Beyler sakatlıkların engellenmesi konusunda yapılması gerekenleri teker teker yazmışsınız, hepsini okudum, sağolun. Ama bunlar benim zaten atlamadan yaptığım faaliyetler. Ben oyunu açtığım gibi aa sakatlandı deyip de buraya başlık açmadım. Sakatlıkların bu derece fazla ve uzun olması için antreman programını çok ağır yapmam lazım anca. Tam hangi oyun hatırlamıyorum ama eski FM serilerinde antreman programının ağırlığına göre değişiyordu sakatlıklar. Acemi olup da "fazla antreman yaptırayım da gelişsinler" diyerek ağır antreman yaptırırdım ve sakatlıklar artardı. Sonra forumdan okuyup düşürdüm ağırlığı ve sakatlıklar normale döndü. Ancak son 2 - 3 yıldır bu konu çok abartılmış. Sezon başı oyuncular taktiği öğrenene kadar genel antremanı çok ağır yapıyorum ama maç antremanı %50'de olduğu için sağ alttaki antreman yoğunluğu orta derecede oluyor. Hiç bir zaman ağır antreman uygulamıyorum. Bir oyuncum maçta hafif sakatlansa bile dakikasında çıkartıyorum. 10 yıldır oynarım bu oyunu bir defa bile sakatlanan oyuncuyu iğneyle oynatmadım. Kısacası bu sakatlıklar gerçekçi değil. Bu başlığa bir yazışımdan diğer yazışıma kadar bile oyuncum sakatlanıyor. Birisi iyileştiği anda başka birisi sakatlanıyor. Yapmayın beyler bu kadar da değil. Gerçek hayatta profesyonel takımlara baktığımız zaman maksimum 3 oyuncu uzun süre sakat kalıyor. Diğerleri maksimum 1 ay sahalardan uzak kalıyor. Hiç mi maç izlemiyorsunuz? Takımlara baktığımız zaman sezon boyunca 4 - 5 maç hariç sürekli oynuyor as oyuncular. Ben FM'de sırf sakatlıklar yüzünden 30 kişi bulunduruyorum kadromda. Çünkü kesin bir yerlerden sakatlık çıkacağını biliyorum. Yedek oyunculara yatırdığım parayla 2. Ligden bir takımı çıkarıp dünya kulübü yapardım. Oyunu zorlaştırmak için gerçekçilikten uzaklaştırmışlar. Bu açık ve net.