Süper Lig 23. Hafta
İlk 11: Cenk, Hilbert, Sivok, Ersan, İsmail, Toraman, Oğuzhan, Necip, Holosko, Niang, Almeida.

Henüz ilk saniyelerde öne geçmemize rağmen çok geçmeden kalemizde bir gol gördük. Buna rağmen tekrar öne geçtik, oyunu kontrolümüz altına aldık. Ancak bir anda savunma arkasına atılan bir uzun topta Hasan karşı karşıya kaldı ve yeniden eşitlik geldi. Sonrasında çok yüklendik ama bir gol daha bulamadık. Maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturabilirdik ama fırsattan faydalanamadık. Galatasaray ile aramızdaki puan farkı 3'e kadar inmişken bu kayıp bizi kötü etkileyecek.
Diğer Sonuçlardan Bazıları:
Fenerbahçe 1-1 Eskişehirspor (Beykan Şimşek / Mehmet Güven)
Gençlerbirliği 0-0 Kasımpaşa
Gaziantepspor 1-2 Galatasaray (Muhammet Demir / Elmander [2])
Trabzonspor 0-2 Sivasspor ( - / Navratil, Eneramo)
Puan farkı 5 oldu. Diğer takımlar yarıştan yavaş yavaş kopmaya başladı. Sürpriz bir şekilde Sivasspor zirveye doğru tırmanıyor, 6 maçtır kazanıyorlar. Bir yerde takılmaya başlayacaklarını düşünüyorum. 25-26. hafta gibi şampiyonluk yarışında Galatasaray ile yalnız kalabiliriz. Zaten 26. haftada Trabzonspor ile karşılaşacağız. O haftaya kadar durum böyle gider ve o maçı da biz kazanırsak, Trabzonspor yarıştan kopacaktır.
23. Hafta Puan Durumu
Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde Mestella deplasmanından avantajlı bir skorla döndü çeyrek final yolunda.
Ayrıca sorularınızı bir sonraki paylaşımımda, görsel ekleyerek cevaplamayı planlıyorum. Birkaç soru da ben ekleyeceğim.