1 ile 30 arası toplam 283 sonuç

Konu: İnter küllerinden doğacak | Türkiye Milli Takımı'nda işler tıkırında (Sezon: 17/18)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

İnteri rahat rahat kurtarırsın gibime geliyor. Avrupa Ligi'nde kupa bekliyoruz ona göre Milli takımı konuşmuyorum zaten. Milli takımda şampiyonada yarı/final görecek iddiada.italyayı devirebilseydik iyi olacaktı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    İnteri rahat rahat kurtarırsın gibime geliyor. Avrupa Ligi'nde kupa bekliyoruz ona göre Milli takımı konuşmuyorum zaten. Milli takımda şampiyonada yarı/final görecek iddiada.italyayı devirebilseydik iyi olacaktı.
    İnter'i şampiyonluk potasına sokacağıma inanıyorum da Juventus canımı sıkıyor adamlar 6 senedir şampiyonlar, ve 90'lı puanlarla olmuşlar hep.

Avrupa Ligi İnter'in dönüşünü tescillemek için çok önemli, hedef kupaya uzanmak.

İtalya maçında ilk yarı kaçırdık da kaçırdık, ikinci yarıda da onlar topu alıp tehlike ürettiler, beraberlik beni tatmin etmedi çünkü İtalya puan kaybedecek gibi durmuyor.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Interin durumu her sene kotulesiyor oyunda, finansal olarak cok zorlu gunlere giriyorlar. Umarim toparlarsin takimi
    Bu sezonu iyi bir şekilde geçirelim sezon sonunda maaşı yüksek oyuncuları yollayacağım. Finansal durum o kadar kötü ki, yönetim sattığımız oyuncuların parasından anca %40'ının transfer bütçesi olarak dönmesine izin veriyor.

Yorumlarınız için de ayrıca teşekkürler

Dünya Kupası Elemeleri Grubumuzun Tabelası ve Kalan Maçlar

Mesaj Yetkileri