası alıyorsun
![]()
Yeni yardımcını bekliyoruz hocam![]()
puan durumunu paylaşıversene![]()
Hocam Ajan 47'ye ulaş. Bu İşlerle Uğraşma Ona Bırak.
Asistanı Menejeri Odasındayken İndirsin Sende Kurtul Bizde Kurtulalım
Bu arada gidişata bişi demiyom zaten ligi dağıttık yani![]()
hocam fernandes'i önermem onu alacağın fiyata daha iyilerini alırsın hem çok iyi oynamıyor bu seride ama ben arfa , cabaye yada Yann villdadan bir kaçını alırsan takım banko şampiyonluğu oynar önümüzdeki sezon.
Yinede sana kalmış ama liste sağlam![]()
Değirmenin suyu nereden geliyor![]()
Gelecek oyuncularn mevkiileri 1 sezon önceden belliydi , ona göre haraket edicez , bu arada devre arası sözleşmesi sona eren hiç bir oyuncuyu alamadık ,muhtemelen oyuncu'da satmayacağımız için beklentim yönetimin sağlam bir bütçe vermesi ,
Ayew ve Selçuk İnan iyi gider hocam.
hoca kaleye sinan bolat takviyesi yapabilirssin 2.sezon serbest kaliyor