Sayfa 10 / 14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 401 sonuç

Konu: FM 13.3.0 Güncelleme

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kadromda 35 oyuncu var sürekli rotasyon uyguluyorum ona ragmen ayni macta 4 oyuncum birden sakatlaniyor bunun neresi normal? taktigimde tempo zaten düsük taktikle alakasi yok bu durumun.. bu oyunun savunulacak bir yani kalmadi maalesef.. menajerlik oyunlarinin sonu geldi bence.. seneyede mac motoru düzelmez sakatlik sorunu vs. devam ederse 2015 te fm felan cikmaz.. mac motoru derken kanat oyunculari eskiden messi gibiydi simdide teknik mental ve fizigi iyi bir amc niz varsa maradona gibi oynuyor bernardi aldim adamin bana kazandirmadigi mac yok neredeyse..

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    kadromda 35 oyuncu var sürekli rotasyon uyguluyorum ona ragmen ayni macta 4 oyuncum birden sakatlaniyor bunun neresi normal? taktigimde tempo zaten düsük taktikle alakasi yok bu durumun.. bu oyunun savunulacak bir yani kalmadi maalesef.. menajerlik oyunlarinin sonu geldi bence.. seneyede mac motoru düzelmez sakatlik sorunu vs. devam ederse 2015 te fm felan cikmaz.. mac motoru derken kanat oyunculari eskiden messi gibiydi simdide teknik mental ve fizigi iyi bir amc niz varsa maradona gibi oynuyor bernardi aldim adamin bana kazandirmadigi mac yok neredeyse..
    Daha ne olacaktı Özelliklerin hepsi iyiyse tabi ki maç kazandıracak. Senijder'e AMC serbest rol verdim öyle ahım şahım bir performans vermedi her maçı kazandıracak kadar. İlk sezon oynadığı maçların yarısında skora katkı yapabildi ortalaması da 7.25 civarlarındaydı. İkinci sezon oynadığı maç başına skora katkı yaptı(asist+gol) şimdilik ama sezon bitmedi daha bakalım ne kadar sürecek.

Yeni güncellemeyle fiziği iyi forvetler çok iyi performans gösterebiliyor. Pinto, Eneramo ligde coşuyorlar mesela. Oynadığım Avrupa maçlarında da Mandzukic'den çektiğimi Götze, Messi çekmiyorum. Bir tek bende mi bu problem bilmiyorum tabi.

Duran toplar da sıkıntı. 5-1 Chelsea yenildim 3'ü korner biri frikik biri orta kafa gol. 5-0 Fenerbahçe'ye yenildim ya korner ya frikik ya da uzun taç gol. Pozisyon vermiyorum duran toplar dışında. Bıkkınlık geldi artık. Bir stoper mental değerleri berbat iken(sırf gol atıp ortalaması yüksek olduğu için galiba çünkü başka mana yükleyemiyorum) 10 MN Euro teklif alıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

aslinda o kadar abartilacak bir profile sahip degil ama mac motorunda messi neyse bu adamda aynisi;

ondan önce o bölgede maher oynuyordu güncellemeden sonra man utd serbest kalma maddesini ödeyip satin aldi bende yerine bu elemani getirdim maherin özellikleri daha iyi olmasina ragmen bunun kadar etkili degildi ya güncelleme ile alakali yada orta saha ve kanat oyuncularimin iyi olmasiyla alakali.. gerci kadrom önceki sezonla ayni 1-2 transfer disinda.. önceki sezon 23 macta 5 gol 1 asist ile oynamis.. bende ise 14 macta 8 gol 7 asist ile oynuyor su anda.. avrupada 4 macta 3 gol 3 asisti var 8.43 ortalama ile..

4. Default

Sezon hazırlığını iyi yaparsanız gerçekten sakatlık sayısında azalma oluyor. Patch'le yeni bir kariyer açtım, Bursaspor'u aldım. Malum Ağustos başında Avrupa Ligi ön eleme maçı var. O maça kadar 2 gün arayla 6 hazırlık maçı koydum. Genel antrenman fitness - very high. 10 Temmuz'dan 1 Ağustos'a kadar tek sakat verdim, Sestak.
    Hiç büyük takımlara karşı maç yapıp hazırlanayım demeyin, seçin rakip olarak amatör takımları, yağdırın gollleri hem maç kondisyonları tavan yapsın hem moraller

Aga bu topların direkten dönme olayı bende mi var bi tek... Her maç 5-6 top direkten dönüyo bu ne saçmalıktır ya.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sakatlık problemini ilk sezon başında ben de yaşamıştım, ama temoyu yüksek unutmuşum düşürdükten sonra düzeldi. Ondan sonraki sakatlıklar normal şekilde oluyor, arada 6-7 hafta sakatlıklar oluyor ama gayet normal. Ama bazı oyuncular maç sırasında 5. dakikada bile sakatlanabiliyor, bu durum çok abartı oluyor. Özellikle Emre ve GG çok sakatlanıyor. Sakatlıkları yeşil olsa da uzun süreli sakatlanmasınlar diye mecbur çıkartıyorum. Sanki her maç 2 oyuncu değiştirme hakkım varmış gibi.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Topu süren oyuncunun kendi takım arkadaşı ile her zaman çarpışması.

Duran topların alayı tehlike yaratıyo.. ve dikkat ederseniz ya gl oluyo yada gol olup iptal ediliyo daha dışarı çıktığını görmedim.. 30-35 metreden kaleye giden her frikik direğe yada ağlara gidiyo.. kanatlardan açılan ortalar üst direğe.. defans oyuncuları rakip oyuncu kim olursa olsun geçmesine izin veriyo kalecileri saymıyorum bile her topu içeri alıyolar.. ben bu kadar saçma bi oyun görmedim daha önce.. şimdi oyunu kaldırıp cm03-04 kuruyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by thsndrn View Post
    Duran topların alayı tehlike yaratıyo.. ve dikkat ederseniz ya gl oluyo yada gol olup iptal ediliyo daha dışarı çıktığını görmedim.. 30-35 metreden kaleye giden her frikik direğe yada ağlara gidiyo.. kanatlardan açılan ortalar üst direğe.. defans oyuncuları rakip oyuncu kim olursa olsun geçmesine izin veriyo kalecileri saymıyorum bile her topu içeri alıyolar.. ben bu kadar saçma bi oyun görmedim daha önce.. şimdi oyunu kaldırıp cm03-04 kuruyorum.
    Maçı 90 dakika izliyorsun yani. "Duran topların hepsi tehlike yaratıyor" lafını anca maç boyunca bütün duran topları görebilen biri söyleyebilir.

Geniş özet veya önemli anları izliyorsan elbette 40 metreden bir serbest vuruş olsa bile kaleyi tutar bir şekilde. Çünkü zaten sana tehlikeli olanları gösterir oyun.

Sakatlık konusunda şunu önerebilirim. Teknik heyetin önerdiği bireysel antrenman programını oyuncularınıza yüklemeyin derim.

Bu önerileri görmezden gelirdim hep. Uygulayayım dedim, oyuncular maçtan ziyade antrenmanda sakatlanır oldular.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Maçı 90 dakika izliyorsun yani. "Duran topların hepsi tehlike yaratıyor" lafını anca maç boyunca bütün duran topları görebilen biri söyleyebilir.

Geniş özet veya önemli anları izliyorsan elbette 40 metreden bir serbest vuruş olsa bile kaleyi tutar bir şekilde. Çünkü zaten sana tehlikeli olanları gösterir oyun.

Sakatlık konusunda şunu önerebilirim. Teknik heyetin önerdiği bireysel antrenman programını oyuncularınıza yüklemeyin derim.

Bu önerileri görmezden gelirdim hep. Uygulayayım dedim, oyuncular maçtan ziyade antrenmanda sakatlanır oldular.
    Ben genel antrenman programını kendim yapıyorum ama bireysel antrenman sisteminde genellikle antrenörlerin tavsiyelerine uyuyorum. Şu ana kadar antrenmanda sakatlık yaşamadım. Peki bu bireysel antrenmanlar maçlardaki sakatlığa sebep olabilir mi?

Hatta birçomk oyuncum antrenman programından mutsuz olsa bile fazla değişiklik yapmıyorum. Antrenman sayısı çok diyorlar, sadece önemli bir futbolcuysa hafifletiyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Daha şimdi şöyle iki tane sakatlıkla karşılaştım 1 gün arayla.

Ve antrenörlerimin önerdiği şeyler yüzünden sakatlandılar diye düşünüyorum. Pek emin değilim çünkü antrenörlerin ne önerdiğine bakmadan bireysel program önerilerini kabul ediyorum.

oyunda dengesiz problemler var herkesin problemi aynı değil herkesin derdi farklı . mesela benim sakatlanma sorunum maçlarda, antrenmanda sakatlanmıyorlar, penaltı sorunu da ben penaltı kazanmıyorum bizim savunma oyuncusu çok penaltı yaptırıyor.

Quote Originally Posted by cmyksl55 View Post
    oyunda dengesiz problemler var herkesin problemi aynı değil herkesin derdi farklı . mesela benim sakatlanma sorunum maçlarda, antrenmanda sakatlanmıyorlar, penaltı sorunu da ben penaltı kazanmıyorum bizim savunma oyuncusu çok penaltı yaptırıyor.
    Takımınızın gücüne ve oyun mantalitisine bağlı bu daha çok. Topa sahip olan hücum futbolu oynatıyorsanız ve takımınız da bunu becerebiliyorsa rakip ceza sahanıza zaten fazla giremeyecektir aksine duran toplarla ve oyun içinde siz girip penaltılar kaznaacaksanız. Ben baskılı oynadığım için duran toplar ve oyun içinde çok penaltı kaznaıyorum. Hatta süper kupa finalinde Gökhan Gönülün attığı uzun taçla penaltı kazandım. Saçma sapan bir penaltıydı ama bu basklılı oynamanın bir sonucu. Zayıf bir takım yönetsem ya da savunma ağırlıklı bir taktikle oynasam bu kez saçma sapan penaltıları benim oyuncularım yapacak.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    Takımınızın gücüne ve oyun mantalitisine bağlı bu daha çok. Topa sahip olan hücum futbolu oynatıyorsanız ve takımınız da bunu becerebiliyorsa rakip ceza sahanıza zaten fazla giremeyecektir aksine duran toplarla ve oyun içinde siz girip penaltılar kaznaacaksanız. Ben baskılı oynadığım için duran toplar ve oyun içinde çok penaltı kaznaıyorum. Hatta süper kupa finalinde Gökhan Gönülün attığı uzun taçla penaltı kazandım. Saçma sapan bir penaltıydı ama bu basklılı oynamanın bir sonucu. Zayıf bir takım yönetsem ya da savunma ağırlıklı bir taktikle oynasam bu kez saçma sapan penaltıları benim oyuncularım yapacak.
    Sizin gözünüzde penaltılar saçma olabilir ama onlar tamamen maç motoruyla alakalı. Yani normalde adam futbolcuya dirsek atıyor veya formasından çekiyor, ama siz bunu maç motorundan dolayı göremiyorsunuz ve saçma bir penaltıymış gibi geliyor.

Nesil
    2006

Hemen yanıt bulmak için yazıyorum bütün maçlar aynı gün bunu nasıl düzeltiyorduk?

Quote Originally Posted by himone View Post
    Sizin gözünüzde penaltılar saçma olabilir ama onlar tamamen maç motoruyla alakalı. Yani normalde adam futbolcuya dirsek atıyor veya formasından çekiyor, ama siz bunu maç motorundan dolayı göremiyorsunuz ve saçma bir penaltıymış gibi geliyor.
    Hayır, hatalı penaltılar da veriliyor, verilmese hakem hataları olmasa oyun gerçekçi olmazdı zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Tedesco View Post
    Aga bu topların direkten dönme olayı bende mi var bi tek... Her maç 5-6 top direkten dönüyo bu ne saçmalıktır ya.
    Senin oyuna Hamit Altıntop kaçmış

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bendede var o.. gecen 1 macta abartisiz söylüyorum top 10 kere direkten döndü mac berabere bitti..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

1 maçta 6 sakat. Var mı arttıran ?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

taktikle alakaliymis ya mactaki sakatlanmalar takimin temposunu düsürecekmissin (ironi mode: off)

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    aslinda o kadar abartilacak bir profile sahip degil ama mac motorunda messi neyse bu adamda aynisi;

ondan önce o bölgede maher oynuyordu güncellemeden sonra man utd serbest kalma maddesini ödeyip satin aldi bende yerine bu elemani getirdim maherin özellikleri daha iyi olmasina ragmen bunun kadar etkili degildi ya güncelleme ile alakali yada orta saha ve kanat oyuncularimin iyi olmasiyla alakali.. gerci kadrom önceki sezonla ayni 1-2 transfer disinda.. önceki sezon 23 macta 5 gol 1 asist ile oynamis.. bende ise 14 macta 8 gol 7 asist ile oynuyor su anda.. avrupada 4 macta 3 gol 3 asisti var 8.43 ortalama ile..
    Bende serbest kalma maddesinden yararlanarak Beşiktaş'a almıştım. İyi bir oyuncu sende 25 yaşındaymış bende henüz genç ama iyi performans gösteriyor. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gelecek zamanlar maç motoru için ayrı bir pencere düşünürler mi acaba? Maça girdiğimiz anda yeni bir pencere açılsa ve iki pencere ile birlikte daha ayrıntılı bir şekilde oynasak oyunu..
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Bende serbest kalma maddesinden yararlanarak Beşiktaş'a almıştım. İyi bir oyuncu sende 25 yaşındaymış bende henüz genç ama iyi performans gösteriyor. Almak isteyenlere tavsiye ederim.
    iyi oyuncu ben maheri almadan önce bunu almak icin cok ugrastimda herifi birakmadilar maher gidincede parayi basip aldim.. ama alabilenler maheri alsinlar tam bir maestro oluyor..

Arkadaşlar size bir sorun olacak takım savunmasıyla ilgili.. Şimdi 4-2-3-1 taktiğiyle oynuyorum ilerde amr amc ve aml olarak orta saha kullanıyorum.. Top rakibe geçince orda oynayan oyuncular rakip sahada kalıp savunmaya yardımcı olmuyor.. Onlarında takım savunmasına yardımcı olması için ne yapmam gerekiyor

25. Default

Arkadaşlar size bir sorun olacak takım savunmasıyla ilgili.. Şimdi 4-2-3-1 taktiğiyle oynuyorum ilerde amr amc ve aml olarak orta saha kullanıyorum.. Top rakibe geçince orda oynayan oyuncular rakip sahada kalıp savunmaya yardımcı olmuyor.. Onlarında takım savunmasına yardımcı olması için ne yapmam gerekiyor
    benim oyundaki favori taktiklerimden biridir fakat deplasmanda bu taktikle oynamak büyük kumar bence. iç saha maçlarında sık sık bu taktiği kullanırım ve istediğim sonuçları alıyorum. deplasmanda oynadığımda ise rakip benimle denk güçte veya benden iyiyse kötü sonuçlar doğurabiliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

ben çok güçlü rakiplere karşı kanat adamlarımı rakibin kanatlarını marke etmeleri konusunda talimat veriyorum o zaman mecburi bir şekilde geri dönüyorlar.

Genel olarak oyun anlayışınla da alakalı ben mesela akıcı ve kontrollü oynuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Bu versiyonda en çok dikkatimi çeken şey,uzun süreli sakatlanan futbolcuların önceki versiyonlara göre özelliklerinin daha az düşmesi oldu,hatta sadece fiziksel özellikleri düşüyor.Bu çok sevindirici,ayağı kırılan bir futbolcu çöp oluyordu önceden.

28. Default

Bu akşam oyunu açmaya çalışınca 13.3.2 versiyonuna güncellendi. Bir tek bende güncelleme oldu heralde forumda falan hiç bahsedilmemiş, konu da açılmamış

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Bu akşam oyunu açmaya çalışınca 13.3.2 versiyonuna güncellendi. Bir tek bende güncelleme oldu heralde forumda falan hiç bahsedilmemiş, konu da açılmamış
    2 hafta oldu 3.2ye geçeli.

30. Default

2 hafta oldu 3.2ye geçeli.
    O daha kötü o zaman. Neden bu kadar zamandır başlık atılmadı. Herhalde yama içeriği pek geniş değil.

Sayfa 10 / 14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri