Anket Sonuçlarını Görüntüle: Küçük ülkenin yürekli gençleri devler liginde devlere karşı akibeti ne olur ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Devler ligi devlerindir. Küçük ülkelerinde başarılar

3 23.08%
  • Bi dev olmasa da 3. olup Avrupa ligine kalabilirler

3 23.08%
  • Devlere kafa tutmak yürek işidir ve San Marinoda fazlasıyla mevcuttur fakat çeyrek finali göremezler

5 38.46%
  • Çeyrek Final

0 0%
  • Yarı Final

0 0%
  • Final

0 0%
  • Devlerin Devi

2 15.38%
Sayfa 14 / 17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 510 sonuç

Konu: San Marino Devler Liginde Devlere Karşı |7.Sezon|

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Vay be ülkeyi futbol fabrikasına dönüştürüyorsun hocam onlar ne özellikler 16lar 17ler 18ler
    Gençler çok çalışıyor (:
    Quote Originally Posted by slame View Post
    2013'de San Marino Liginde 24 sene sonra La Fioritia'ya şampiyonluk tattıran teknik direktör olarak, başarılar diliyorum, takipteyim.
    eyv saolasın
    Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Şampiyonluk için tebrikler. Gençler çok iyiymiş yalnız. Serie A'da tutar bu gençler.
    Tutmaz mı efsane bi giriş yaptık lige
    Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Helal olsun kardeşim güzel bir şampiyonluk olmuş.
    eyv kardesim
    Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Seri A'nın heyecanı hala geçmemiş olacak ki hiçbir cevap yok
    kardeşim birkaç gündür nete grme fırsatım olmadı güncelleyemedim :F
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Hocam bikaç gün yoktuk, neler olmuş İyi olmuş çok güzel iyi olmuş. Gençler sayesinde Seri A'ya tutunacağımızı düşünüyorum, merak ediyorum da gençlere sulanan takımlar olmuyor mu ?
    Sulanan olmaz mı millet kapımda yatıyor uzaklaştırmak için hepsine 30 ar 40 ar milyon avro fiyat biçtim
    Quote Originally Posted by akuli View Post
    Hocam tebrıkler ne güzel bir şampiyonluk gelmiş bence tecrubeli oyunculara yönelmelisin 1 senelık kontratlarla lıgde kalmak ıcın cok bosta adam vardır tabı maas butcende onemlı neyse merakla beklıyorum
    Arsene Wengerin saltanatını devralıyoruz 1er yıllık yaslılarla işim olmaz gençlere güveniyorum ama arada tabii abilerde olacaktır

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Birkaç gündür güncelleme fırsatı bulamamıştım ama oyunda ilerledim. Tek tek paylaşım yapmak yerine oyunla biran önce senkron olmak için toplu paylaşım yapıyorum k.bakmayın arkadaşlar

Milli Takım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Seri-A'ya peri masalı gibi başladık ama sonra geçen sezonki gibi dipsiz kuyuya düştük :F

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Gayet güzel gidiyorsun Diaz Hocam al şu büyüklerin façasını aşağıya. göster 32.000'lik San Marino'nun büyüklüğünü

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İlk sezon beklenmedik bir şekilde lige başladık.Devre arası yönetim beklenti değiştirme fırsatı sundu ve yeni maaş & transfer bütçesi verdi.

Beklediğimiz verimi alamadığım 2 bölge var forvet ve defansif orta saha..Piyasa çok pahalı bizde akıl çelme yoluna gittik 3 oyuncunun aklını celdik

Sadece Hunter'ı alabildik. Buda aldığımız oyuncuların profilleri. Defansif orta saha sorununu Hald'ı o bölgede çalıştırıp yenimevkii açtırarak giderdik. Mazinho oyuncu olarak degil antrönörlüğü icin alınmıştır

Bunlarda büyük beklenti içinde olduğum yeni gençlerimiz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Gayet güzel gidiyorsun Diaz Hocam al şu büyüklerin façasını aşağıya. göster 32.000'lik San Marino'nun büyüklüğünü
    inş ama önce dipsiz kuyudan çıkmak lazım defans hattımız bocalıyor şu sıralar üstüne hücum hattıda formsuz

Hala San Marino ! Regenler süper bu arada

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İşte Avrupa'nın altın çocuğu !!!

Defans hattımız kaya gibi MaşAllah (: ama bu aralar biraz formsuzlar :/ Suru ve Florut defansın kalbine taş koyuyorlar resmen arkalarında da Scarzenella efsane maçlar çıkarıyorlar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by ramazan622 View Post
    Hala San Marino ! Regenler süper bu arada
    Gençlere çok güveniyorum hepsinin kontratı 2020 lere kadar uzattık yeni aldıklarımızda öyle..Elimizden kaçırmak istemiyoruz. 5 seneye kadar dünya'ya ambargo koyacaz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Reddettiğim teklifleri alt alta koyunca padişah fermanı yanında süpermarket fişi kalır

Sadece MANU'yu Reddedemezdim gibime geliyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by ramazan622 View Post
    Sadece MANU'yu Reddedemezdim gibime geliyor
    Aksine Trabzonspor'u reddederken epey zorlandım (: hedeflerimiz var gerçekleştirdikten sonra gelen teklifleri değerlendiririz

Başarılarınızın devamını diliyorum
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Sağlam teklifler gerçekten.Hala San Marino!

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Ne teklifler reddedilmiş hocam orada.Hepsi bir amaç uğruna ama sonuçta.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Başarılarınızın devamını diliyorum
    eyv hocam saolasın
    Quote Originally Posted by VatKenAyDu View Post
    Sağlam teklifler gerçekten.Hala San Marino!
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Ne teklifler reddedilmiş hocam orada.Hepsi bir amaç uğruna ama sonuçta.
    İçim cazır cuzur yandı redderken ama yapacak bişey yok Şaka bi yana gençlerin performans PERFECT kupada dolu dizginiz ligde alınan sonucların ardından interi evinde cimlere gömdük açıkcası hiç beklemiyordum bu gençleri bırakıp bi yere gidemem 3-5 yıla kadar elimizden tutabilirsek dünya devi oluruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Skorlara bakınca enterasan birşey dikkatimi çekti. Galip geldiğimiz maçlarda nerdeyse gol yemiyoruz en fazla 1 oda nadiren..Diğer taraftan kaybettiğimiz maçlarda ise gol atamıyoruz en fazla 1 :/ Çok ilginç bir durum öne geçince maçı vermiyoruz ama geriye düşünce toplayamıyoruz sanırım oyuncularımın genç olmasından çok kırılganlar dirençleri skora gre değişkenlik gösteriyor. Sanırım hücum oyuncularımın kararlılıkları düşük e hücum yapamayınca savunma çaresiz kalıyor. 2. devre ilk işimiz bununla ilgilenmek olacak

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yaşlı kurtlar alıp tutoring falan verdirmek işe yarayabilir belki

Gençler de fenaymış yalnız da hiçbiri San Marinolu değil, o kötü

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Hocam o teklifleri reddetmek baya zor olmuştur cidden büyük takımlar Sonra ligde milan-napoli-lazio-fiorentina-udinese-roma gibi kaliteli takımların üstündeyiz bu da çok güzel bir durum Son olarak Huntere çok para vermişsin ülkedeki her kişinin cebinden ne kadar çıktı merak ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Skorlara bakınca enterasan birşey dikkatimi çekti. Galip geldiğimiz maçlarda nerdeyse gol yemiyoruz en fazla 1 oda nadiren..Diğer taraftan kaybettiğimiz maçlarda ise gol atamıyoruz en fazla 1 :/ Çok ilginç bir durum öne geçince maçı vermiyoruz ama geriye düşünce toplayamıyoruz sanırım oyuncularımın genç olmasından çok kırılganlar dirençleri skora gre değişkenlik gösteriyor. Sanırım hücum oyuncularımın kararlılıkları düşük e hücum yapamayınca savunma çaresiz kalıyor. 2. devre ilk işimiz bununla ilgilenmek olacak
    İtalya ligine de özgü bir durum olabilir o. Gerçekte de öyle çünkü, ben pek görmedim Juventus'un 6 - 3 falan yendiğini.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Yaşlı kurtlar alıp tutoring falan verdirmek işe yarayabilir belki
    Gençler de fenaymış yalnız da hiçbiri San Marinolu değil, o kötü
    takımda kurt yok hepsi daha bebe Hem san marinolu gencleri sadece biz yetiştirebiliyoruz mart ayında velileri yine getirir gencleri umalım da çarık çürük elma getirmeseler
    Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Hocam o teklifleri reddetmek baya zor olmuştur cidden büyük takımlar Sonra ligde milan-napoli-lazio-fiorentina-udinese-roma gibi kaliteli takımların üstündeyiz bu da çok güzel bir durum Son olarak Huntere çok para vermişsin ülkedeki her kişinin cebinden ne kadar çıktı merak ediyorum
    Hücum oyuncusuna ihtiyacımız vardı bertul seri b deki gibi oynamadı yada oynayamadı hultberg yavas kaldı kontra oynuyoruz hızlı adam yok forvette..ve en büyük sıkıntı ise bonservisi ucuz olsa bile maaş oalrak adamı alamıyorduk dolayısıyla genc oyuncunun bonservisine verdik parayı ama maaşı asgari ücret bne inanıyorum en kısa sürede AV MEVSİMİ başlayacak

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    İtalya ligine de özgü bir durum olabilir o. Gerçekte de öyle çünkü, ben pek görmedim Juventus'un 6 - 3 falan yendiğini.
    Beraberliğe bile getiremiyoruz o sıkıntı.. takımın hic geriye düşme hakkı yok gibi iyi oynayıp gol yiyebiliriz ki oldu ama dönmemiz lazım :/ Taktik çalışıyorum şu sıralar akşama 2.devreye baslarım

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hocam San Marino dan başka takıma gidersen san marino gençleriyle birlikte seni kovalarız ona göre

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Seri A da ilk sezona hızlı başlayıp hızlı bitirdim bi gazla

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kendi oyuncularımın istatistikleri

Ve bizi en çok mutlu eden haberlerden birisi..Avrupa Ligine direk gruplardan başlıyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Hocam San Marino dan başka takıma gidersen san marino gençleriyle birlikte seni kovalarız ona göre
    yukardaki tekliflerden sonra bi yere gitmediysem daha da gitmem

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Gelelim sezon özetine

Rüya gibi başladığımız ligi rüya gibi bitirdik. Lige öyle bi giriş yapmıştık ki "yav bu gencler şampiyon mu olacak" dedirdik. Ama sonra inişli ama hiç çıkışı olmayan bir form tuttu takım orta sıralara geriledik. Ama kupada işler tam tersi ilerliyordu. Önce Crotone sonra vicenza gibi alt lig takımlarını geçiyorduk. Ama ilk turda rakip inter ve italya'nın kücükleri ezmek icin kullandıgı saçmalık olan seribaşı takımın evinde oynama zorunlulugu sebebiyle deplasmana gidiyorduk. Takım tamda o sıralar formsuzdu. Ama müthiş bir zaferle döndük Serravelleye. İŞler yoluna mı girdi derken yine düsük form devam etti. Ligin ilk yarısını noktalarken. Takım olarak neleri başarabileceğimizi görmüştük. Zorlu rakiplere dişe diş oynayabiliyorduk. Tüm ağırlıgımızı hazır interi eleyip ceyrek finale gelmişken kupaya verelim dedik. Avrupa neden olmasın düşüncesi hakimdi ? Tabii ligide bırakmıyorduk 1-2-3 Cl 4-5 ve kupaya göre belli olacak 6. takımda Avrupa ligine gidiyordu. Statü geregi yine deplasmanda oynadık ceyrek final maçını. Rakip ligde boyun eğdigimiz Catania. Ama alnımızın akıyla ayrıldık adımızı yarı finale yazdırdık. Rakip Lazio menejeri ise bizden olaylı sekilde ayrılan Luca Toniydi..ilk maç Serravellede Olimpicodaydı. Ligde Lazioya da boyun egmiştik ve bu maçıda galip bitiremedik. Lazio evine avantajlı dönüyordu. 1 hafta sonra tabi skorunda vermiş oldugu rehavetle Mistır Toni ileri geri açıklama yaptı oyuncularla bi menemen partisi yaptık kenetlemek için v eertesi gün Lazioyu Roma Olimpiyat stadına gömerek finale çıkıyorduk. Final maçı lig bitiminden sonraydı. Gönlümüz juvedeydi fakat süpriz yapan atalanta oldu. Sistem Türkiye gibiyse atalanta Clye giderse biz finalde kaybetsek bile avrupa kapısı açılacaktı ama işimizi şansa da bırakmak istemiyorduk ligde elimizden geldiğince puan alıyorduk. Son maç palermoya konuk olduk atalanta mağlup durumda palermo yense 3. olucak önce palermonun şampiyonlar ligi rüyasını bitirdik. Ardından yine ligde 2 kez boyun egdigimiz Atalantayı hezimete ugrattık ve maçtan önce çok kritik 2-3 adamım sakattı. Stoper Florut ve altın cocuk saareen. Ama diğer gençlerim yüzümü her zaman oldugu gibi kara cıkarmadı. Avrupadaydık artık hemde direk gruplarda..işte seri a da ilk sezonumuz böylesine bir rüyaydı

sen bi hevesle kaptırınca sezonun nasıl geçtiğini anlamadım ama bu geçiş sezonunda hızlı ilerlemen iyi olmuş bence. ligde ve kupada boyumuzdan çok çok büyük işler başarmışsın tebrikler. yalnız bizim o izlenen çocukların büyük bir kısmını elinde tutmaya çalış, inter gibi dev leş kargalarında yedek olup harcanmasın çocuklar özellikle san marinolu olanları bi yere yollama kalsınlar takımda

Hocam yaklaşık 40 dakikada okudum bütün kariyerini. Ortalarda 2-3 sayfa atladım uykusuzluktan. Gerçekten çok başarılı olmuşsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Serie A'ya fırtına gibi girdik, kupayı da aldık, Avrupa Ligi prestij açısından önemli olur diyeceğim ama sonuçta Milli Takımın takımı, ne derece doğru olur bilemedim şimdi

Sayfa 14 / 17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri