Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
Ben neredeyse sakatlik sorunu yasamiyorum ilginc bi olay bu kimisi cok sakatlikla bogusuyor kimisinde ise normal sakatliklar yasaniyor. Oyuncularin sakatlik egilimi, fikstür, mac icindeki tempo vs etkili bence bu sakatliklarda.
Al benden de o kadar. Bu oyuna yıllarını vermiş birisi değilim, ilk FM deneyimim 2013 oldu ama ne bileyim. Söz konusu sıkıntılarla, bahsedildiği kadar sık bir şekilde karşılaşmıyorum ben.

Direkten dönen toplar diyorlar, en fazla 2-3 topum direkten dönüyor (ki bu da çok nadir).
Penaltılarda sıkıntı var diyorlar, Selçuk İnan sadece penaltıdan attığı gollerle, gol krallığını zorluyor.
Sakatlık diyorlar, aylarca süren sakatlığa maruz kalmadı henüz benimkiler. 2-3 hafta ile durumu kurtarıyorlar.
Benim en büyük sıkıntım, gördüğüm kart oranı. Onda da elbet benim bir yanlış komutum söz konusudur.

Dediğim gibi, bu oyunun kurdu değilim. O yüzden bu tür sıkıntıları ekarte edecek kadar bilinçli oynamıyorum ve bu yüzden de son patch sonrası yaşanan sıkıntılar ile ilgili olarak aklıma 2 ihtimal geliyor; Ya henüz kimsenin fark etmediği bir çözüm yolu buldum ama bunun ne olduğunu bende bilmiyorum ya da oyun adam seçiyor, ona göre davranıyor.