Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 344 sonuç

Konu: Bandırma Futbol Akademisi

1. Default

J Grubu 4. Maç

İki takım adına da savunma anlayışının ön planda olduğu bir 90 dakikayı geride bıraktık. Schalke hücumda etkili olamadı, en hareketli oyuncusu Nani'nin sakatlanması sonrası neredeyse pozisyona bile giremedi, bizde de durum benzer. Bertul Kocabaş gününde olmayınca, orta alandan da yeterince destek gelmeyince başladığı gibi bitti karşılaşma.

Rubin : 0-1 : SK Strum Graz (J Grubu)
    Beşiktaş : 2-2 : Valencia
    Galatasaray : 7-4 : Luzern
    Bursaspor : 3-0 : Sevilla

Strum Graz'ın galip gelmesi müthiş oldu, grupta son iki karşılaşmadan alınacak 1 puan çıkmaya yetecek, hatta ona bile gerek kalmayacak büyük ihtimalle

2. Default

12. Hafta

Mersin'in kapalı savunmasını aşmak hiç kolay olmadı. İlk yarıda öne geçme fırsatını yakalamıştık ama topun başına geçen Zeki penaltıyı değerlendiremeyince hevesimiz kursağımızda kaldı. İkinci yarıda soyunma odasındaki konuşmayla ateşlenen oyuncular ağırlığını koydu oyuna. Önce Zeki kendini affettirdi, maçın bitimine saniyeler kala Atrun'da çabalarının karşılığını bir golle süsledi ve 2-0 galip geldik. Geceye gölge düşüren tek durum başarılı stoperimiz İlhan'ın sakatlığı... Maalesef 6-7 hafta gibi bir süre olamayacak aramızda. Tamda milli takım kadrosunda yer bulmuşken bu sakatlığın gelmesi hepimiz adına çok can sıkıcı oldu. Bu karşılaşmada altyapıdan yetişen Ferhat da ilk kez forma giydi ve az süre almasına rağmen taraftarımızıdan geçer not aldı

3. Default

13. Hafta

15 günlük aranın ardından yeniden taraftarımızla buluştuk ligin 13. haftasında. Denizlispor'u konuk ettiğimiz karşılaşmada güzel oyun ve 3-0'lık skor vardı. Öne çıkan isim bir gol atıp, bir gol de attıran Eren Albayrak oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

istatistliklere baktığımızda Schalke maçında beraberlik almamız iyi olmuş. Diğer maçlarda gayet iyi hocam

Maçlar gayet güzel

6. Default

Quote Originally Posted by entolik View Post
    istatistliklere baktığımızda Schalke maçında beraberlik almamız iyi olmuş. Diğer maçlarda gayet iyi hocam
    Quote Originally Posted by ramazan622 View Post
    Maçlar gayet güzel
    Teşekkürler arkadaşlar

14. Hafta

Savunmanın ortasındaki ikilinin bireysel hataları maçın aleyhimize sonuçlanmasına neden oldu. Efe çok formsuz, sakatlıklardan sonra toparlayamadı kendisini... İlhan'ın yokluğunda biraz sıkıntı yaşamamız olası

Yine yoğun bir program bizi bekliyor. Hem lig, hem Avrupa Ligi maçları var, buna Türkiye Kupası da ekleniyor. Bakalım nasıl geçecek bu dönem.

7. Default

J Grubu 5. Maç

Ummadık taş baş yarar derler, Strum Graz'dan beklemediğim bir oyun gördüm iç sahada. İlk yarıda ne olduğunu anlayamadan 2-0 geriye düştük. Tanıyamadım resmen futbolcularımı. Devre arasında yedikleri fırçanın etkisiyle kendilerine geldiler ve peş peşe gelen gollerle durumu eşitledik. Galibiyeti getirecek fırsatları da yakaladık ama sonlandıramadık. Yapılan değişikliklerde olumlu sonuç vermeyince 2-2'lik beraberlikle puanlar paylaşıldı.

