Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım sezonu şampiyon olarak tamamlar?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Galatasaray (Oran: 1.80)

7 29.17%
  • Trabzonspor (Oran: 2.50)

0 0%
  • Beşiktaş (Oran: 3.10)

11 45.83%
  • Gençlerbirliği (Oran: 8.00)

0 0%
  • Fenerbahçe (Oran: 50.00)

6 25.00%
Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 185 sonuç

Konu: Zafer Bizim Olacak | Beşiktaş (2. Sezon)

Default Zafer Bizim Olacak | Beşiktaş (2. Sezon)

Beşiktaş ile pek kariyer açılmamış olması ve yeni güncellemeler ile birlikte bir Beşiktaş kariyeri açmaya karar verdim. Mümkün olduğunca detaylı, görsel içeren bir kariyer yapmayı amaçladığımdan, kariyer işleyişi biraz yavaş olabilir. Zaman zaman sizlerin de katılım yapmanızı rica edeceğim. Umarım uzun, zevkli bir kariyer olur.

İlk olarak yapacaklarımız ile ilgili söyleyebileceğim şey, takımın mevcut kadrosuyla yola çıkacak olmamız. Hoş Beşiktaş'ın maddi durumu transfer yapmaya pek elverişli değil zaten, ben de ne bir isim göndermeyi, ne de bir ismi kadroya katmayı düşünmüyorum. Başlangıcımız böyle olacak en azından. Devre arasında da duruma bakacağız.

Hedefimiz ise kesinlikle şampiyonluk veya en kötü ihtimalle ligi ikinci sırada bitirmek. Kadromuz rakiplerimizin biraz gerisinde olduğu için işimiz zor ama imkansız değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Başarılar. Yeni güncelleme ile Beşiktaş şampiyon oldu kariyerimde.

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Yürüyoruz adım adım
    Her Solukta senin adın
    Şampiyonluk inan çok yakın
    Hadi saldır Beşiktaşım

Kupalar Gelecek yine
    Kartal uçacak Göklere
    Mermiler Atılacak Gökyüzüne
    Şampiyon olduğun Sene

Piyuv Piyuv Piyuv

Buda Benden Sana Bir Demirsporlu Olarak gelsin
    Başarılar.

Nesil
    2012

Başarılar aynen güncellemeden sonra beşiktaş 10 numara olmuş Niang özellikle oyunda harika

Hepinize teşekkür ederim. Tezahüratla aldık gazı gidiyoruz.
    Niang'ın gerçekten çok iyi bir profili var. Şu an oyunda değilim ancak yanlış hatırlamıyorsam aldığı yıllık ücretin tamamını biz karşılamak zorunda kalıyorduk, bu biraz sıkıntı bizim için.

Bu mali yapının içindeyken İngilizlerden takımımız için ilginç bir iddia geldi. Olur mu dersiniz?

Teknik heyetimizle konuşup, takım üzerinde birkaç sistem oturtmak için kafa yormaya başladık. 4-3-3 kafamızdaki ilk sistemdi. Zaman zaman çift forvet oynayabileceğimizi düşünerek, 4-4-2 olarak oynayabileceğimiz bir sistemle birlikte, 4-2-3-1 sistemini de üçüncü alternatifimiz olarak düşündük. Takımı incelediğimiz zaman ideal 11'imiz aşağıdaki şekilde olacak gibi görünüyor.

Bu sistemde beklerimiz oldukça önemli olacak. İşler planladığımız gibi giderse Niang içe kat edip, Gökhan için alan açmaya çalışıp, aynı zamanda diğer kanattan gelen akınlarda da forvet görevi üstlenecek. Holosko'ya hücum görevip verip, Hilbert'e de destek görevi verdik; hücum sırasında önünde boşluk oluştuğu zaman Hilbert'in o bölgeye geçmesini amaçlıyoruz. Tabi en önemli kozumuz Fernandes.

Nesil
    2012

Hocam Niang gibi oyuncuyu kiralama bedeli olmadan kiraladınız aldığı ücret bence çok önemli değil , Torres'e gelince oda İngilizlerin Balon Haberi

İngilizler hala başkanın Demirören olduğunu sanıyor galiba.

Öte yandan hazırlık maçlarımızı ve kampımızı tamamladık. Üç maçta bir galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet aldık.

Fernandes Şoku!

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes'in, siyah-beyazlı takımda forma giymek istemediği öğrenildi.
    LİGTV'nin haberine göre; yönetimin tüm çağrılarına olumsuz yanıt veren Portekizli yıldızın Türkiye'de kalmak istemediği öğrenildi.
    Beşiktaş yönetiminden bazı isimlerin Fernandes'in satılmaması için çaba gösterdiği ve taraftarın istediği bu futbolcuyla anlaşmanın yollarını aradığı belirtiliyor.

Fernandes yanımıza geldi ve takımda mutsuz olduğunu söyledi. İlk etapta planlarımız içinde önemli bir yeri olduğunu söyleyerek ikna etmiş olsak da, bir süre sonra satış listesine konmak istediğini söyledi. Portekizli yıldızımızın bu talebini reddettik ve kendisini görüşme odamıza davet ettik. Yaptığımız konuşma neticesinde sene sonunda şampiyon olacağımızı vaad ederek takımda kalmaya ikna ettik, ancak hala profilinde daha büyük bir kulüpte forma giymek istediği yazıyor. Bakalım nereye kadar götüreceğiz bu işi. Biraz nostalji yapalım ve reyize şu videoyu iletelim diyoruz.

[youtube=hfeV4HoyZ8k]Sen kal biz gidelim reyiz[/youtube]

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

bir beşiktaşlı olarak takipteyim hocam

Nesil
    2006
    Yer
    Çerkezköy

Başarılar Dilerim..

Malesef SS'leri göremiyorum fakat hazırlık maçlarındaki taktiğini anlatır mısın?

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar.

başarılar Dilerim
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

3 taktik yapmanı önermem. Takımın tek taktiğe alışması bile uzun zaman alıyor. Başarısız sonuçlatra yol açabilir bu. Tek taktikle gidip, maç içinde skora göre diziliş değişmek daha mantıklı ki ben fenerde 3 yılda 2. bir taktik diziliş yapmadım hiç. Sadece 1 kez türkiye kupasını kaçırıp türkiyedelki tüm kupaları topladım 3. senemde de şampiyonlar ligini aldım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Başarılar takipteyim

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

hocam neredesin merak ediyorum kariyerini

Teşekkürler arkadaşlar.
    @Csgunes
    Hazırlık maçlarında dörtlü savunma, önlerinde bir dmc, iki mc, iki ofansif kanat oyuncusu ve bir santrafor ile oynadık. Takım henüz taktiğe uyum sağlayamadı sonuçlardan da anlaşılacağı gibi, umarım zamanla oturacak. Ayrıca SS'leri göremeyen başka biri var mı?
    @okocha6
    Açıkçası neredeyse açtığım her kariyerde, takım fark etmeden üç taktik kullanıyorum genelde. Olumsuz bir etkisi var mıdır emin değilim ama fark edersek ikinci sezon için başka bir şey düşünürüz artık.

Lige başladık.

Süper Lig 1. Hafta

Maç sonrası Rıza Mertoğlu'nun açıklamaları:
    "Sezona iyi bir başlangıç yapmış olduk. Henüz ilk haftalarda olduğumuzdan asıl istediğimiz taktiğimizi başarıyla yansıtabilmek. Güzel bir galibiyet, güzel bir üç puan oldu. Fakat Niang'ın durumu maalesef bunu gölgede bıraktı."

Beşiktaş'a Niang Şoku!

Beşiktaş'ta Niang şoku yaşanıyor. Siyah-beyazlıların Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ettiği mücadelenin 72. dakikasında sakatlanarak yerini Dentinho'ya bırakan Niang'ın sahalardan en az 3 ay uzak kalacağı açıklandı.

Süper Lig 2. Hafta

"Maça çok kötü bir başlangıç yaptık. Rakibimize üst üste net fırsatlar verdik ve 2-0 geriye düştük. İkinci yarının hemen başında gol bulmamız bizi umutlandırdı fakat aradığımız net fırsatları üretmekte yine sıkıntı çektik. Kaybetmeyi hak ettiğimiz bir gündü."

