Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kırmızı Şeytanlar bu sene ligde ne yapar?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Şampiyonluk

2 18.18%
  • Şampiyonlar Ligi bileti alır

3 27.27%
  • UEFA bileti alır

4 36.36%
  • Avrupa'ya hiçbir bilet alamaz

0 0%
  • Orta sıralarda kalır

0 0%
  • Küme düşer

2 18.18%
Sayfa 17 / 21 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 601 sonuç

Konu: Biraz Heves, Biraz Cesaret, Bu Şehir Size Emanet

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Takımımdaki defans ve ortasaha hattı zaten hep genç takımlarda oynayan oyunculardan kurulu Gençlerle oynamak her zaman güzel oluyor. Başarıya aç oluyorlar bide süper performanslar gösteriyorlar. Gençlerden kurulu bir takım üstüne bide yaşı farketmez kaliteli tecrübeli bir oyuncu koydunmu çok verimli oluyolar. Bulunduğum takımlarda yaş ortalamasını 24.5'i geçirmemeye çalışırım hep.

Arena'dan galip çıkman dilekleriyle
    Teşekkürler desteğin için

Sen deyince aklıma geldi bi bakayım bizim takımın yaş ortalaması kaç

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Transferin son gününde bazı gençlerimizi kiraya gönderdik

Bilal Kalafat a şöyle bir parantez açmak isterim, potansiyeli olan bir genç DC ama bizim için yetersiz ayrıca bu altyapımızdan yetişipte sattığımız ilk oyuncu olduğu için herhalde yönetim memnun olmadı gidişine, yolu açık olsun

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Olmadı malesef başaramadık, Mevlüt takımdan ayrılmak istiyor o yüzden mi bilmem ama kendini vermez oldu ne söylersem söylüyeyim sönük görünüyor gaza getiremez oldum, Maç ise ilkyarıda biz oynadık ikinci yarıda Burak ın girmesiyle daha etkili olan taraf GS idi ama yenilmemekte güzel bence fark açılmamıl oldu. Ama ben GS nin puan kaybedeceğini düşünüyorm o yüzden bizim kaybetmeden devam etmemiz gerekiyor

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Tarsus ta kiralık oynayan genç golcümüz ülkesinde düzenlenen turnuvada gol kralı oldu

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Muhammed Demir in kiralık anlaşması feshedilmiştir, boşa maaş almasın dedik kimse bu forma altında yattığı yerden para kazanamaz

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

A.Madrid maçı öncesi:Kader Ouslati Tunus milli takımında (DR), Jaume sakat(AMR), ve Alper(AML) 2 gün önce sakatlandı

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Hocam GS maçı temiz geçti ya ona bak sen.Bu arada yaş ortalamasına nasıl bakılır ?

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Hocam GS maçı temiz geçti ya ona bak sen.Bu arada yaş ortalamasına nasıl bakılır ?
    Bende bakamadım ya

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by burhankemal View Post
    Bende bakamadım ya
    Hocam aslında bir taktik buldum.Hesap makinesi bul.Tum oyuncuların yaşlarını sırasıyla topla veya çarp (tam bilemiycem) sonra ne kadar oyuncu varsa böl.

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Fark bekliyordum açıkçası ama beklediğim gibi olmadı şükür. Falcao hayvanı başta olmak üzere hepsi çok sert oynadılar benimkileri biçtiler adeta, ilk dakikalarda sistemimizin kilit oyuncusu olan Cehyun u ezdi Falcao sonra gözbebeğimiz olan Santi de gitti oyun kuramadık, ikinci yarıda Vedat girdi koydu etkisini ama Mevlit hiç yoktu nerdeyse diğerleri yeterli katkıyı yapamadı. İkinci maça eğer bi salgın hastalık gelip yatağa düşmezse Madrid bu iş burda biter

Temsilcilerimizi maçlar

Tur kapısını aralamışlar

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Hocam aslında bir taktik buldum.Hesap makinesi bul.Tum oyuncuların yaşlarını sırasıyla topla veya çarp (tam bilemiycem) sonra ne kadar oyuncu varsa böl.
    Kim uğraşcak one ya

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

[QUOTE=burhankemal;2431528][CENTER]Fark bekliyordum açıkçası ama beklediğim gibi olmadı şükür. Falcao hayvanı başta olmak üzere hepsi çok sert oynadılar benimkileri biçtiler adeta, ilk dakikalarda sistemimizin kilit oyuncusu olan Cehyun u ezdi Falcao sonra gözbebeğimiz olan Santi de gitti oyun kuramadık, ikinci yarıda Vedat girdi koydu etkisini ama Mevlit hiç yoktu nerdeyse diğerleri yeterli katkıyı yapamadı. İkinci maça eğer bi salgın hastalık gelip yatağa düşmezse Madrid bu iş burda biter

Hocam biraz ağır olmamışmı hayvan Diğer maçta kazanırsın inşallah

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Kim uğraşcak one ya

Nesil
    2012

Atl.Madrid beklendiği gibi olmuş dediğin gibi fark olmamış , en azından diğer türk takımları ülke puanı kazandırmış

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Atl.Madrid beklendiği gibi olmuş dediğin gibi fark olmamış , en azından diğer türk takımları ülke puanı kazandırmış
    Evet ya onlar bari geçsin turu yüzümüzü güldürsünler

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Hocam biraz ağır olmamışmı hayvan Diğer maçta kazanırsın inşallah[/quote]

Maçta omuz omuza kimle mücadele ettisye yıktı geçti kül eyledi
    Last edited by burhankemal : 08.Mart.2013 at 01:08

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

AKDENİZ DERBİSİ
    İlk yarıda bizi şu skorla yenen rakibimizi şimdi de biz yendik. Fayyaz ımızı bulduk şimdi onların yania Metin ve Ali si kaldı. Seneye 2 kişi gelecek anlaştık onlarında Metin ve Ali etkisi yaratacağını düşünüyorum. Yalnız bizim Turgay diye bi deli oğlan var bizim madenden yetişme sonradan kattım bunu sanırsın çocuğun pas tuşu bozuk arkadaş, top onun ayağına geçtiğinde bizim takım dahil sahadaki bütün oyuncular almaya çalışıyor ama bi türlü vermiyor

Bu arada GS ye karşı ikili averajda üstün olduğumuz için şimdi maç fazlasıyla lideriz yani aynı puanda olsak bile biz üstte olacaz

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Bursa GS yi yendi lideriz la heyya

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

İlk kez lider oluyoruz gösterim istedi

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Maç öncesi kasmayın salın gitsin dedim onlarda bi saldı nerdeyse madrid nile tutamayacaktı. gayet güzel mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Hatta 65ç dakika birde gol bulduk yerimden zıpladım ama meğerse ofsaytmış canları sağolsuni bu onurlu yürüşte buraya kadar geldikleri için gurur duyuorum oyuncularımla

Bursa ve Fener raiklerini saf dışı bıraktı
    Bursa nın rakibi CSKA Moskova, Fener in rakibi Arsenal

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

GS nin malup olduğu bir hafta da fark açma şansını değerlendiremedik. Çok emindim aslında maç öncesi galip geleceğimizden birazda o yüzden oldu sanırım artık daha dikkatli olacağım hata benimdir

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Hocam Madrid maçları açıkçası şanssız olmuş. turu geçebilme şansın varmıştı Falcao hayvanı olmasaymış

Kasımpaşa maçına ise üzüldüm. Böyle maçlarda puan kaybedince sinirden kuduruyorum. Genelde oyuncuları soyunma odasına kilitliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Bu arada Yaş ortalaması için Takım için rapor istediğin ekranda "Karşılaştır" gibi bi seçenek olması lazım. Ligin genel durumunu gösteriyor orada. baya güzel detaylar var orda

Nesil
    2012

Liderliği aldıktan sonra kasımpaşa'yıda yeneydik iyiydi

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

hocam öncelikle tebrikler
    ayrıca bu sorunu kariyerine bakan herkese soruyorum cidden hiçbir yerde bulamadım windows 8 de steam çalışıyor mu yada nasıl çalışıyor hafta sonu yurt dışına çıkacağım ve acil çözmem lazım ???

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Quote Originally Posted by resoag View Post
    hocam öncelikle tebrikler
    ayrıca bu sorunu kariyerine bakan herkese soruyorum cidden hiçbir yerde bulamadım windows 8 de steam çalışıyor mu yada nasıl çalışıyor hafta sonu yurt dışına çıkacağım ve acil çözmem lazım ???
    Ben modifiye Win 7 kullanıyorum ama senin dediğin 8 le ilgili hiçbir bilgim yok malesef

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Liderliği aldıktan sonra kasımpaşa'yıda yeneydik iyiydi
    Çok güzel olacaktı ama olmadı malesef, şimdi durduk yere FB yide ortak ettik şampşyonluk yarışına

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Hocam Madrid maçları açıkçası şanssız olmuş. turu geçebilme şansın varmıştı Falcao hayvanı olmasaymış

Kasımpaşa maçına ise üzüldüm. Böyle maçlarda puan kaybedince sinirden kuduruyorum. Genelde oyuncuları soyunma odasına kilitliyorum
    Yok bu kez kitlemedim zira dediğim gibi hatayı kendimde buldum

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Resoag steam win 8'de çalışıyor gözüküyor. bir kaç sitede baktım hatta steam'in kendi sitesinde baktım çalışıyor gozukuyor. ancak FM2013 çalışıyormu onu bilmiyorum. forumlarda kimisi oyunlarımın hepsi çalışıyor kimisi bazıları çalışmıyor diyor.

Ne kadar doğru yanlış bilemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Yok bu kez kitlemedim zira dediğim gibi hatayı kendimde buldum
    Üstat sende gidip hoş adamlara 16'da 3 kaleyi bulun dememişsindir iyi kaçırmış seninkiler harbiden

Sayfa 17 / 21 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Mesaj Yetkileri