Süper Lig 4. Hafta
İlk 11: McGregor, Hilbert, Escude, Ersan, Gökhan, Toraman, Fernandes, Veli, Holosko, Olcay, Almeida.
Maç Sonu Açıklama:
"Derbi galibiyeti ile çıkışa geçmek istiyorduk. Bu yüzden planımız maça hızlı başlayabilmekti. İlk dakikalarda pozisyonlar ve neticesinde erken bir gol bulduk ve bu sayede iyi başlamış olduk. Oyunun kalan kısmı dengeliydi. Bir seri yakalamak istiyoruz."
Kartalda Bir Stoper Daha Sakatlandı!
Sivok'un iki hafta sürecek sakatlık haberiyle sarsılan Beşiktaş'ta, savunmada bir kötü haber de Escude'den geldi. Fenerbahçe derbisiyle ilk kez siyah-beyazlı formayı giyen Julien Escude
1 ay sahalardan uzak kalacak.
Süper Lig 5. Hafta
İlk 11: McGregor, Hilbert, Toraman, Ersan, Gökhan, Necip, Fernandes, Veli, Holosko, Olcay, Almeida.

Bir türlü seri yakalayamadık. Derbiden sonra moralleriniz diye düşünmüştüm ama olmadı. Bazı değişiklikler düşünüyorum bakalım, ufak ayarlamalar yapacağım taktikte.
Süper Lig 6. Hafta
İlk 11: McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Gökhan, Toraman, Fernandes, Veli, Holosko, Olcay, Almeida.

Güzel ve net bir galibiyet oldu bizim için. Ama sol kanadımız büyük sıkıntı oluşturuyor. Gökhan ve Olcay beklediğim performansın uzağında. Özellikle Gökhan. Hani çok sırıtmıyor ama bazen çok anlamsız hatalar yapabiliyor. Patlamaya hazır bomba gibi. Önümüzdeki süreçte Emre'ye şans verip, Gökhan'ı önde oynatmayı düşünüyorum. Bunun dışında Niang'ın yokluğunda ideal kadromuzu bulduk gibi.
Süper Lig 7. Hafta
İlk 11: McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Emre, Toraman, Fernandes, Veli, Holosko, Gökhan, Almeida.

Taktiğimiz iyice oturmaya başladı. İstediklerimizi sahaya yansıtabiliyoruz. Toraman ve Fernandes özellikle tam beklediğim gibi oynamaya başladılar, Ersan'da savunmada çok iyi iş çıkarmaya başladı. Yalnız siz siz olun oyuncuları alışkın olmadıkları bir mevkide oynatıp, şapkadan tavşan çıkarmaya çalışmayın diyorum.

Gökhan'ı ofansif sol tarafta oynattım, 45 dakika dayanabildim.
Oğuzhan'dan Kötü Haber

Beşiktaş'a Oğuzhan Özyakup'tan kötü haber geldi. Gençlerbirliği maçının sonlarına doğru sakatlanan genç oyuncunun sahalardan yaklaşık olarak
1 ay uzak kalacağı açıklandı. Beşiktaş'ta şu an İsmail ve Niang'ın uzun süreli sakatlıklarıyla birlikte, Escude'nin de sahalara dönmesi 1-2 hafta daha sürecek.