diğer macları bilmem ama senin macların senin taktiginle alakalı bi durum. ben 0-0a bağladıgım 1-0 kazandıgım cok fazla mac oldu. diğer maclar icin ama ic bişey söylüyemem. mantıksız bi durum olabilir. acıkcası ben ya 2 ya 3 kere karşılaştım dedigin durumu. benimde şikayetci oldugum konu. takım ilk 20 dakika 9 kişi kalıyo ama macı rahat bir bicimde kazanıyor. benim kendi maclarımda denk gelmedim ama diger takip ettigim takımların maclarında böyle durumlara rastladım 6-7 kere. heleki şampiyonluk rakibin bunu yapınca çileden çıkıp olmaz böyle sey ya diyosun. bence mac motoruyla alakalı bi durum. oyuncular ne hikmetse burnunun ucunu görmüyo. önünde karombelde boşa cıkan topu girip almak yerine geriye(mevkii lerine ) kacıyolar özelliklede BEKLER. artısıyla eksisiyle bu yıl böyle oldu artık önümüzdeki yıl daha iyi bi oyun olur umarım. bu sene cok fazla şikayet oldu çünkü oyunun ikamesinin olmamasıda en büyük etken bu hatalara. ne pes ne fifa ne cod ne hitman ne nfs hic biri bu oyunun yerini tutmuyo. 23 yaşında adam oldum hala deftere taktik yapıyorum![]()
derslere bu kadar kafa yorsam doktora yapmıştım şimdiye
![]()