Şampiyonlar ligi 2. turunda Portoyla eşleştik, ilk maç deplasmanda olacak.
Sezon sonunda gelmek üzere bonservissiz olarak kadromuza kattığımız genç oyuncularımız :
Kaleci Cenk Öz'ü potansiyeline ulaşana kadar 11 oynayacağı kulüplere kiralayacağım. Çünkü Volkan'ın profili harika ve üst düzey oynuyor, arkasında çürümesini istemiyorum. Potansiyeline ulaştığında Volkandan daha iyi bir kalei olacak belki de.
Maçta yok yoktu. Penaltı kaçırarak başladım, penaltı kaçıran adamım Drage 2. yarının başında sakatlanıp çıktı, 3-0'ı buldum, 85te Ömer Toprak kırmızı kart gördü 2 gol atan Urruiatyı çıkarıp stoper Tokağı aldım. Taktiğimi de 4-2-3 normale getirip, zaman geçirmeyi sonuna kadar açarak maçı tamamlayıp tur atlamayı başardım.
Yarı finaldeki rakibim geçen yıl finalde yenildiğim Totnım. Bu sefer rövanşı almaya çalışıcam ama çok sakatım var bakalım nasıl olacak.
![]()
Yine kırmızı yine stres yine turu geçen taraf biziz. 3 yıl üst üste şampiyonlar liginde finaldeyiz. Rakibimiz 2 sene önce finalde yendiğimiz Manchester United. Kawaga son maçta sakatlandı, olmayacak olması bizim için byük avantaj. Sene başında hazırlık maçında skoru 5-0 a getirip hücumu bırakmayıp 5-3 kazanmamız da kupayı 2. kez alabileceğimiz yönünde umutlandırıyor bizi. Büyük ihtimalle maça %95 yaptığımız gibi hücum stratejisiyle başlayacağız sezon başındaki hazırlık maçını aklımıza getirerek.
![]()
Şampiyonlar ligi finalinde ideal 11 oyuncularım Destro, Scholetto, Kazanci cezaları Helmes ve Emre Can ise sakatlıkları nedeniyle takımdaki yerlerini alamıyorlar.