Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Başarılar Dilerim
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Başarılar dilerim.Liver'pool'u eski günlerine döndür.
Başarılar Kardeşim.
Başarılar![]()
En sevdiğim takımlardan biri, "you will never walk alone!". Başarılar kardeşim, zevkle takip edeceğim.![]()
Efsane takım İngiltere'de Manu'da sonra en sevdiğim kulüp eski günlerine döndürmeni bekliyoruz başarılar
Başarılar asıl beklediğim kariyerGerrard'ı forvet arkası oynatmanı tavsiye ederim çok iş yapıyor orda.
İnşallah hedefimiz o.
Gerrard'ı orada en fazla 2-3 sene kullanırım ama Coutinho'yu orada oynatarak geliştirebilirsem 15 yıl kullanırım.
Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Vitesse ile karşılaştık. Mağlubiyeti hiç haketmediğimiz bir maç oldu.
Suarez'in sakatlanması hiç iyi olmadı hemde 2 ay olmayacak.
Harika bir maç oldu. 100. dakikada geri düşsek de 118'de Sturridge'nin golüyle turu zorda olsa geçtik. Tam 32 şut çektik bu bile maçı ne kadar arzuladığımızın göstergesi.
Sturridge forvette yardırıyor. Sağ kanada da Dowling'i yerleştirdim.
Aman Vitesse kazası yaşamaman iyi olmuş. Avrupa Liginde üst turlara gidebilirsin. Gerçi eski UEFA Kupası önemi yok ama.
You'll never walk alone hocam bi burdayızbaşarılar dilerim
Lige kötü başladık. İlk maçta maçın hakkı beraberlikti öyle de oldu. Arsenal maçında Arsenal bariz üstündü Giroud'u tutamadık.
Taktik tutana kadar bu tip skorlar normal karşılanabilir maalesef bunlar olacak.
Gol yemeden rakibimizi eleyerek gruplara kaldık.
Kolay bir gruba düştük denebilir 1. çıkmak amacımız.
Bu gruptan rahatlıkla çıkarsın hocam.
Zor bir kariyer olacak gibi ama eminim Liverpool'u eski günlerine döndüreceksin![]()
kanatlara transfer sart, ortasahayi da kuvvetlendirebilirsin. kendi kariyerimde oyle yapmistim. suarez ile de forvet hatti yarim kaliyor, sturridge nasil bilmiyorum ama bir transfer de oraya iyi gider gibi duruyor. ofansif acidan zayif liverpool, tabi premier lig icin diyorum bunu. yoksa superler![]()
adam satmalisin o zaman, downing iyi para edertalibi varsa durma, sat. assaidi icinse daha bir firin ekmek yemesi lazim liverpoolda oynamasi icin. eger bir sezon beklersen diger sezon maddi acidan rahatliyorsun ama yuksek maasli adamlari kadrodan cikarman sart. cok maliyetli oluyorlar.
Bence takımı toparlayıp hedef yükseltmen lazım hocam. Liverpool kadrosvnu küçümseme bence