Schalke : 2-2 : Rubin (J Grubu)
    Werder Bremen : 2-1 : Beşiktaş
    HSV : 0-0 : Galatasaray
    FC Twente : 2-0 : Bursaspor

8. Default

15. Hafta

Seyircimiz önünde kazanmak isterdik ama şans yanımızda değildi, Bursaspor'a da puan kaptırdık. Zirveden uzaklaşmaya başladık Tam puan farkı kapandı derken üst üste kayıplarla geride kaldık zirve yarışında

9. Default

4. Tur

Fazla forma şansı bulamayan as oyuncuların yanında iki genç oyuncuma da şans verdim bu karşılaşmada. Erkut ve Eyüp, ikinci yarıda da Ünsal gayet iyi oyun ortaya koydular. Toplu-topsuz oyunda başarılı pasları, yerinde müdahaleleriyle ilerisi için ümit verdiler. Güne damgasını vuran isim ise Ali Kemal Yılmaz oldu. Hattrick yaparak takımımızı bir üst tura taşıdı.

5. turda Mersin İdman Yurdu ile gruplara kalma mücadelesi vericez.

10. Default

16. Hafta

Arada ciddi kalite farkı var, elimizden geleni yapıyoruz ama yetmiyor ligin üst sınıf takımlarına...

edit: Şimdi fark ettim, Taiwo aynı dakikada iki penaltı kaçırdı gibi göstermiş oyun, neden bilmiyorum

J Grubu 6. Maç

Hiç yapmadığım şeyi yaptırdılar bana bu karşılaşmada, kaleci değişikliği... Ömer'in kaledeki saçma sapan hareketlerine katlanamadım ve Ertuğrul'u koydum yerine. Efe Halil ile ortaklaşa maçı verecektiler neredeyse... Kaleyi bulan tek şut var yenen iki gol, gel de sinir olma .

Ama bu iki "ekstra yetenekli" oyuncu dışında takım Barcelona ayarında futbol oynadı. İlker'in Xavi rolüne soyunduğu karşılaşmada beklerin de pas trafiğine katılmasıyla oyunu kontrol etmemiz kolaylaştı. 500 üzerinde başarılı pas yapmışız dile kolay
    Barcelona ayarında demişken Hasan Türk'ün attığı, ancak neredeyse bütün takımın ortaklaşa hazırladığı golü de sizinle paylaşmak istiyorum.

[YOUTUBE="sgiwZKP2_Qk"]Rubin Kazan v Bandırmaspor / Hasan Türk[/YOUTUBE]

Kaleci dahil 9 kişinin katkısıyla geldi bu özel gol. İşte benim takımım

Son karşılaşmaların sonuçlarını ve gruplarda oluşan puan durumlarını da paylaşalım. Görelim kim yola devam edecek, kim evine geri dönecek.

SK Strum Graz : 1-1 : Schalke (J Grubu)
    Beşiktaş : 4-2 : BATE
    Galatasaray : 3-0 : FC Nordsjælland
    Bursaspor : 5-0 : Zenjeznicar

Tek kaybımız Beşiktaş oldu bu turda, zorlu grupta 10 puan toplama başarısı gösterse de ikili averajda Valencia'nın gerisinde kalınca turnuvaya veda ettiler... Açıkçası üzüldüm Bursaspor ve biz 10'ar puanla grup liderliğini almışken onlar aynı puanla elendi...

Vay arkadaş öğlen bi oturdum 9 sayfayı birden hayvan gibi okudum Neler yapmışsın abi sen ya ben sadece ilk ve son sezonu takip ettim

Şaka maka 6. sezonun içindeyim, gidişat güzel gibi görünüyor ama daha net icraat yok. Fenerbahçe ve Galatasaray ile aradaki farkı kapatmak çok zor ya.
    Ne kadar kaliteli yerli varsa topluyorlar, bizde ite kaka bir şeyler yapmaya çalışıyoruz işte

Onu bunu bırak sen, gol nasıl onu söyle?

Buz gibi valla

5. Tur

Türkiye Kupası'nda rahat bir galibiyetle gruplara kaldık. Yine rotasyon vardı, gençleri izleme fırsatı bulduk. İlk kez bir resmi müsabakada as takım forması giyen Ali Nail dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Az bir süre almasına rağmen çok hareketliydi ve gol atma başarısı gösterdi.

Kupada geçen sezon olduğu gibi ölüm grubuna bıraktılar bizi, Galatasaray'a torpilli kura geldi

Avrupa Ligi'nde de kuralar çekildi. İtalyan temsilcisi Napoli ile tur mücadelesi vericez, turu geçmemiz halinde -rüyamda görsem inanmam - Zenit-Fenerbahçe eşleşmesinin galibiyle oynayacağız.

Hazır başlamışken genç takımlarla ilgili raporları da aktaralım. İki takımımızda gruplarında liderliklerini sürdürüyorlar. Çoğu genç oyuncu aşama kaydetti ama en göze çarpanları bir üst takıma terfi ettirdik. Yedek takımdan Arda Özkaraman as takıma yükselirken, u18'de Ali Nail Aydın ve Ferhat Çarıkçı yedek takıma geçiş yapan isimler oldular.

Takımlarımızın puan tablolarını da paylaşalım:

Bu gecelik bu kadar, ara transfer dönemi ve Türkiye Kupası maçları var önümde. Onlara odaklanıcam, yarın gelişmeleri paylaşıcaz. İyi geceler herkese!

2010da yada 11deki kariyerimde önce Napoli'yi Udinese'yi falan eleyip Bandırmaspor'la UEFA finaline kadar çıkmıştım
    Napoli benim bildiğim kadarıyla her zaman 3-5-2 oynuyor.Kanatlarında büyük boşluklar ortaya çıkıyordu.Savunmada sağlam kalıp kontra ataklarla özellikle kanattan gelecek ani hücumlarla Napoli'yi 2 maçta da farklı yenmiştim
    Bence sende eleyebilirsin Napoli'yi

Maçlardan önce yakından takip edicem Napoli'yi, kadrolarında önemli isimlerin olduğunu biliyorum sadece. Ve hatırladığım kadarıyla 3-5-2 /5-3-2 gibi bir formasyonları var. 3 stoper 3 ortasaha 2 kanat bek... En sevmediğim diziliş. Kanat bekler ve forvetleri kontrol altında tutabilirsek belki birşeyler yapabiliriz ama açıkçası umudum yok fazla. Ciddi güç farkı var oyuncular arasında.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben de 3. sezona başlıyorum Dardanelspor'la PTT'deyiz bu sene, İlker Sayan bende de çok iyi işler çıkarıyor ama seninki kadar hayvani bir profile ulaşamadı henüz
    Okan Derici nasıl performans gösteriyor? Ben çok üzerine düşmeme rağmen hiç verim alamadım ve yolladım, 2. ligde sürünüyor bu aralar

Çocukcağızın teknik ve mental özellikleri gayet düzgün ama uzun süreli sakatlıklar yüzünden fiziğini bir türlü toparlayamadım. Oynattığım zaman sırıtmıyor, işini yapıyor. Rotasyonda işimi görüyor diyeyim

Çok acımasız bir fikstür var önümüzde . Ayıptır, yazıktır, günahtır... Türkiye Kupası angaryadan başka bir şey değil... Ocak ayı içinde tam 9 resmi maçımız var. Bu yoğunlukta antrenmanı kondisyon ağırlıklı yapmam gerek, oyuncuları fit tutmak adına genel antrenmanı da düşük seviyede tutacağız bu ay.

A Grubu 1. Maç

Çok güzel bir başlangıç yaptık grup maçlarına. Yaklaşık 10 günlük ara iyi geldi, dinlenmemiz, toparlanmamız için güzel fırsattı. Güçlü Fenerbahçe karşısında gayet akıllı oynadık ve 2-1 galip geldik deplasmanda. 3 puanla başlamak önemliydi, yalnız ciddi bir kaybımız var. Selim Kayacı'nın karşılaşmada kolu kırıldı, 6-7 hafta kadar uzak kalacak takımdan...

