Oha, regen mi o ? Takımın başında hala Terim mi var ?
Oha Fatih Terim'in oglu mu var la![]()
yok artık ne ara olduda büyüdü o çocuk![]()
Hahah bu ne Aga ???![]()
yok artık süpermiş benimde oğlum çıkar mı ki ilerde ben de gs'nin başındayım şu an![]()
Bir de senelerdir şikayet ederiz FM böyle şeylere yer vermiyor diye![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Oyundaki ismin Fatih Terim sanırım böyle bir olay vardı yanılmıyorsam Classic modda görmüştümParayla açılabilen bir ek özellik, aynı zamanda bir oyuncunuz alt yapınızdan çıkıp 10 yıl takımızda oynarsa oğlunuz regen olarak çıkıyor.
Bi ara bizim arkadaşa olmuştu. Yaklaşık 20 sene falan roma kariyeri yapmıştı. Oğlu regen olarak altyapıdan çıkmıştı.
Güzelmiş gerçekten.Sabri'nin oğlu falan çıkar mı acep![]()
@ EndoplazmiK RetikuluM
ben Manuyu yönetiyorum takimin basinda hala Fatih Terim var. Kupa macinda ilk kez prof olunca haberlerde gördüm bir baktim bilgiler kisminda Fatih Terim Baba olarak yaziliyor.
Twitterda görmüstüm kariyeri yöneten bir arkadasin da oglu olmus oyunda![]()
oha çok ilginç![]()
uzun seneler boyunca menajerlik yapınca çıkması olası. fm 2012 de başıma gelmişti. oğlum vardı yetiştirdim, oynattım, kıyak geçtim, fazla para verdim. oyun bile olsa insan evladına bakmalı![]()
googleda yavuz terimi tek aratan ben değilimdir sanırım![]()
Babadan oğula nesil bunlar galibaBabası Fatih, oğlu Yavuz, torunu Kanuni çıksa hiç şaşırmam
![]()
Ne güzel ya bende uzun soluklu bir kariyer yapayım bakalım oyunda olsa oğlum olcak mı![]()
Yavuz kardeşimizin oyunda agresifliği kaç acaba![]()
eçen seride 2033e kadar geldim bırak oğlumu kuze yeğen tırıvırı hiçbişi çıkmadı bu sene çıkarsa direk ilk 11 oynatırım kralını tanımam![]()
Classic mod'da mı oluyor bu sadece ?![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Normal modda daha ilk sezondan çıktı benim de. Enes Koç olarak.![]()
oyunda sizin oğlunuz olduğunu gösteren bi yazı çıkıyor mu yoksa isim benzerliği falan evlat mı ediniyorsunuz...?