Durum kötü gerçekten.4-6-0'ı öneriyorum![]()
Durum kötü gerçekten.4-6-0'ı öneriyorum![]()
Sakatlıkların ana sebebinin antrenman tesisleri olduğunu düşünoyrm ben şahsen altyapıdan önce onu düzeltme taraftarıyım tabi para varsa hepsini
ZTK 4. Ön Eleme Turu
ZTK 5. Ön Eleme Turu
Galatasaray'ı kupanın dışına itmeyi başardık. Devre arası takviyelerle kupaya asılacağız.
Türkiye Kupası Grupları
3. senemizde grupları görmek nasip oldu.
STSL 15-16-17. Hafta
STSL İlk Yarı Puan Durumu
İlk yarı sona erdi. Devre arası transfer döneminde fazla uğraşmayacağız. 3 oyuncu ile anlaşmıştım. Hemen kupa maçlarına hazırlanacağız.
TariboWest
Yaşadığı ağır sakatlık sonrası kendisini bir türlü toparlayamayan Severin Bikoko'yu 1.000.000 € ya Gaziantepspor'a verdik.
Sezon başında takım kaptanlığına getirdik. Sözleşmesinde en çok kazanana eşitlemesi maddesi olduğu için aldığı para 650.000 € lara kadar çıktı. Ama bir türlü bu adamı mutlu edemedik. Lafın kısası Renan'ı 2.200.000 € ya Mallorca'ya verdik.
Ve Gelenler
Fluminense'nin Golcüsü Ciro Bedelsiz Olarak Akhisar'a Geldi !
Bu sezon 37 maçta 17 gol 2 asistle oynayan Ciro kariyerindeki 180 maçta 70 gol atmayı başardı. Ondan çok büyük beklentilerim var.
Mamadou Samassa 300.000 € ya Guingamp'tan geldi !
Renan ve Bikoko'nun yerlerini doldurduk. Defansa ise 3 ay önce Gabriel Tamas ile anlaşmıştım. Fakat geldikten sonra profilinde düşüş olduğunu farkettim. Umarım elimizde patlamaz. 5 yabancı olduğu için Elvedin Dzinic ile yollarımızı ayıracaktık. Fakat sakatlanması bunu erteletti.
TariboWest
Transferler güzele benziyor ama Renan'ı ucuza bırakmışsın sanki.
Topladığın puan güzel ama umut veriyor
Ciro ve Tamas kral olmuş Kaleci gelen gideni aratmaz inşallah
STSL 18-19-20-21-22. Hafta
STSL Puan Durumu
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Ümit Boğa İstifa Etti !
Maç sonrası basın toplantısında konuşan Ümit Boğa görevinden istifa ettiğini açıkladı. Bu sezon ligde istenilen performansı sergileyememelerinin bütün sorumluluğunun kendisinde olduğunu söyleyen Ümit Boğa artık gücünün kalmadığını düşündüğü için istifa ettiğini açıkladı. Başkan Hüseyin Eryüksel ve tüm Akhisar halkına teşekkür eden Ümit Boğa memleketimin takımında çalışma fırsatı verildiği için minnettar olduğunu söyledi. Sene sonuna kadar dinleneceğini söyleyen Ümit Boğa hiçbir takımla görüşmediğini sözlerine ekledi. Basın mensuplarının Avrupa'dan gelen teklifler olduğu söyleniyor gerçeklik payı var mıdır sorusuna ise kulağıma birşeyler geliyor fakat bana resmi bir teklif gelmedi dedi...
TariboWest
EEE ne olacak peki şimdi ne güzel gidiyorduk paralel ya
Devamı nasıl olacak
Ya da olacak mı
,yada biz bi takım önerelim onunla devam et![]()
Türkiye'den İtalya'ya Uzanan Yolculuk !
Genoa'da Ümit Boğa Dönemi !
Türkiye'de kurtarıcı olarak bilinen Ümit Boğa sürpriz bir kararla Avrupa'nın yolunu tuttu. İmza sonrası konuşan Ümit Boğa çok şaşkın ve mutlu olduğunu söyledi. Avrupa'dan teklif beklemediğini söyleyen genç hoca küme düşmüş de olsa İtalya'nın güzide kulüplerinden birinde çalışma fırsatı bulduğu için mutlu olduğunu söyledi. İtalyan basını ise bu haberi manşetten verdi...
TariboWest
İşte bu çok güzel oldu
2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri Grup 3. Maçı
Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik ve bu sonuca razı olduk.
2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri Grup 4. Maçı
Maçın sonlarına doğru biraz saçmalasak da önemli olan 3 puanı almaktı.
2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri Grup 5. Maç
Üstümüzde bir şanssızlık var ama en kısa zamanda çözeceğiz inşallah. Maçı aldığımızı düşünürken 90+3 de Tartışmalı bir gol ile beraberliğe razı olduk.
2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri J Grubu Puan Durumu
Şu anda avantajlı gibi gözükse de deplasman maçlarındaki sonuçlar sıralamadaki yerimizi belirleyecek. Eylülde Karadağ ile deplasmanda, Ekimde Estonya ile deplasmanda, Ermenistan ile içerde oynayacağımız maçlarla kaderimiz belli olacak.
TariboWest
Korktuğum başıma geldi. Yıldız forvet oyuncumuz İmmobile'ye gelen 10.500.000 € luk teklifi başkan kabul etti.
Transfer bütçemiz olmadığı için ortak bonservisi olan oyuncuları kadromuza katamadık. Anlaşma gereği mevcut takımlarında devam edecekler. Kadromuzun son hali
Yeni sezonda ise transfer bütçemiz 300.000 € , maaş bütçemiz 14.000.000 € olacak.
TariboWest
Hocam İtalya'da başarılar ,