-
Pilot kulüpler hakkında sormak istediğim bir şey var.
2015/2016 sezonunun ilk yarısını tamamlamış bulunuyorum ve yönetimle görüşme ekranında yeni bir pilot kulüp talebim aktif durumda. Şu an bir tanesi birinci ligde diğeri de Almanya'da olmak üzere 2 tane pilot kulübüm var. Bu zamana kadar ki pilot kulüp taleplerimden bir tanesi benim yüzümden boşa gitti (yanlış seçeneği işaretlememden dolayı). Diğerlerinde ise yönetim pilot kulüp arayışını bana bıraktı, benim başarısız bir kaç girişimin ardından diğer pilot kulüp arayışlarında bu işi kulübün yürütmesini istedim ve onlarda elleri boş döndü. Kısacası şu ana kadar 7-8 kez pilot kulüp aradık ve sadece 2 tanesinden sonuç alabildik, diğerlerinde bir türlü takımım için pilot kulüp bulamadık.
Pilot kulüp arayışında genelde "Diğer ülkelerdeki popülerliğimizi arttırmak için bir kardeş kulüp bulmamız iyi olur" seçeneğini kullanıyorum ve hep Avrupa'daki 2. 3. lig seviyesindeki takımlara teklif götürüyorum (tabi takım arayışını ben üstlenmişsem).
Şu an Avrupa'da 4* ile Kıtasal itibarım var. Bu durumda ben ne yaparsam yapayım kendime yeni bir pilot kulüp bulamayacak mıyım? Pilot kulüp bulma imkanım varsa neler yapmam gerekiyor?
Pilot kulüp aradığım bölgedeki itibarımın seviyesi, başarısız olmamın sebebi olabilir mi?
Mesaj Yetkileri