1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Karşı Takım Analizi | Maç Antremanı | Rakip Takım Talimatı [ REHBER ] [ S.TEKİN ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

genelde rakipler bana gore taktik degistirdiginden gozlemci raporu o acidan pek bir isime yaramiyor. hangi taktige karsi puan kaybettiysem rakip tum sezon 442 de oynasa bana karsi benim basarisiz oldugum mactaki rakip takimin taktigiyle cikiyor. ben de mac icinde cozum yaratmak durumunda kaliyorum daha cok.

bu raporlama sanki daha cok PC icin uretilmis gibi

bunun disinda mac hazirliklarini asistana birakiyorum, rakip takimi inceledikten sonra zaten gereken antremani acikliyor. size de tavsiye ederim. eskisine gore bu sistem daha dinamik yapilmis. onceden asistana birakinca butun sezon duran top calistirirdi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    bunun disinda mac hazirliklarini asistana birakiyorum, rakip takimi inceledikten sonra zaten gereken antremani acikliyor. size de tavsiye ederim. eskisine gore bu sistem daha dinamik yapilmis. onceden asistana birakinca butun sezon duran top calistirirdi
    Ancak sadece Taktiksel Bilgi Birikimi yüksek olana güvenmek lazım.

Şu konudaki fikrimi de söyleyeyim. Artık iyi bir takım olduysanız, daha az gol yemek veya atmak için duran top antrenmanlarına önem vermenizi tavsiye ederim.
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri