Şampiyonluk için tebrikler. Daha kaç lig çıkacağız![]()
TariboWest
Hocam bulman iyi olmuşta benimle de paylaş![]()
Ohaa İspnaya'da Barcelona çokmüş resmen geç hocam hemen barça'nın başına![]()
Şampiyonluk için tebrikler tekrardan.Barca'ya ne olmuş öyle yav ?
Hedeflerimizden birini gerçekleştirdik ve kulübü tam profesyonel yaptık. Bu sayede daha iyi oyuncular geirebileceğiz
![]()
Alt liglerdeki oyuncuları tanımam.Sen yaptıysan iyidir ama transferler![]()
Hocam transferler çok iyi hele bi forvet almışsın bitiricilik nereden bakrsan bak 10messi'nin bile 18
Oradan yola çık koskoca messiyle arada 8 puan var![]()
Hazırlık Maçları
İlk 3 maç alt liglerdeki rakiplere karşı , maç kondisyonunu tekrar kazanmak için yapılan maçlardı ve farklı galibiyetlerle takım havaya girdi. Son 3 maç ise biraz daha ciddi maçlardı onlardan 2 sinden galibiyetle ayrıldık , son maçta ise biz daha iyi oynadık ama yenildik. Wimbledon bizim kardeş kulübümüz o yüzden onları yenmek olmazdı zaten![]()
yeni sezonda başarılar, tez zamanda premier lige çıkalım.
1. Hafta
Lige çok iyi bir giriş yapıyoruz. Bu maçta bitiricilik konusunda iyiydik. Kalecim de onların ataklarını çok iyi kesti ve maçın adamı oldu
2. Hafta
o kadar atak yaptık pozisyon bulduk ama kalecilerini bir türlü geçemedik onlarda bir kontradan golü buldular
3. Hafta
4. Hafta
5. Hafta
İki takımda pozisyon buldu ama bitiricilikte iyi değildi. 2 takımında 1 topu direkten döndü ve beraberlik geldi
Hocam bende FM12'de aldım FC United'ı,takım iyi gidiyor ama savunmada biraz problem var gibi,ne tür oyuncular almamı önerirsin özellik bakımından?
yatcas kalkcas yatcas kalkcas..ve hâylâ united premier ligde deeel![]()
Hocam hazırlık maçları harika geçmiş , ligde fena değil takım oturunca daha da iyi olur.
6. Hafta
7. Hafta
Lideri hemde kendi evinde yenerek liderlik liderlik koltuğunun yeni sahibi oluyoruz
8. Hafta
9. Hafta
10. Hafta
Seri galibiyetler gelmeye başlamışken bu yenilgi umarım ritmimizi bozmaz![]()
Daha uzun yolumuz var.
Takiminda zamani geldiginde oynatmayi hedefledigin bir oyuncu varmi ?
takılıyorum yau alt ligin zorluguda streside bir başka zevkli oluyor fakat en yüksege cıkıtıgında regen tarlası oluyor ortalık![]()
Transferler güzele benziyor hocam. Fransız Kanoute canavara benziyor, performans sergilerse uzun süreyle defansında tut derim. Orta sahanın ortasına çok adam almışsın hocam. Sorun mu vardı o bölgede hayırdır. Aldıklarında pek dikkat çeken adamlar değil gibi duruyor inşallah statlarından daha iyi performansları vardır. Ryan Simmonds isimli sol açık ise senin takıma yakışmıyor bence hocam.
Hazırlık maçları güzel bitmiş lige de iyi girmişsin. nPower Lig 2 deyiz seneye.
Büyük takımların alt yapı ve yedek takımlarındaki oyuncular için teklif yapmaktan çekinme bu arada hocam. Dene şansını hiç belli olmuyor adamlar gelmek istedikleri tutuyor. Zararı yok nasıl olsa denemenin. BPL ye kadar beklemeye gerek yok.
Bunu bu forumda en iyi bilenlerden biri benim Karsspor la 9 sezon oynadım son sezon messiden daha iyi oyuncular bendeydi
Normalde 2. ya da 3. ligden takım alcaktım fazla yükselmekle uğraşmamak için ama nerden estiyse 7. ligden başladım
Hocam orta sahanın ortasındaki oyuncularım kötüydü hepsini gönderdim. Sonra oraya oyuncu aldım. ama hepsi direk orada oynamak için değil. Joker diye tabir edilen çok bölgede oynayanlar da var. Performansları da şimdilik gayet iyi hocam
Büyük takımlardan oyuncu almaya gelince de kardeş kulübüm olan ve 4. ligde olan Wimbledon dan bile oyuncu alamıyordum. Daha üst seviyelerde oynaması gerektiğine inanıyorlardı oyuncularının öyle diyerek reddediyorlardı. Daha onlardan alamazken büyük takımlardan hiç alamıyordum ama artık yavaş yavaş gelmeye başlıyorlar
11. Hafta
12. Hafta
13. Hafta
14. Hafta
15. Hafta
5 galibiyetlik harika bir seri yakaladık. Tüm maçlarda oyun olarakta çok iyiydik. Takım uyumu gittikçe yükseliyor. İdeal 11 i de az çok çıkartmaya başladım. Liderlik mücadelesinde Northampton Town ile sıkı bir mücadeleye girdik onlarda benimle aynı form düzeyindeler