Yeni asistanımız.
İlk 16'da elenir.
Çeyrek finalde elenir.
Yarı finalde elenir.
Finalde elenir.
Şampiyon olur.
Yeni asistanımız.
Transferi noktaladık.
Hazırlık kampında 3 maç yaptık.Gayet verimli bir kamp oldu ama bana göre.
![]()
Transferler çok iyi,hazırlık kampıda![]()
Hazırlık maçları gayet iyi , kupayla başlamakta güzel olmuş![]()
Çok iyi transferler gerçekleştirmişsin.
Bu arada FM'nin scout bir kez daha yanıltmadı. Wilfried Zaha Manu ile anlaşmış. Oyunda da iyi bir oyuncu oluyor diye biliyorum![]()
TariboWest
Transferler gayet güzel ama daha iyilerinide bekliyordum senden
Kupa ile başlamak gayet güzel olmuş.![]()
Hocam çok fzala oyuncu gelip gitmiş hazrılık maçlarını fazla tutsaydın keşke![]()
Teşekkürler.
Teşekkürler.Zaha için son anda devreye girdik ve kadromuza kattık kendisini.
Bence bunlar da gayet iyi bizim için.Hem tüm eksiklerimizi de kapatmış olduk böylece.Bu arada ban yemişsin
3 hazırlık maçı yeter diye düşündüm açıkçası oyuncuları da çok yormak istemedim.
Lige güzel bir başlangıç yaptık.Kadroda herkes katkı sağlıyor sadece uyum sorunu var biraz.
Zor gruba düştük.
Son dakika transferi olarak Umut'u kadromuza kattık.Kendisine bonservis olarak 2.3 milyon ödedik.
Güzel bir maç oldu fakat son vuruşlarda biraz şanssızdık.Bir puana razı olmayı bildik.
Necati'yi satıp yerine Umut'u aldık transferin son gününde.
Trabzonspor'u deplasmanda mağlup ederek gücümüzü bu sezon da gösterdik.
Genel olarak üstün oynadık ve güzel bir performans gösterdik.Karşılığına da 3 puanla aldık.Şampiyonlar Ligi'ne 3 puanla başlamak çok iyi oldu.
Transferler çok güzel. Ligde iyi başlangıç, Şampiyonlar Ligi'nde talihsiz bir kura olmuş.
Güzel futbolla galip gelmeyi bildik yine.
Veysel sezonu kapattı bu arada.9-11 ay arası sakatlandı.
Mükemmel bir maç çıkardık ve güzel bir korner organizasyonuyla da 3 puanı almayı başardık.
Ligde güçsüz rakibimizi rahat bir şekilde mağlup etmeyi başardık.
hayret barça neymarı almamış hala![]()
70 dakika 10 kişi oynadığımız maçta Milan'ı 2-0 gibi bir skorla mağlup etmeyi başardık.Çok iyi bir defans hattı izledim bugün de.
Ligde zayıf rakiplerle karşılaştık ve galibiyet almamız kaçınılmazdı.Biz de bu 3 maçtan 9 puan çıkarmasını bildik.
Maçlar güzel sonraki mesajda fikstürü paylaşabilirmisin![]()
Milan Maçı Güzel olmuş , Fenerbahçe maçında Kaleci avantajın var![]()