Evet
Hayır
Originally Posted by benzema35 değiştir keyfine bak işte hocam filipeyi'de sat nakite çevir direk hocam tabi parayı bulunca bak keyfine oluyor doğal olarak
Originally Posted by benzema35 değiştir keyfine bak işte hocam filipeyi'de sat nakite çevir direk Originally Posted by resoag hocam tabi parayı bulunca bak keyfine oluyor doğal olarak Para mutluluk değil Şekil A
Originally Posted by resoag hocam tabi parayı bulunca bak keyfine oluyor doğal olarak tabi hocam paran varsa her yerde rahatsın Originally Posted by 19karabulut07 Para mutluluk değil Şekil A Ne olmuş öyle kadroya ya revire dönmüş takım sol bekte kalmamış
Originally Posted by benzema35 tabi hocam paran varsa her yerde rahatsın Ne olmuş öyle kadroya ya revire dönmüş takım sol bekte kalmamış Milli takım arası girdi Rakitic'de Milli Takımda 15 gün sakatlandı
Originally Posted by 19karabulut07 Milli takım arası girdi Rakitic'de Milli Takımda 15 gün sakatlandı hocam oynucak adam yoksa düşük bi fiyata yarım sezon oynarım bak sol bek o.saha nere istersen
Originally Posted by benzema35 hocam oynucak adam yoksa düşük bi fiyata yarım sezon oynarım bak sol bek o.saha nere istersen hocam maçları istanbula alalım sol bek benim digneymiş rusmuş bilmem türk stili
Originally Posted by resoag hocam peki alt takımların nasıl yedek ve 18 yaş oradan adam çıkmaz mı Originally Posted by benzema35 hocam oynucak adam yoksa düşük bi fiyata yarım sezon oynarım bak sol bek o.saha nere istersen Originally Posted by resoag hocam kweuke yi neden hiç kullanmıyorsun Originally Posted by resoag hocam maçları istanbula alalım sol bek benim digneymiş rusmuş bilmem türk stili Kweuke'yi Zlatan'ı alınca Hamburg'a kiraladım ilk 11 şartlı olarak , Sol bek sıkıntımız bu maçlık , diğer maç iki sol bekde geliyor
hocam kweuke yi neden hiç kullanmıyorsun
Forum Rules