Sayfa 4148 / 4326 İlkİlk ... 3148364840484098413841464147414841494150415841984248 ... SonSon
124,411 ile 124,440 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben şu yaşıma kadar az çok birşeyler kaptıysam kız erkek ilişkilerinden yarın öbür gün senin de dediğin gibi o çocukla arası kötü olduğunda öyle veya böyle senle iletişime geçer Cihanım. O zamanki karar elbet sana ait olacak ama ben yüzüne dahi bakma derim.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bende aynısını yapıyorum. İletişimi kestim yolda görsem bakmıyorum bile.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Babalarının hayrına mı dağıtıyorlar yoksa geç kaldılar diye mi bedava yedin?
    Tabi ki babalarının hayrına değil. Geç getirdiler.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Tabi ki babalarının hayrına değil. Geç getirdiler.
    Ben o işe karşıyım. Görüyorumda adamlar ne bir trafik kuralıne bi hız sınırı dinliyorlar. 30 dk içinde yetiştirmek çin canlarını tehlikeye atıyorlar. Burda tanıdıklardan kaza yapanlar oldu. Sadece kendi değil trafikteki diğer insanlarında canını tehlikeye atıyorlar. Bu sparişleri verenler işin o tarafını hiç düşünmüyorlar. Ben pizza sever biri değilim ama yiyecek olsam yarım saat içinde gelmezse para ödemem dedmem abi sakin sakin getirsinler. 20,30 lira batmam yahu o adama verebileceğim zarar daha fazla. Diyeceksiniz ki onların işi o ama onlarda bu işi isteyerek yapmıyor firmaların pazarlama stratejisi çok yanlış birşey.

Bu sitemimde sana değil yalnız genel bir konuşma.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendi adıma konuşayım, bizim buradaki Dominos çok yakın. Öyle uzaklardan gelmiyor. Geldiği yol 3-4 dakikalık yol. Geçtiği yolları da biliyorum. Söylediğinde sana hak veriyorum ama bizim burası için geçerli olmayabilir bunlar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Abi ne dedin geç getirince, 30 dk oldu ver pizzayı falan mı , yoksa direk kendisi mi verdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

30 dakikayı geçti needecez dedim, oda anladı zaten problem olmadı
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Bizim burada yapsak,"Al lan pizzanı fazla konuşma" derler

edit: Ayrıca bizim burdaki pizza şirketi 30 dk garantisi verse de , 1 saatte geldiğini gördük, hiçbir şey de vermedi adam

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Dün Sevil'den verdim parfüm siparişini sanırım içlerine sinmedi yeniden yapıyorlar parfümü.

Dün saat 13:00 gibi aldım bu saat oldu Kargoya verilmedi, e-mail attım cevapda yok. İlgi alaka müthiş..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Rick Nelson View Post
    Arkadaşlar Osgood Schlatter hastalığı hakkında boy uzaması durdurmasına ve boyu fazla uzatması gibi etkileri var yazıyor nette, hangisine inanacağız ? Yaşayan var mı bunu ?
    Osgood Schlatter'im var boy 1.82

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aşk acısı çekiyorum beylerrr

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aşk acısına bire bir abi;

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Dominos'dan 2. defa bedava pizza yedim demin Tadı bir başka oluyor para vermeden yiyince.
    valla daha hiç bedava yiyemedim bırakıcam pizza hut ı dominosa geçiyorum bende

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Dominos zaten Türkiye'nin en lezzetli pizzası bence.Ankara'da yaşıyorum neredeyse bütün Ankara'daki pizza şubelerindeki pizzaları tattım ama en güzeli de bizim semtteki ilginç Size önerim Orta boy bol malzemos + dublex hamur cheddar peyniri ekleyin.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Little Ceasers' ın ince pizzaları varken Dominos' un yüzüne bakmam açıkçası
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Dominos zaten Türkiye'nin en lezzetli pizzası bence.Ankara'da yaşıyorum neredeyse bütün Ankara'daki pizza şubelerindeki pizzaları tattım ama en güzeli de bizim semtteki ilginç Size önerim Orta boy bol malzemos + dublex hamur cheddar peyniri ekleyin.

aslında dominos daha lezzetli biliyorum ama alışkanlık eskiden sadece pizza hut vardı, yemeksepetinde elim hala hut a gidiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ben dışardayken yemiştim bir kaç kere pizza hut dan bizim oraya servis yapmıyorlar Dominos'un permesan peynirini de öneririm bu arada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yemek muhabbeti olunca tutamam kendimi girerim direk bol peynir kenarlı yedinizmi? Bugün denedim ve çok çok beğendim. Denemediyseniz mutlaka deneyin.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bende denemedim valla dostum.Çok peynirli olacakmış pizzanın tadını alamayacakmışım gibi geliyor

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yahu diyet yapmaya çalışıyorum,en azından fabrikasyon ürünü ve fast food olan yiyecekleri kesmeye çalışıyorum ama her yerde karşıma çıkıyorlar
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Yahu diyet yapmaya çalışıyorum,en azından fabrikasyon ürünü ve fast food olan yiyecekleri kesmeye çalışıyorum ama her yerde karşıma çıkıyorlar
    Burada bile karşına çıkıyorlar, işin zor.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    http://midemegidenyol.files.wordpres...ly_fries_1.jpg oneririm

Herkese iyi geceler

İzmir'li arkadaşlar bir sorum olacak. YDS için sınav yerim Övgü Terzibaşıoğlu Anadolu Lisesi çıktı. Buca'da kalıyorum. Buca'dan bu okuluma veya yakın bir noktaya ulaşmak için nasıl bir yol izleyebilirim? Eshot gider mi gitmez mi bu yere

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rejim çok fena bir iş. Özellikle benim gibi yemeği seven biri için. Dünyaya bir kere geliyoruz ya ye gitsin
    FM Gazetesi

25. Default

Benimde diyete başlamam gerek artık, fil diyeti. 50 kilonun altına inmişim...
    Yeni nesil akıllı telefon gibi oldum, yandan bakıldığında görünmüyorum!

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by ParduS View Post
    Herkese iyi geceler

İzmir'li arkadaşlar bir sorum olacak. YDS için sınav yerim Övgü Terzibaşıoğlu Anadolu Lisesi çıktı. Buca'da kalıyorum. Buca'dan bu okuluma veya yakın bir noktaya ulaşmak için nasıl bir yol izleyebilirim? Eshot gider mi gitmez mi bu yere
    Dostum bende buca dayım da burdan kaç gider tam bilmiyorum.Ama konaktan 980 o taraftan geçiyor sanırım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

facede zaman tünelinde son 4aya ait her şey kendi kendine silinmiş araştırdım ama böyle bi olay kimseye olmamış sizce sebebi nedir böyle bir şeyle karşılaşan varmı

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ben o işe karşıyım. Görüyorumda adamlar ne bir trafik kuralıne bi hız sınırı dinliyorlar. 30 dk içinde yetiştirmek çin canlarını tehlikeye atıyorlar. Burda tanıdıklardan kaza yapanlar oldu. Sadece kendi değil trafikteki diğer insanlarında canını tehlikeye atıyorlar. Bu sparişleri verenler işin o tarafını hiç düşünmüyorlar. Ben pizza sever biri değilim ama yiyecek olsam yarım saat içinde gelmezse para ödemem dedmem abi sakin sakin getirsinler. 20,30 lira batmam yahu o adama verebileceğim zarar daha fazla. Diyeceksiniz ki onların işi o ama onlarda bu işi isteyerek yapmıyor firmaların pazarlama stratejisi çok yanlış birşey.

Bu sitemimde sana değil yalnız genel bir konuşma.
    Merdivenlerden sürüyorlar, makasın dibine vuruyorlar
    Pizza yetiştircem diye hayati tehlikesi var adamların.
    Bana da bir kaç kez geç getirdiler. Ama soluk soluga pizzacı cocuk karşımda, diyemiyorum 30dk'yı geçti diye Bir kere dedim, abi çok trafik vardı ışığa da takıldım dedi, o kadar reklam niye yapıyonuz diyemedim içime sinmedi. Ben yararlanamıyorum o kampanyadan

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Little Ceasers' ın ince pizzaları varken Dominos' un yüzüne bakmam açıkçası
    Ke-sin-lik-le! LC'nin bazı restoranları diğer pizza markalarından 10 adım önde pizza yapıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu aralar facebook oyunlarına sarasım var. Var mı tavsiye ettiğiniz böyle level kasmalı güzel bir oyun? Travian tarzı olabilir. Hatta facebook oyunu olmasa da olur yani.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri