Evet
Hayır
Originally Posted by HooijDonk07 Az atmış ya benden 25 den az atmıyordu gevşek Valla ben hayatımda ilk defa duydum bu oyuncuları doğrudur ne diyim Originally Posted by benzema35 hocam beklerin 3'ü de iyi tercih sana kalmış . Digne yıllık 100 bin euro alıyormuş onu alırsan 400-500bine bağlarsın maaşı Hocam Rus oyuncunun özellikleri çok iyi eğer ucuza kapata bilirsem Digne'yşde alırız , 2-3 kulvarda mücadele veriyoruz.
Originally Posted by 19karabulut07 Valla ben hayatımda ilk defa duydum bu oyuncuları doğrudur ne diyim Hocam Rus oyuncunun özellikleri çok iyi eğer ucuza kapata bilirsem Digne'yşde alırız , 2-3 kulvarda mücadele veriyoruz. o da iyi fikir hocam sağlam bir yedeğin olur en azından
Originally Posted by benzema35 o da iyi fikir hocam sağlam bir yedeğin olur en azından Filipe kırmızı görüyodu a sürekli yedek Luna oynuyodu şimdi ki maçta oda kırmızı gördü kafayı yiyicem ya sol bekleri değiştiricem komple
Originally Posted by 19karabulut07 Filipe kırmızı görüyodu a sürekli yedek Luna oynuyodu şimdi ki maçta oda kırmızı gördü kafayı yiyicem ya sol bekleri değiştiricem komple değiştir keyfine bak işte hocam filipeyi'de sat nakite çevir direk
Originally Posted by benzema35 değiştir keyfine bak işte hocam filipeyi'de sat nakite çevir direk hocam tabi parayı bulunca bak keyfine oluyor doğal olarak
Originally Posted by benzema35 değiştir keyfine bak işte hocam filipeyi'de sat nakite çevir direk Originally Posted by resoag hocam tabi parayı bulunca bak keyfine oluyor doğal olarak Para mutluluk değil Şekil A
Originally Posted by resoag hocam tabi parayı bulunca bak keyfine oluyor doğal olarak tabi hocam paran varsa her yerde rahatsın Originally Posted by 19karabulut07 Para mutluluk değil Şekil A Ne olmuş öyle kadroya ya revire dönmüş takım sol bekte kalmamış
Forum Rules