Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım sezonu şampiyon olarak tamamlar?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Galatasaray (Oran: 1.80)

7 29.17%
  • Trabzonspor (Oran: 2.50)

0 0%
  • Beşiktaş (Oran: 3.10)

11 45.83%
  • Gençlerbirliği (Oran: 8.00)

0 0%
  • Fenerbahçe (Oran: 50.00)

6 25.00%
1 ile 30 arası toplam 185 sonuç

Konu: Zafer Bizim Olacak | Beşiktaş (2. Sezon)

Threaded View

@19karabulut07

Soğukkanlılığı ve karar verme özellikleri sıkıntı oluşturabilir gibi ama işimize yarayacaktır. Ayrıca sağol hocam, ben de kariyerin uzun sürmesini istiyorum ama yavaş ilerlemeyi sevdiğim için ağır ağır gidiyoruz.

@Ümit

Rotasyon için kullanacağımız bir isim olacak Rincon, son gün keşfettik o ilginç oldu. Ligde yabancı kontenjanına takılabilir ama avrupada önemli olacak bizim için.

@ozan42

FM serilerinde transfer konusunda popüler olmuş isimleri kadroya katmaktan pek hoşlanmıyorum ben, o yüzden daha önce denemediğim isimlerle oynamak daha hoşuma gidiyor. Performansları daha sürpriz oluyor ve başarılı transferler daha fazla keyif veriyor.

@cengavs

Transferlerin çok iyi olmuş bence, özellikle giden oyunculardan iyi bir para elde etmişsin. Ben ilk sezon takım kadrosunu bozmak istemedim, öyle olması bana daha zevkli geliyor çoğu oyunda. Değişimi yavaş yavaş gerçekleştirmek güzel oluyor. Uzun soluklu bir kariyer yapabilirsem eğer iki sezon sonra şu kadrodan ilk 11 oynayacak iki, üç oyuncu anca olur herhalde. Ayrıca çifte kupa için de tebrik ederim.

Süper Lig 3. Hafta
    İlk 11:
    Sinan, Fucile, Toraman, Sivok, İsmail, Necip, Veysel, Oğuzhan, Fernandes, Almeida, Ruben.

Henüz maçın başında gol fırsatı bulduk, top kornere çıktı. Kornerden gelen topta penaltı kazandık ve çok erken bir golle öne geçtik. Rakip kaleye tehlikeli olan ikinci hücumumuzda ikinci golü bulduk ve bir anlamda maçı orada bitirdik. Skor 2-1'e gelmesine ve oyuna maç boyunca hakim olmasına rağmen Fenerbahçe maçı çevirecek fırsatları yakalayamadı. Duran toptan bulduğumuz golle de maçı bitirdik.

Süper Lig 4. Hafta
    İlk 11:
    Sinan, Fucile, Toraman, Sivok, İsmail, Necip, Veli, Oğuzhan, Fernandes, Almeida, Ruben.

Bu defa erken bir golle geriye düştüğümüz bir maç oldu. İki kez yenik duruma düşmemize rağmen maçı kazanan taraf olduk. Çok iyi mücadele ettik ve önemli bir geri dönüş yaptık. Ruben açılmaya başladı iyice. Ayrıca yine duran toptan gol yedik. Duran top savunmamız çok zayıf. Önümüzdeki maçlarda üzerinde durmamız gerek.

UEFA Avrupa Ligi Gruplar 1. Hafta
    İlk 11:
    Cenk, Fucile, Sivok, Ersan, İsmail, Necip, Veli, Veysel, Fernandes, Almeida, Ruben.

Norwich de beraberliğe üzülüyordur, biz de üzülüyoruz, öyle bir maç oldu yani. Deplasmanlarda kullanmayı düşündüğümüz 433 taktiğiyle çıkmayı düşünmüştük maça ama asıl oyun anlayışımızı bozmamaya karar verdik daha sonra, kanatlardan yediğimiz ataklar bize hata yaptığımızı gösterdi. Önümüzdeki maçlarda rakibe göre iki farklı sistemde oynayacağız. Estigarribia ve Olcay ikilisinden zaman zaman faydalanacağız.

Grubumuzdaki diğer mücadelenin sonucu.

4. Hafta Puan Durumu
    Last edited by ForzaRQ7 : 26.Mart.2013 at 01:31

Mesaj Yetkileri