1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: FM 2013 Online Oyun Rehberi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Online FM denilen şey bir zamanlar benim de oynadığım footballmanagerlive'dan farklı. Burada sadece senin veya bir arkadaşının kurduğu bir oyuna dahil olma durumu var yani gerçek veya yapay zamanla ilerleyen bir durum yok. Sadece karşılıklı oynama, oyun kapandığı zaman oyuna devam eden kimse yoksa (veya kurucu kapatırsa) her şey kapanır : )

1. ve 4. mesajdaki düzenlemeleri yapman durumunda bir başka arkadaşının kurmuş olduğu oyuna dahil olabilir veya sen bir arkadaşının kurmuş olduğu oyuna dahil olabilirsin.
    Arkadaşın sorduğu soruyu ben de soracaktım,cevabınızı gördüm fakat tam olarak kafamdaki soru işaretleri gitmedi.Atıyorum bir turnuvaya dahil oldum;oyunu açtım transfer yapabilecek miyim,yapabiliyorsam neye göre yapabiliyor olacağım,süresi mi olacak,maç gününü nasıl belirleyeceğiz karşıdaki kişiyle vs.

Kafamdaki bu sorulara net olarak cevap verebilecek bir babayiğit varsa buyursun

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by aleekhan View Post
    Arkadaşın sorduğu soruyu ben de soracaktım,cevabınızı gördüm fakat tam olarak kafamdaki soru işaretleri gitmedi.Atıyorum bir turnuvaya dahil oldum;oyunu açtım transfer yapabilecek miyim,yapabiliyorsam neye göre yapabiliyor olacağım,süresi mi olacak,maç gününü nasıl belirleyeceğiz karşıdaki kişiyle vs.

Kafamdaki bu sorulara net olarak cevap verebilecek bir babayiğit varsa buyursun
    Burada turnuvadan kastın eğer forumlarımızda düzenlenen turnuvalar ise yanıt vereyim.

1- Bir taraf normal bir şekilde Çevirimiçi oyun kurar ve diğer taraf da o oyuna bağlanır. Daha sonra 2 takım arasında hazırlık maçı teklif edilir ve her oynanan hazırlık maçı 1 maç yerine geçer. Bu şekilde takımlar birbirleriyle maç yaparak turnuvayı sürdürürler.

2- Turnuva kuralları gereği herhangi bir transfer yapmak yasaktır.

Turnuva ile detaylı bilgi ve kurallar burada.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=101515

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri