1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Olcay Şahan

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bir kanat oyuncusu için haddinden fazla gol attı bu sene ilk defa süperligden bir kanat oyuncusnun özelliklede besıktastan bu kadar gol attığını goruyorum özelliklede attığı gollerın hepsı uzaktan sutlar yanı uzaktan sutları ve bitiriciliği etkıleyen ozellıklerdi. calıskan bir oyuncu uzaktan sutları ve biitiriciliği biraz arttırılabilir zihinsen olarakta oyunda cok kotu

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Bir kanat oyuncusu için haddinden fazla gol attı bu sene ilk defa süperligden bir kanat oyuncusnun özelliklede besıktastan bu kadar gol attığını goruyorum özelliklede attığı gollerın hepsı uzaktan sutlar yanı uzaktan sutları ve bitiriciliği etkıleyen ozellıklerdi. calıskan bir oyuncu uzaktan sutları ve biitiriciliği biraz arttırılabilir zihinsen olarakta oyunda cok kotu
    Aksine en kötü özelliğinin bitiricilik ve soğukkanlılık olduğunu düşünüyordum bende. Samet Aybaba'da bir beyanatta bulunmuştu o konuda, her girdiği pozisyonu değerlendirebilse Real Madrid'te oynardı diye. Onun dışında gerçekten çok faydalı bir oyuncu "Beşiktaş kadrosu" için.

Mesaj Yetkileri