Başarılar dilerim.İnşallah güzel bir form yakalar da devam ettirirsin![]()
Başarılar dilerim.İnşallah güzel bir form yakalar da devam ettirirsin![]()
27 Eylül 2012 - 12:00
Ziraat Türkiye Kupası 2. turundaki rakibimiz Pendikspor oldu. Güzel bir eşleşme oldu. Umarım bir sonraki tura rahatlıkla geçeriz.
29 Eylül 2012 - 19:00
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta
Maçın hakkı beraberlikti. 3 maçtır yenilmiyoruz, takımda biraz ivme oldu gibi.
30 Eylül 2012 - 14:45
Azofeifa oynayamadığı için mutsuz olduğunu söyledi bana. Ben de ne yapmamı istediğini sordum. Kendisi oynamadığı takdirde takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Ancak kararı benim vereceğimi ve bana saygısızlık yaptığını söyleyince benden özür diledi. Azofeifa şu ana dek hiçbir maçta forma giymedi ve kendisini devre arasında veya sezon sonunda satmayı planlıyorum.
1 Ekim 2012 - 8:30
Eylül ayının oyuncusu ödülünü 4 maçta 3 gol atan Dejan Lekic aldı. Ben de kendisini tebrik ederek bu formunun devam etmesini istediğimi bildirdim.
7 Ekim 2012 - 17:00
Spor Toto Süper Lig 7. Hafta
İlk defa bir maçı gol yemeden bitirdik. Bugün çok güzel bir oyunla net bir galibiyet elde ettik, bütün oyuncularımı kutluyorum.
13 Ekim 2012 9:00
Son zamanlarda formu açık ara yükselen kalecimiz Ramazan Köse, antrenman esnasında sakatlandı. Genç kalecinin en az 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Tam yükselişte olduğumuz bir dönemde kadromuzun belki de en zayıf noktası, daha da zayıfladı. Devre arası tecrübeli bir kaleci almak istiyorum.
20 Ekim 2012 - 17:00
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta
Çok zorlu bir maçtan şansımızın yardımıyla galip olarak çıkmayı başardık. Aykut'un tartışmalı kırmızı kartından sonra Antalyaspor akın akın geldi ama biz bulduğumuz nadir pozisyonları gole çevirerek bu maçı kazanmayı bildik. Böylece 6. sıraya kadar da yükselmiş olduk.
26 Ekim 2012 - 21:00
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta
Aykut'un yokluğunda güzel bir mücadele örneği sergiledik ama yetmedi. Elimizdeki maçı 3 dakikada bıraktık adeta. Gerçekten sinir bozucu bir maç oldu.
31 Ekim 2012 - 19:00
Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu