1 ile 30 arası toplam 231 sonuç

Konu: FM 13.2.3 Güncellemesi

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

krasic ve caner'i bir ileriye daha kaydır, içe kateden oyuncu yap. bir de amc koyup, ona da aynı komutu verdiğinde kendini mourinho gibi hissedebilirsin.
    (/s)

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    krasic ve caner'i bir ileriye daha kaydır, içe kateden oyuncu yap. bir de amc koyup, ona da aynı komutu verdiğinde kendini mourinho gibi hissedebilirsin.
    Taktik yardımı için koymamıştım ama. Denesem mi zaten iyi gitmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Taktik yardımı için koymamıştım ama. Denesem mi zaten iyi gitmiyorum.
    artık oyuncuların amacına, oyundaki bugları yenmek de eklenmeli
    (/s)

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Bu taktik bana ait, bende bekler hücumcu, ön liberoda defansif oyun kurucu destek. 3 senede 3 lig, 3 süper kupa, 2 Türkiye kupası ve 1 şampiyonlar lig şampiyonluğu kazandım. Danimarkanın başına geçip avrupa elmelerinde 5te 5le devam ediyorum.

Taktik gerçekçi şöyle ki : Baskılı oynayan takımların bekleri maç içinde genelde stoperlerin hizasının önünde olurlar hücuma destek verirler,ilerde pres yaparlar, yani maç içinde 2-7-1 gibi bir görünüm olur(en geri ve en ileri hiza dışındaki herkesi orta saha sayıyorum ki doğrusu da budur, oyuncuların görev alanlarını ve maç içindeki dizilişi belirlemediki en objektif yöntem bu(yöntem bana aittir)oyunda bile beklerle dmc aynı hizada olmasına rağmen bekler defanstan, dmc orta sahadan sayılıyo, amrller adı üstünde ofansif kanat orta saha ama bunlar forvetten sayılıyo ve taktiği 4-3-3 diye bize sunuyorlar, bu taktik 2-7-1dir kim ne derse desin ve Barcelona gerçekte bunu oynamaktadır, orta sahası güçlü ve kalabalık olan ilerde baskı yapan ve oyuncuları da yetenkli olan takım kazanır, hagi zamanında gs bunu yaptı, günümüzde de barca yapıyor, teknikle, presi birleştiriyorlar, ha barca daha yetenkli olduğundan topu zor kaybediyo ama kaybettikleri anlarda da 2-3 kişiyle nasıl pres yaptıklarını ve topu hemen nasıl kazandıklarını görüyoruz, hagili,okanlı,emreli,sutalı gsnin ise tekniği tabiki barca kadar değildi ancak presi daha fazla yaparak yine oyunu tek kaleye çeviriyorlardı, yani teknik ve yetenekleri daha az ama presleri daha fazla idi her ne kadar barca ayarında olmasalar da çok iyi bir takımdılar, bu da bence oyuncular kadar sistemden de kaynaklanıyordu, dünyada nice iyi takımlar kuruldu ancak hiçbiri barca gibi oynayamadı barca kadar iyi olmasa da ona yakın kadrolar kurulmuştur, ancak büyük oyuncular neden topu kaybedince baskı yapsınlardı, üstün yetenekleriyle maçları zten kazanırlardı, yani bu felsefe, baskılı ve kısa paslı felsefe elinde malzeme olan takımlar çin en iyi felsefedir, 2-7-1 de en iyi sistemdir, hatta yetenekli ve hızlı bir stoper bulunabilirse stoper de hücuma çıkabillir çoğu zaman(eskiden sammer vardı böyle hızlı olmasa da yeteneliydi) yani bu sistem 1-8-1e doğru gider, belki de o ilerdeki 1 de kalkar 1-9 olur(ilerde belirli bir forvet olmaması orta sahalardan farklı farklı ouncuların değişekli olarak hücu bölgelerine girmeleri)

Mesaj Yetkileri