Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 150 arası toplam 150 sonuç

Konu: Norveç İle 2016 Avrupa Şampiyonası Heyecanı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kadroda yüksek kazanan oyuncular ve çalışmayı düşünmediğim oyuncuları gönderdim. 8.5 m € gelir elde etmemize rağmen transfer bütçemiz sadece 650.000 €. O yüzden kiralık oyuncularla bu sezonu geçireceğiz. Bu arada İmmobile'nin bonservisinin yarısını Juve'den alamayan Monaco transferden vazgeçti. İmmobile'nin kalmasıyla Gilardino'yu da yollamayı düşünüyorum. Seneye Serie A'ya geri dönersek takımı baştan kuracağız.

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Mali durumumuz çok kötü olduğu bonservisi ile oyuncu almadık. Bu sezon kiralık oyuncularla sezonu tamamlayacağız.

Bu sene kullanacağımız diziliş

Kulübü bir kenarı bırakırsak Dünya Kupası Elemeleri'nde Grubumuz Belli Oldu.

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İtalya Kupası 2. Ön Eleme Turu

İtalya Kupası 3. Ön Eleme Turu

4. ön eleme turunda içerde Novara ile oynayacağız.

Serie B 1. Hafta

Serie B 2. Hafta

Serie B 3. Hafta

Serie B 4. Hafta

Deplasmanda oynamamıza rağmen rakibi ezdik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremeyince mağlubiyeti kabul etmek zorunda kaldık.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri Grup 6. Maçı

Karadağ deplasmanından da 3 puan çıkartarak sıralamadaki yerimizin tesadüf olmadığını gösterdik. Ekim ayındaki maçlarımızı kazanarak grubu lider bitirip Avrupa Şampiyonası gruplarının belli olmasını bekleyeceğiz.

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri J Grubu Puan Durumu

Avrupa Norveç'i Konuşuyor !

Dünya Sıralaması'nda 4 Basamak Yükselerek 13. Sırada Yer Aldık.

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Serie B Puan Durumu

Genoa Dolu Dizgin !

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri Grup 7-8. Maçlar

2016 Avrupa Şampiyonası J Grubu Puan Durumu

Ve 2016 Avrupa Şampiyonası'ndayız !

Dünya Sıralaması'nda 2 Basamak Yükselerek 11. Sıraya Yerleştik.

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İtalya ve mili takım bakımından bi benzerliğimiz olmuş Genoa'yla rahatça Seri A'ya dönersin, Avrupa Şampiyonası'nda da umarım iyi bir gruba düşersin, Norveç'in genç yıldızı falan var mı gelecek vaad eden ?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    İtalya ve mili takım bakımından bi benzerliğimiz olmuş Genoa'yla rahatça Seri A'ya dönersin, Avrupa Şampiyonası'nda da umarım iyi bir gruba düşersin, Norveç'in genç yıldızı falan var mı gelecek vaad eden ?
    Olmuş 2-3 isim var. Onların yanında gözüme çarpan gençler de var. Fakat şampiyonadan sonra istifa edeceğim için gençlerle fazla ilgilenmiyorum. Avrupa Şampiyonası sonrası yeni bir milli takımla anlaşırım büyük ihtimal.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bir üst lige çıkmak için uğraşırken bir yandan da mali krizle uğraşıyoruz. Şu anda transferden gelecek paralar bile borçlar için ayrılıyor. Ayrıca 2039 tarihine kadar taksitlendirilmiş 138.000.000 € kredi borcumuz var. Serie A'ya çıkarsak işimiz daha da zor olacak gibi.

Ayrıca yönetim sezon sonu transferleri için ayırmış olduğumuz 2.000.000 € luk maaş farkını da aldı.

Şu andaki durum ise böyle

Açıkçası hiçbir kulüpte bu kadar ağır bir mali kriz yaşamamıştım. Eğer böyle devam edersek kayyuma gideceğiz gibi...

Maçlara gelecek olursak bir anda dibe vurduk. Zirveden kopmadık ama oynadığımız futboldan ziyade sonuçlar hiç ümit verici değil...

Serie B Puan Durumu

Geri kalan fisktürümüz ise şöyle

19 günlük arada dinlenip bir kaç hazırlık maçı oynayacağız ve sezonun geri kalanını en iyi şekilde geçirmeye çalışacağız.

Devre arası transfer döneminde ise zor günler geçireceğiz gibi. Mali krizde olduğumuz için oyuncularımıza diğer kulüpler ilgilerini açıklamaya başladı. Ben kabul etmesem bile başkan devreye girip oyuncuları satacak gibi. Ben de iyi para edecek oyuncuları satıp mevcut kadro ile devam etmeyi düşünüyorum. Yine kiralık isimlere yöneleceğim. Şimdilik bu kadar. Herkese iyi geceler...
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Benim Udinese kariyerindede boyle olmustu. Moral bozmak yok, 2 oyuncu belirle kasana para getirecek , sezon sonuna kadar kulubun ekonomisini idare edecek sekilde.

Kiraliktan baska birde kontrati Ocakta bitenlere bak, tabi maas butcende yer varsa

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Benim Udinese kariyerindede boyle olmustu. Moral bozmak yok, 2 oyuncu belirle kasana para getirecek , sezon sonuna kadar kulubun ekonomisini idare edecek sekilde.

Kiraliktan baska birde kontrati Ocakta bitenlere bak, tabi maas butcende yer varsa
    2 m € ya yakın Ocak'ta bitenler için ayırmıştım. Ama sağolsun yönetim onu da aldı. Oyuncuları satıp maaş bütçesini düşüreceğiz. Başka yolu yok.
    TariboWest

Nesil
    2012

Off fena borç var hocam , kulubü kayyum'a teslim et kaç , o borcun altından genç oyuncu alıp partlatıp satmadan kurtulman mümkün değil ,

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Off fena borç var hocam , kulubü kayyum'a teslim et kaç , o borcun altından genç oyuncu alıp partlatıp satmadan kurtulman mümkün değil ,
    Bu sezon şampiyon olursak ayrılmayı düşünüyorum zaten. Eğer sürpriz olur da Serie A'ya çıkamazsak devam edeceğim.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek 6 oyuncumuz sezon sonu kulüpten ayrılacak. Böylece elimizde bonservisi olan sadece Andy Polo kaldı. Bir de yarısına sahip olduğumuz 6 oyuncu var. Ama onları da sezon sonunda kaybedeceğiz.

Bonservisinin yarısı bizde yarısı Roma'da olan Dodo'yu 2.900.000 € ya Braga'ya verdik. Devre arası takımdan sadece Dodo ayrıldı.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 Avrupa Şampiyonası'ndaki Rakiplerimiz Belli Oldu !

Dünya Sıralamasında 9. Sıraya Yükseldik !

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Genoa Kayyuma Yakın !

Mali krizde olan Genoa'nın tek ümidi Serie A'ya geri dönmek !

Mali krizden dolayı Serie B'de kiralık oyuncularla mücadele eden Genoa'da Bertolacci ve İmmobile Genoa'nın mali krizden kurtulması için ayrılabileceklerini açıklamışlardı. Bu açıklamalar kamuoyunu ikiye bölmüştü. Bir kesim bu iki futbolcunun mali kriz yaşayan Genoa'dan ayrılmak için taraftara oynadığını düşünüyor , bir kesim ise oyuncuların samimiyetine inanıyor !

TariboWest

Nesil
    2012

Aynen hocam eğer Seria A 'ya çıkamazsak takımın sonu pompey gibi olur en son kayyuma onun devredildiğini hatırlıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Aynen hocam eğer Seria A 'ya çıkamazsak takımın sonu pompey gibi olur en son kayyuma onun devredildiğini hatırlıyorum
    Araplar alsa şu an harika olur ama ses seda yok. Bu seride mi hatırlamıyorum Catania da aynı böyleydi, Araplar aldı ve şampiyonluğa oynamışlardı. Bize de aynısını yapsalar harika olur.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ve Ligin Bitimine 5 Hafta Kala ŞAMPİYON GENOA !

Serie B Puan Durumu

Şampiyonluk Sonrası Görüşler

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Artık tüm dikkatimizi 2016 Avrupa Şampiyonası'na çevirdik. 30 kişilik kadroyu belirledik. Sayıyı 23'e düşürdüğümüzde sizlerle paylaşacağım. Dünya Sıralaması'nda ise 7. Sıraya Yükseldik !

Last edited by GeorgeWeah : 28.Şubat.2013 at 14:42
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Norveç Teknik Direktörü Ümit Boğa 2016 Avrupa Şampiyonası İçin 30 Kişilik Kadroyu Açıkladı !

Last edited by GeorgeWeah : 28.Şubat.2013 at 15:04
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Serie B Puan Durumu

Ve Boğa Görevi Bıraktı !

Last edited by GeorgeWeah : 28.Şubat.2013 at 15:09
    TariboWest

Nesil
    2012

Hocam bence Genoa'yı bırakma derim , takım seninle küllerinden yeniden doğsun , ben genelde milli takım maçlarını takip etmem beni pek sarmıyor , kulüp bence daha heyecanlı ama genede sen bilirsin .

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hocam bence Genoa'yı bırakma derim , takım seninle küllerinden yeniden doğsun , ben genelde milli takım maçlarını takip etmem beni pek sarmıyor , kulüp bence daha heyecanlı ama genede sen bilirsin .
    Kaldığın yerden devam et diyorsun yani. Aynı şeyleri bir daha yaşamak zevki kaçırıyor ama bi deneyelim o zaman.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Oyunun hata verdiğini söylemiştim. Gerçekçilik bozulmasın diye Genoa'dan yine istifa ettim. Norveç ile Avrupa Şampiyonası'nda devam edeceğiz.
    TariboWest

Nesil
    2012

Hayırlısı o zaman hocam başarılar , şampiyona'dan sonra güzel teklifler alırsın

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hayırlısı o zaman hocam başarılar , şampiyona'dan sonra güzel teklifler alırsın
    Şu anda görüştüğüm birkaç takım var. Oyun hata vermeden önce Chievo teklif getirmişti, reddetmiştim. Yine teklif geldi. Şampiyonadan sonraya erteleyebilirsem teklifi iyi olacak. Başka teklif gelmezse de 1 sene boş gezeriz önemli değil.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Chievo'da Ümit Boğa Dönemi !

40 yaşındaki Türk Teknik Direktör Chievo İle 1 Yıllık Sözleşme İmzaladı !

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Norveç Patronu 2016 Avrupa Şampiyonası'nda Mücadele Edecek 23 Kişilik Kadroyu Açıkladı !

TariboWest

Nesil
    2012

Hayırlısı olsun hocam chievo'da başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hayırlısı olsun hocam chievo'da başarılar
    Eyvallah sağolasın.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kariyeri takip eden herkese teşekkür ediyorum. Oyunun hata vermesiyle Mayıs ayına geri dönmüştüm. Bir de bunun üstüne Avrupa Şampiyonası'nda başarısız olunca kariyeri sonlandırmaya karar verdim. Herkese teşekkür ediyorum. Yeni bir kariyer açmayı düşünüyorum. Görüşmek üzere...
    TariboWest

Nesil
    2012

Yeni kariyeri bekliyoruz hocam

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri