Hocam Emrah Bassan ve Serdar'ı özellikle herkes tavsiye ediyor FM 2012'de Serdarla oynamıştım krasic gibi oluyodu , aslında sezon başı almak istedim Serdar'ı ama Elazığ aşırı ücret istedi Emrah Bassanı mutlaka almayı düşünüyorum , Alejandro Gomez'i bir önceki kariyerimde Monaco'ya almıştım bu kariyerde de almak istemiyorum , Sarabia aşırı sakatlanıyor , diğer önerdiğin oyuncuları da araştırıcam teşekkür ettim
Emrah sağda Serdar solda iyi katedici olurlar sanırım (: Diğerlerini de kontrol et o zmn serbest kalma maddesi olan arkadaş iyi rotasyon sağlar bence.. Rica ederim hocam..
Emrah sağda Serdar solda iyi katedici olurlar sanırım (: Diğerlerini de kontrol et o zmn serbest kalma maddesi olan arkadaş iyi rotasyon sağlar bence.. Rica ederim hocam..
Hocam şimdi iki oyuncuya da baktım Serdar'ın özellikleri muhteşem sağ kanatta yardırır , Sol'a Frei alırsam harika olur Emrah'ıda Joker olarak tutarım , rotasyon ve sakatlıklarda oynatırım , Üçüde genç uzun yıllar kanat oyuncusu almam önlerinie 'de Erick Torres