1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Benim Şampiyon Olmam Gerekmez Mi ?

Hybrid View

Hayır Önce Kendi Aranızdaki Maçlar Çok Önemli

GS ile aynı puanda bitirdik sezonu. Deplasmanda 2-3 yendim kendi sahamda 0-1 yenildim. Deplasmanda daha çok gol atmama rağmen, ikili averajda daha üstün olmama rağmen şampiyon GS oldu. Acaba eşitlik halinde yani 3-3 olduğu için İkili Averaj, Genel Averaj'a mı bakılıyor ? Ama ben deplasmanda atılan gole bakılıyor diye biliyorum.

Sihirli Kelime Kırmızı ile Olan Yerde Gizli

Deplasmanda 3-2 Yenmen Demek Rakip İçin En Az İki Fark Gerekir Tur Atlaması veya İkili Averaj İçin. Ama Tek Bir İstisnası Var Sadece Tek Farklı 1-0 ile Maçı Alırsa Rakip O Zaman Avantajı Kaybedersin Sende de Bu Fark Olmuş

Örneğin;

Sen Avrupa Liginde Plazeni Atıyorum 2-1 Yendin Deplasmanda Ama Kendi Sahanda 1-0 Yenildin O Zaman Avrupaya Elveda Dersin

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post

Deplasmanda 3-2 Yenmen Demek Rakip İçin En Az İki Fark Gerekir Tur Atlaması veya İkili Averaj İçin. Ama Tek Bir İstisnası Var Sadece Tek Farklı 1-0 ile Maçı Alırsa Rakip O Zaman Avantajı Kaybedersin Sende de Bu Fark Olmuş

Örneğin;

Sen Avrupa Liginde Plazeni Atıyorum 2-1 Yendin Deplasmanda Ama Kendi Sahanda 1-0 Yenildin O Zaman Avrupaya Elveda Dersin
    Ne alakası var anlamış değilim, biz yıllardır bu kuralı yanlış mı biliyoruz? Eğer ikili avaraja bakılıyorsa öncelik fazla gol atanın tabiki, ama toplamda goller eşitse deplasmanda daha fazla gol atan avantaj elde eder. Bu durumda deplasmanda 3 gol atan FB deplasmanda 1 gol atan GS karşısında avantajlıdır. Plezen maçı için verdiğin örnekte de tam tersi tur atlarsın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post

Örneğin;

Ne saçmaladın be hocam

Mesaj Yetkileri