Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 263 sonuç

Konu: Üst Üste 4 Kez CL Finali Kaybedip Çaresiz Kalan Menajer / Fenerbahçe / 8 . Sezon

2014-2015 sezonunda oynadım bu maçı.

Yıllar sonra Gs'ye yenildik.

Reali, İspanyol yıldızımızın da yardımıyla rezil edip bir kenara koyuyoruz

Fatih Terime ikinci 6-0 şoku

Son derece güzel bir grup oldu.

Şampiyonlar ligi 2. turunda Portoyla eşleştik, ilk maç deplasmanda olacak.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    Belki önceki sayfaya bakmamışsındır. 119 milyon tlye 2 oyuncumu sattım 2. yarı ortalarında. Bir de 22.5 milyona kweukeyi satınca, 141.5 milyon tllik satış yapmış oldum. Yaşı 28-29'a gelen yabancı oyuncularımı satarak, başka oyuncular alıyorum. Transfer politikam böyle.

Başarı dileklerin için de teşekkürler.

hocam bir şey demedim ki takım kardaysa stadı büyütmeyi düşün diyecektim

Quote Originally Posted by resoag View Post
    hocam bir şey demedim ki takım kardaysa stadı büyütmeyi düşün diyecektim
    Hımm sürekli teklif ediyorum ama kabul etmiyor yönetim. Antreman tesislerini en üst seviyeye getirdim alt yapı da en üst seviyeye gelmek üzere. Popüleriteyi atttırmak üzere pilot kulüp ticari anlaşması ve stat büyütme dışında her şeyi yaptım.

Gs'yle yine zevkli ve bol gollü bir maç yaptık.

Sezon sonunda gelmek üzere bonservissiz olarak kadromuza kattığımız genç oyuncularımız :

Kaleci Cenk Öz'ü potansiyeline ulaşana kadar 11 oynayacağı kulüplere kiralayacağım. Çünkü Volkan'ın profili harika ve üst düzey oynuyor, arkasında çürümesini istemiyorum. Potansiyeline ulaştığında Volkandan daha iyi bir kalei olacak belki de.

Selim Gündüz de Fenerbahçede.

Galatasaray bu yıl ciddi anlamda bizi zorlamaya başladı. Bu sonuçtan sonra deplasmanda gençleri yenemezsek gruptan çıkamıyacağız.

Orhan Gülle de Fenerbahçede.

Gençleri deplasmanda 2-0 yenip yarı finalde diğer grubun birincisi Bursasporla eşleştik. Fenerbahçe Galatasaray finali olacak gibi duruyor.

İlk yarısını 2-0 önde tamamladığımız maçı 3-2 kaybediyoruz. Rövanşta Portoyu eleyerek bu hatamı telafi etmek istiyorum.

Türkiye kupası yarı final ilk maçında son dakikada gol yiyerek rövanş için avantaj kaybettik. Rövanştaki tek hedefimiz hücum olacak.

Portoyu rövanşta kolayca yenerek çeyrek finale çıkıyoruz.

Çeyrek finalde şanslı bir kura çektik. Rakibimiz Milan.

Yarı finale kadar Emre Can dışındaki sakatlarımın iyileşmesini umuyorum.

Last edited by okocha6 : 22.Mart.2013 at 03:59

28 yaşına girecek olan Scholettoyu 31.5 milyon tl karşılığında Lille'e sattık. Sezon sonunda şu oyuncuyu devre arasında gelmek üzere bedavaya alacağız.

Bakalım evimizde bu skoru çıkarabilecek miyiz.

Maçta yok yoktu. Penaltı kaçırarak başladım, penaltı kaçıran adamım Drage 2. yarının başında sakatlanıp çıktı, 3-0'ı buldum, 85te Ömer Toprak kırmızı kart gördü 2 gol atan Urruiatyı çıkarıp stoper Tokağı aldım. Taktiğimi de 4-2-3 normale getirip, zaman geçirmeyi sonuna kadar açarak maçı tamamlayıp tur atlamayı başardım.

Yarı finaldeki rakibim geçen yıl finalde yenildiğim Totnım. Bu sefer rövanşı almaya çalışıcam ama çok sakatım var bakalım nasıl olacak.

30. haftada üst üste 5. şampiyonluğumuzu ilan ettik.

Avantajlı bir skorla evimize dönüyoruz.

Çanakkale geçilmezi oynamaya çalışan Bursayı 83. dakikada yıkıp Türkiye kupası finalinde Galatasarın rakibi oluyoruz. Bu yılki Gs maçlarım çok çekişmeli geçti, bakalım final nasıl olacak.

Yine kırmızı yine stres yine turu geçen taraf biziz. 3 yıl üst üste şampiyonlar liginde finaldeyiz. Rakibimiz 2 sene önce finalde yendiğimiz Manchester United. Kawaga son maçta sakatlandı, olmayacak olması bizim için byük avantaj. Sene başında hazırlık maçında skoru 5-0 a getirip hücumu bırakmayıp 5-3 kazanmamız da kupayı 2. kez alabileceğimiz yönünde umutlandırıyor bizi. Büyük ihtimalle maça %95 yaptığımız gibi hücum stratejisiyle başlayacağız sezon başındaki hazırlık maçını aklımıza getirerek.

Bu kez Galatasaray karşımda duramadı. Daha 29. dakikada skor 4-0 oldu. Türkiye kupasını üst üste 4. kez kaldırıyoruz. David Helmes'in sakatlanıp şampiyonlar ligi finalinde oynayamayacak olması ise bizi çok üzdü. Umarım Hasan Ali yokluğunu aratmaz.

Şampiyonlar ligi finalinde ideal 11 oyuncularım Destro, Scholetto, Kazanci cezaları Helmes ve Emre Can ise sakatlıkları nedeniyle takımdaki yerlerini alamıyorlar.

Yine kaybettik, çok üzgünüz. Önümüzdeki yıl mutlaka ama mutlaka bu kupayı almalıyız.

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri