1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Korsan oyun = Orijinal oyun(!)

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Kusura bakmayında ne hatası alıyorsunuz ne gibi zorluk yaşıyorsunuz ?

Benim oyunumda orjinal ve çok şükür bir kere bile hata vermedi, bir kere bile online oynama konusunda hata vs ile karşılaşmadım. Acaba oyuna sonradan yüklediğiniz dosyalar oyunu bozuyor olabilir mi ?
    Arkadaşımla online oynayacakken arkadaşım benim oyunumu görüyor bağlana basıyor fakat sonra oyundan atıyor steam sayfası açılıyor en basitinden bu hatayı düzeltmek için ne yapmak gerekiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by razerss View Post
    Aldığımız hata online oyunlarda; cras dumps ve c++ hatası. Teknik Destek bölümünde de bu hataların başlıkları var fakat hiç bir şekilde çözüme kavuşturamıyoruz. Sonradan yüklediğimiz dosyalardan olabiliceğini bizde düşündük ve defalarca oyunu tamamen silip temiz bir şekilde kurduk hiç bir ek güncelleme yapmadan fakat sorun hala devam ediyor.
    Sistemi baştan kurmadıkça bu sorunu kaldıramazsınız. İllaki yüklediğiniz, oyuna entegre ettiğiniz dosyalar bir şekilde sisteminizde yer alıyor. Crash dumps hatası ile bu zamana kadar hiç karşılaşmadım nedir nasıldır bligim yok o yüzden. Diğer hatalarda keza aynı şekilde.

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Arkadaşımla online oynayacakken arkadaşım benim oyunumu görüyor bağlana basıyor fakat sonra oyundan atıyor steam sayfası açılıyor en basitinden bu hatayı düzeltmek için ne yapmak gerekiyor
    Oyunların versiyonları aynı mı ? İki oyun da orjinal mi ? İkisine de farklı keylerle mi yükleme yaptınız ? İki bilgisayarda da Steam online olarak mı çalışıyor offline mı ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Oyunların versiyonları aynı mı ? İki oyun da orjinal mi ? İkisine de farklı keylerle mi yükleme yaptınız ? İki bilgisayarda da Steam online olarak mı çalışıyor offline mı ?

13.2.2 her ikisi de her iki oyunda önceki hafta d&r mağazalarından alındı farklı farklı iki hesap da steam de online hiç bir hata çıkmaması gerekirken bu hata çıktı

Mesaj Yetkileri