Süper Lig 3. Hafta

"Bizim için Eskişehir maçının oldukça benzeri bir oyun oldu. Maça yine dağınık başladık ve sonrasında skoru dengelemeyi başaramadık. Almeida ve Fernandes dışındaki oyuncularımızdan istediğimiz verimi alamıyoruz. Önümüzde Fenerbahçe maçı var. Derbinin bizim için çıkış maçı olacağına inanıyoruz."

Derbide Kim Gülecek?

Süper Lig'de erken derbi! Sezona istediği başlangıcı yapamayan Beşiktaş ve Fenerbahçe, çıkışa geçmek için İnönü Stadı'nda oynanacak derbiyi kazanmak zorunda. Gülen taraf üç maçta galibiyetle tanışamayan Fenerbahçe mi, henüz üç puanı bulunan Beşiktaş mı olacak?

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Niangın Sakatlanması Çok kötü Olmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Niang sakatlanması kötü olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Çerkezköy

Tekrar başarılar.
    Sadece Niang'ın SS i görebildim.
    Sol stoper kimi oynatıyorsun?
    Escude - Sivok denedin mi?
    Fenerbahçe maçına hangi kadroyla ve taktikle çıkmayı düşünüyorsun?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Niang çok kötü oldu ya ! Olcayı sol kanat Holoskoyu Sağ kanat dene Holosko iyi olabilir yada Dentinho yu oynatabilirsin.

Sezona Toraman-Sivok ikilisi ile başladım ama değişiklik yapma zamanı geldi. Ersan-Sivok ikilisini düşünüyordum ama Sivok derbiden önceki milli maç arasında sakatlandı ve en az 2 hafta olmayacak.
    Solda Olcay, sağda Holosko ile çıkacağız bir süre. İstediğimiz verimi alamazsak Dentinho'yu da düşünebiliriz.

Süper Lig 4. Hafta
    İlk 11: McGregor, Hilbert, Escude, Ersan, Gökhan, Toraman, Fernandes, Veli, Holosko, Olcay, Almeida.

Maç Sonu Açıklama:
    "Derbi galibiyeti ile çıkışa geçmek istiyorduk. Bu yüzden planımız maça hızlı başlayabilmekti. İlk dakikalarda pozisyonlar ve neticesinde erken bir gol bulduk ve bu sayede iyi başlamış olduk. Oyunun kalan kısmı dengeliydi. Bir seri yakalamak istiyoruz."

Kartalda Bir Stoper Daha Sakatlandı!
    Sivok'un iki hafta sürecek sakatlık haberiyle sarsılan Beşiktaş'ta, savunmada bir kötü haber de Escude'den geldi. Fenerbahçe derbisiyle ilk kez siyah-beyazlı formayı giyen Julien Escude 1 ay sahalardan uzak kalacak.

Süper Lig 5. Hafta
    İlk 11: McGregor, Hilbert, Toraman, Ersan, Gökhan, Necip, Fernandes, Veli, Holosko, Olcay, Almeida.

Bir türlü seri yakalayamadık. Derbiden sonra moralleriniz diye düşünmüştüm ama olmadı. Bazı değişiklikler düşünüyorum bakalım, ufak ayarlamalar yapacağım taktikte.

Süper Lig 6. Hafta
    İlk 11: McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Gökhan, Toraman, Fernandes, Veli, Holosko, Olcay, Almeida.

Güzel ve net bir galibiyet oldu bizim için. Ama sol kanadımız büyük sıkıntı oluşturuyor. Gökhan ve Olcay beklediğim performansın uzağında. Özellikle Gökhan. Hani çok sırıtmıyor ama bazen çok anlamsız hatalar yapabiliyor. Patlamaya hazır bomba gibi. Önümüzdeki süreçte Emre'ye şans verip, Gökhan'ı önde oynatmayı düşünüyorum. Bunun dışında Niang'ın yokluğunda ideal kadromuzu bulduk gibi.

Süper Lig 7. Hafta
    İlk 11: McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Emre, Toraman, Fernandes, Veli, Holosko, Gökhan, Almeida.

Taktiğimiz iyice oturmaya başladı. İstediklerimizi sahaya yansıtabiliyoruz. Toraman ve Fernandes özellikle tam beklediğim gibi oynamaya başladılar, Ersan'da savunmada çok iyi iş çıkarmaya başladı. Yalnız siz siz olun oyuncuları alışkın olmadıkları bir mevkide oynatıp, şapkadan tavşan çıkarmaya çalışmayın diyorum. Gökhan'ı ofansif sol tarafta oynattım, 45 dakika dayanabildim.

Oğuzhan'dan Kötü Haber

Beşiktaş'a Oğuzhan Özyakup'tan kötü haber geldi. Gençlerbirliği maçının sonlarına doğru sakatlanan genç oyuncunun sahalardan yaklaşık olarak 1 ay uzak kalacağı açıklandı. Beşiktaş'ta şu an İsmail ve Niang'ın uzun süreli sakatlıklarıyla birlikte, Escude'nin de sahalara dönmesi 1-2 hafta daha sürecek.
    Last edited by ForzaRQ7 : 09.Mart.2013 at 03:02

Nesil
    2012

Beşiktaşın sakatlıklar da gerçekten bir farkı yok bire bir gidiyorsun hocam Niang özellikle çok çok kötü olmuş yaşlı adam daha da ondan hayır gelmez ,

Gerçekten öyle, gerçekteki gibi şanssız durumdayız bu konuda. Niang 11-12. hafta gibi 20-25 dakika oynayabilecek duruma gelecek gibi görünüyor. Sezonun ikinci yarısında verimli olacağına inanıyorum.

Süper Lig 8. Hafta
    İlk 11: McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Emre, Toraman, Fernandes, Veli, Holosko, Olcay, Almeida.

Galibiyet serimizi üç maça çıkardık. Holosko ve Fernandes döktürmeye başladı. Fernandes'in ölüsü sadece duran toplar için ilk 11 çıkar. Sezona üç maçta üç golle başlayan Almeida ise düşüşe geçti. Konuştuk, toparlanmasını söyledik. Ayrıca McGregor'da bu zamana kadarki maçlarında çok önemli pozisyonlarda kritik toplar çıkardı. Umarım böyle devam eder.

Önümüzde zorlu Trabzon deplasmanı var. Trabzon'a indik ve kaptanımız ve Olcay ile birlikte basına kısa bir açıklama yaptık.

Ayrıca sürpriz bir şekilde Fenerbahçe ligde oynadığı 8 maçta da galip gelemedi henüz. Yarışta en önemli rakibimiz Galatasaray olacak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

kardesim cok güzel oynuyorsun tebrik ederim

Başarılar, ne zamandır BJK kariyeri görmüyorduk.

Sağolun arkadaşlar.
    Üç maçlık galibiyet serimizden sonra bu kez üç maçlık beraberlik serisi yakaladık, düşüşe geçtik.

Süper Lig 9. Hafta
    İlk 11:
    McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Emre, Toraman, Fernandes, Veli, Holosko, Olcay, Almeida.

Deplasmanlarda cidden sıkıntı yaşıyoruz. İç sahada çok iyiyiz ama deplasmanda bir o kadar kötüyüz. Galip gelememenin yanı sıra etkisiz oynuyoruz. Deplasmanda tek silahımız Fernandes'in duran topları oluyor adeta.

Bu arada bu karşılaşma ile birlikte Ekim ayını noktaladık ve ligde Ekim ayının oyuncusu Holosko olurken, ikinci de Fernandes oldu. İnanılmaz formdalar gerçekten. Fernandes ligin en iyisi.

Süper Lig 10. Hafta
    İlk 11:
    McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Emre, Toraman, Fernandes, Veli, Holosko, Mustafa, Almeida.

Bu maç gerçekten FM'de oynadığım en şanssız maçlardan biriydi. Maç çok rahat gidiyordu Doka'nın golüne kadar. McGregor frikikten öyle bir gol yedi ki evlere şenlik. 90'da gelen gol ise tam bir komedi. Belediyeli oyuncu çaprazdan vurdu, top üst direğe çarptıktan sonra McGregor'a çarpıp ağlara gitti. Kalecimiz rakibe iki puanı verdi adeta.

Süper Lig 11. Hafta
    İlk 11:
    McGregor, Toraman, Sivok, Ersan, Emre, Necip, Fernandes, Veli, Holosko, Mustafa, Almeida.

4 pozisyon 4 gol oldu maçta. Hilbert kart cezalısı olduğu için Toraman sağ beke geçti bu maçta. 8 maçtır yenilmiyoruz ama aynı zamanda 3 maçtır kazanamıyoruz. McGregor yine öyle goller yedi ki delirtti beni. Kaleyi Cenk'e teslim etme zamanı geldi. Emre'nin yerine de Gökhan yeniden şans bulacak.

Süper Lig 12. Hafta
    İlk 11:
    Cenk, Hilbert, Sivok, Ersan, Gökhan, Toraman, Fernandes, Veli, Holosko, Olcay, Almeida.

Lig sonuncusu Akhisar'a karşı Fernandes'in önderliğinde patlama yaptık ve rahatladık. Bizim için sevindirici olan bir diğer olay Niang ve Oğuzhan'ın formalarına kavuşmaları oldu. Yaklaşık 20 dakika forma giydiler. Galatasaray derbisinden önce önümüzde bir de Antalyaspor maçı var, mutlaka 3 puan almamız gerek. Niang ve Oğuzhan'ı bu mücadelede de 30-35 dakika oynatıp, derbide 11'de oynatma düşüncemiz var.

Biraz da ligdeki duruma geçelim. Galatasaray, Drogba'nın müthiş formuyla durdurulamıyor şu an. Fenerbahçe ise inanılmaz bir sezon geçiriyor ve küme düşme hattında şu an. FM'de ilk kez Fenerbahçe'yi böyle kötü görüyorum.

12. Hafta Puan Durumu

Daha fazla puana sahip olabilirdik ama deplasman performansımız çok kötü. İç sahada ise geçit vermiyoruz.
    Bu İnönü'de oynanan maçlardaki durumumuz:

Bu da deplasman performansımız:

Teknik direktör değişikliklerinin haftası oldu. Sivasspor daha önce Rıza Çalımbay ile yolları ayırmıştı. Yerine Şenol Güneş geldi. Fenerbahçe yönetimi daha fazla sabretmedi ve Aykut Kocaman ile yolları ayırdı. Büyük olasılıkla Ertuğrul Sağlam göreve gelecek. Eskişehirspor'da da Ersun Yanal kovuldu.

Süper Lig 13. Hafta
    İlk 11:
    Cenk, Hilbert, Sivok, Ersan, Gökhan, Toraman, Fernandes, Veli, Holosko, Olcay, Almeida.

Derbiden önce çok önemli bir maçtı. Puan farkı 9, daha fazla açılmasına izin vermemeliydik. Almeida'nın golü büyük sevinç yarattı bizde. Deplasmandaki sıkıntılı oyunumuz ise devam ediyor, dış sahada zor kazanıyoruz.

Artık gözler önümüzdeki Galatasaray derbisine çevrildi. Mücadele İnönü'de ve Galatasaray'ın önemli yıldızları sahada olmayacak.

Sneijder ve Drogba yokken üç puan için daha da umutlandık.

Lig TV'ye göre derbi için özel hazırlanıyoruz. Doğrudur.

Derbiden Önce Puan Durumu

Nesil
    2012

fm 2013 'de FB'yi ilk defa bu kadar kötü gördüm hatta diğer serilerde de çok garip bir lig oluyor GS her zaman ki gibi uçmuş Bjk seri beraberliğe bağlamış enteresan bir lig

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Fenerin durumu çok kötü ama sen iyi gidiyorsun hocam. Derbide galip geleceğini ümit ediyorum, başarılar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Gs maçı çok kritik sneıjder ve drogbasız gs ı ıyı degerlendırmelısın

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri