İnteri rahat rahat kurtarırsın gibime geliyor. Avrupa Ligi'nde kupa bekliyoruz ona göreMilli takımı konuşmuyorum zaten. Milli takımda şampiyonada yarı/final görecek iddiada.italyayı devirebilseydik iyi olacaktı.
İnteri rahat rahat kurtarırsın gibime geliyor. Avrupa Ligi'nde kupa bekliyoruz ona göreMilli takımı konuşmuyorum zaten. Milli takımda şampiyonada yarı/final görecek iddiada.italyayı devirebilseydik iyi olacaktı.
İnter'i şampiyonluk potasına sokacağıma inanıyorum da Juventus canımı sıkıyor adamlar 6 senedir şampiyonlar, ve 90'lı puanlarla olmuşlar hep.
Avrupa Ligi İnter'in dönüşünü tescillemek için çok önemli, hedef kupaya uzanmak.
İtalya maçında ilk yarı kaçırdık da kaçırdık, ikinci yarıda da onlar topu alıp tehlike ürettiler, beraberlik beni tatmin etmedi çünkü İtalya puan kaybedecek gibi durmuyor.
Bu sezonu iyi bir şekilde geçirelim sezon sonunda maaşı yüksek oyuncuları yollayacağım. Finansal durum o kadar kötü ki, yönetim sattığımız oyuncuların parasından anca %40'ının transfer bütçesi olarak dönmesine izin veriyor.
Yorumlarınız için de ayrıca teşekkürler
Dünya Kupası Elemeleri Grubumuzun Tabelası ve Kalan Maçlar
![]()