A Grubu 2. Maç

Trabzonspor'a karşı olan üstünlüğümüzü kupada da sürdüüyoruz, 3-0'lık rahat bir galibiyet aldık uzun süre 10 kişi mücadele etmemize rağmen. Ali Kemal Yılmaz hakemi aldatmaya yönelik hareketten 2. sarı kartı görüp atıldı. Bir süre dinlense iyi olacak, pek hoşuma gitmeyen hareketler bunlar...

Transfer dönemini de boş geçmiyorum, acil tamamlamamız gereken bir eksiğimiz yok Allah'a şükür, yatırımımızı daha çok geleceğe yapıyorum. Yıllardır takımımızda kiralık forma şansı bulan Ozan Tufan sezon sonunda takımımıza katılacak. Sözleşmesi sona eren genç oyuncuyu nihayet takımımıza katılmaya ikna ettim Bunun yanında Konyaspor'da Ali Dere ile de ön anlaşma yaptık, o da sezon sonu Bandırmaspor'lu olacak. Karşıyaka'dan Serdar Işık da aynı şekilde sözleşmesi sona erdikten sonra Bandırma'ya gelip imza atacak takımımıza.

Serdar Işık
    Ozan Tufan
    Ali Dere

A Grubu 3. Maç

Oyuna baktığımda pek tatmin olmasam da taraftarımız önünde sonuca ulaşabildiğimiz için mutluyum. 3'te 3 yaptık grupta ve çok büyük avantaj elde ettik yarı finale yükselme konusunda. Fikstürün sıkışacağı günlere nispeten daha rahat girmemizi sağlayabilir bu avanataj, genç oyuncuları deneyebiliriz kupa maçlarında.

Yeni transfer girişimimiz yok bu günlerde ama kiralık olarak aramızdan ayrılan bazı arkadaşlarımız oldu. Dört genç oyuncumuz as takım tecrübesini arttırmaları adına başka kulüplere gittiler sezon sonuna kadar.
    Tahsin Erdul -> Altınordu
    Selim Önder -> Körfez FK
    Mehmet Ali Basmaz -> Samsunspor
    İsrafil Erdurmuş -> Sakaryaspor

Yeni bir haber daha verelim, Samsunspor ve Kayseri Erciyesspor yeni pşiot kulüplerimiz. Aydınspor'la olan bağlantımızı da sonlandırmış bulunuyoruz.

A Grubu 4. Maç

Ayağımıza kadar gelen fırsatı teptik şu karşılaşmada. İki kez penaltı kazanıp değerlendirememek çok sinirimi bozdu. Oyunculara da kızamam ki hata bende, duran toplarda iyi birisini sahada bulundurmam gerekirdi. Skoru ele almayı bir şekilde başardık ama korumayı başaramadık. İkinci yarıda oyuna dahil olan Krasic ve Ferdi takımlarına bir puanı kazandırdılar.

Sonuca bakacak olursak Fenerbahçe'den 1 puan aldık, iyi. Daha da iyi olan şey ise bu sonuçla gruptan çıkmayı garantilemiş olmamız. 3 yıldır gruptan çıkmayı başarıyoruz, inşallah bir gün kupayı kaldırmak da nasip olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kasım utanmasalar Galatasaray'ı da seni gruba koyacaklarmış : ) Gerçi dize getirmişsin takımları ama...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Kasım utanmasalar Galatasaray'ı da seni gruba koyacaklarmış : ) Gerçi dize getirmişsin takımları ama...
    Yapmadıkları şey değil Geçen sezon Trabzonspor yerinde Galatasaray vardı, ite kaka zor çıkmıştık gruptan... park the bus mentalitesiyle

17. Hafta

Çok zor bir müsabakayı geride bıraktık. Erken bir golle geriye düştüğümüz karşılaşmada skoru lehimize çevirmek hiç kolay olmadı. Orta alanın ortasını iyi parselleyen rakibi ancak çizgiden içeri gönderilen toplarla geçebildik. Artun'un hava toplarındaki etkili oyunu sayesinde öne geçtik. Son bölümde Edin Visca başımızı ağrıtsa da korkulan olmadı, üç puanı kaptık.

A Grubu 5. Maç

Hücum organizasyonunu tek oyuncuya bağlayan takımlara bayılıyorum Bir adam markajıyla bütün sistemleri alt-üst oluyor. Yalnız biraz abarttı bizim takım olayı, 5 golün üzerine 2 gol daha attık ama ofsayt gerekçesiyle iptal edildi, direğe takılan şutumuz da var. Şu haliyle bile olay bir skor ama çok daha büyük fark da olabilirdi. Bu sonuca en çok grup liderliği açısından sevindim. Yarı finalde Galatasaray'la eşleşmek en son isteyeceğimiz şey.
    Last edited by Deus Dominus : 08.Şubat.2013 at 05:21

18. Hafta

Bir tarafta altı pastan gelen şutu çıkaran kaleci.
    Bir tarafta taç çizgisi yakınından auta çıkacak topu koşup yakalayan, sonra da rakibe asist yapan kaleci. Maçı domine etsen ne fayda böyle şans olduktan sonra. Oyunun arada böyle inadı tutuyor, sizde bilirsiniz... Can sıkıcı ama yapacak bir şey yok

19. Hafta

Genelde şansım tutmazdı Göztepe'ye ama bu karşılaşmada etkili ayaklarını durdurmayı başardık. Bulduğumuz pozisyonlarda da başarılı olunca 2-0 galip geldik İzmir'de. Bir nebze telafi etmiş olduk böylece Sivasspor mağlubyetini.

A Grubu 6. Maç

Bizim için formaliteden ibaret olan son grup maçında gelişiminden memnun olduğum gençlere şans verdim. Hiç sırıtmadılar, başa baş mücadele ettiler Trabzonspor'la. Tabi tecrübe farkı var ortada, savunmada tedirgin halleri sonucun 2-1 aleyhimize oluşmasına neden olsa da memnunum takımdan. Özellikle Erkut (sezon başında Trabzonspor'dan gelmişti) çok iyi oyun sergiledi, son değerlendirmeleri yapıcaz, belki önümüzdeki günlerde as takıma bile çıkabilir.

Grup liderliğini alarak kurada avantajı sağladık. Rakibimiz yarı finalde Sivasspor olacak.

Transferin son günlerine girdik, yeni bir arkadaşımız katıldı aramıza. Avustralya'nın Sydney United takımından Birkan Erdoğan'ı transfer ettik. Genç savunma oyuncusu için kulübüne 16bin TL ödedik, sözleşmesinin bitecek olması transferi kolaylaştırdı diyebiliriz.

20. Hafta

Kasımpaşa deplasmanında 3 puanı 3 golle aldık, genç isimleri de yavaş yavaş takıma ısındırmaya çalışıyorum. Altyapıdan çıkan Ferhat'a ilk 11'de şans verdim ve çok iyiydi görev aldığı süre içinde. Karşılaşmanın son bölümünde yeni transfer Birkan'ı da görmek istedim. 15 dakikayla değerlendirmek güç, gücü kalmamış bir rakibe karşı zorlandığını söyleyemem, ilk izlenim olumlu.

Arada talihsiz sonuçlar alsak da kopmadık üst gruptan. Galatasaray'ın ciddi puan avantajı var bu gerçek ama zaman ne gösterir bilinmez. Daha oynanacak çok maç var.

Transferin son günü aramızdan ayrılan bazı isimler oldu. Bekir Yılmaz Bozüyükspor'a, Kamil Ahmet Çörekçi Akhisar Bld.'ye kiralık verildi. Takım planlarımda yeri yok artık iki ismin. Bekir as takım için yetersiz, Kamil Ahmet ise uzun zamandır takımda olmasına, düzenli forma şansı bulmasına rağmen hiç gelişme kaydedemedi. Verilen fırsatı değerlendiremediği için yollarımız ayrıldı. Doğa Koçgündüz Samsunspor'a, Yüksel Şentürk de Pendikspor'a kiralandı sezon sonuna kadar.

U18 takımımızda dolu dizgin devam ediyor grubundaki serüvenine. 15 maç sonunda 37 puanla liderlik koltuğunda gençlerimiz

Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri