Yeni Seriye Yeni Ufuklarla Diyar Diyar Dolaşacağımız Bir Kariyer Hikayesine Hazırmısını ?
Granada ile İlk Yolculuğumuza Başlıyoruz...!
Kuralları Okudum, Kabûlümdür
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110128
Yeni Seriye Yeni Ufuklarla Diyar Diyar Dolaşacağımız Bir Kariyer Hikayesine Hazırmısını ?
Granada ile İlk Yolculuğumuza Başlıyoruz...!
Kuralları Okudum, Kabûlümdür
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110128
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Başarılar..
Hoşgeldin Usta Başarılar![]()
Başarılar Dilerim
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Tşk Kardeşim
İlginiz İçin Teşekkürler
Hazırlık Kampı Yapmadık Sadece 3 Maç Ayarladık Sezon Öncesi Daha Çok Kondisyon Antremanlarına Ağırlık Verdik Bakalım Sakatlanmalar Bizde Sıkıntı Yaratacak mı Göreceğiz Sezon İçersinde
Transfer Sezonunda Aktif Değildik 2-3 Oyuncu Renklerimize Bağladık Onları da Kiralama Yoluyla Kadroya Kattık ve Takım Lige Hazır Olarak Beklemeye Başladık SSler Akşama Sizlerle Olacak
Oo abicim hayırlı olsun ilk kariyer galiba. Oyun bozuk değil dimi çalışıyor kariyer yaptığına göre![]()
Başarılar Mehmet Abi.Uzun zamandır kariyer yapmıyordun, özlemiştik. Ama benim bir sonraki kariyerde almayı düşündüğüm takımla oynadığın için kınıyorum seni.
![]()
TariboWest
Başarılar dilerim
Başarılar hocam.
Başarılar hocam. Bol kupalı sezonlar.
Mehmet abi kariyer açmış bizede baltalamak düşer Baltacı Ali Paşa olarak![]()
Kariyer Yapmama Vesile Sensin Eyvallah Canım Kardeşim, Seni Çok Sık Görmek İstiyorum Burada
Bozuk DeğilAma Oyun Tuhaf Acaba Senden mi Kaynaklanıyor
Çok Teşekkür KardeşimDaha Fazla Beklerim Seni
Kariyerin Tuzu Biberi Sen Olacaksın
Sen Daha Başarılı Olursun Kardeşim Ben Beceremedim HeraldeBakalım Sonunda Ne Olacak ?
Sağolun Arkadaşlar İnşallah Temennileriniz Güzel Bakalım Bol Kupalar Görecek miyiz Ama Biraz Soru İşareti
Yani Rengini Belli Edeceksin Yine AlişOlsun Senden Gelsin Gülüm
![]()
Transfer Sezonunda Ortasahaya 2, Sağbek'e de 1 Oyuncu Alıp Noktayı Koyduk![]()
İşte O Oyuncular;
Getafe'de Forma Giyen Tecrübeli Savunmacı Borja ile Sezon Sonuna Kadar Kiralık Anlaştık
İkinci Transferimizi Güney Amerika'da Ath.Minero Formaası Giyen Defansif Orta Saha Oynayan Serginho'yu Sezon Sonunda Kadar Yine Kiralama Metoduyla Kadromuza Kattık
Defansif Orta Saha Oynamasına Rağmen Ben Onu Pozisyon Antremanı Verip Sağbek Mevkisinde Kullanacağım
Üçüncü Transferimizi Aynı Zamanda Bana Yoldaşlık da Edecek Olan Yekta Kurtuluş Oldu. Sezon Sonuna Kadar Opsiyonlu Kiraladık Yekta'yı ve Sürekli 11'miz de Olacak Kendisi
Hazırlık Dönemini 3 Maç ile Geçiştirdik ve Lig Maçlarına Kadar Bol Bol Kondisyon Antremanı ile Güç Depoladık
GCF - GCF (B)
GCF - CADIZ
Son Hazırlık Maçımız İngiltere Premier Liginin Önemli Takımlarından Nevcastle United'e Karşı Oynadığımız Maç Oldu
Kullanacağımız Taktiğimiz 4-3-2-1 Üzerine Kurulu Olacak, Alternatif Taktiğimiz Orta Üçlüden Bir Tanesini Ön Libero Mevkine Çekip Ona En Yakın Olan 4-5-1 Olacak
Maceraperest? Bırak abi yaNe macera Ne macera, Çakma Adanalısın işte Açsana Demirsporla İlgili Kariyer
![]()
Uleyn Senden Daha Fazla Adanalıyım![]()
Memleket Sivas, Takım Demirspor Ne İlginç Kişiliksin Sen Öyle![]()
LA LİGA BAŞLIYOR...!
1.HAFTA
Lige Rayo Deplasmanında Merhaba Dedik Çekişmeli Geçen Maçta Sahadan Beraberlikle Ayrıldık
Rayo Vallecano 1-1 GCF
2.HAFTA
Hakem Maçı Adeta Bize Vermemek İçin Katletti...!
GCF 1-2 Sevilla
3.HAFTA
Karşımızdaki Rakip İnsanüstü Varlıklardan Oluşan Bir Takım ve Sonuç Normal
Real Madrid 4-0 GCF
3 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu
Rayo maçını alabilsek güzel olurdu.Diğer maçlar normal.
4.HAFTA
GCF 1-0 Deportivo
İlk Galibiyetimizi Deportivo'ya Karşı Alıyoruz. Aşmamız Gereken Eksiklik Skoru Korumakta ve Farkı Artırmakta Zorlanıyoruz Ama Bu Sorunu Aşacağız
Bu Günlük Bu Kadar Yarın Devam EderimSiz Değerli Kardeşlerim Yorumlarınızı Eksiltmeyin Yeter ki
Gayet iyi başlamışsın abi.Rayo maçını ya da Sevilla'yı yensen süper başlamış olacaktın.
![]()
TariboWest
Başarılar dilerim, Yekta efendi üçbucuk yıldız almış, şaşırdım![]()
Dişimize Göre Olan Takımlardan Mutlaka Maçı Almalıyız Artık Kısmet Diyelim
What Şampiyonluk ?Hele Bir Düşmeyelim Ligde Biraz Kalalım 10 Sene Sonra Oluruz Heralde
Yekta Biraz Uyum Sorunu Yaşıyor Performansı İyi Değil Ama Kötü de Değil Alışınca Umudum Var Yekta'dan![]()
Başarılar dilerim
5.HAFTA
Barcelona 4-0 GCF
Bir Diğer İnsanüstü Varlık Sayesinde Hakettiğimiz Sonucu Alıyoruz
Bir Dipnot Düşelim;
Maç Boyu Barcelona 523 Pas ile Oynarken,
Biz 426 Pas Yapmışız
5.Hafta Sonunda Oluşan Son Durum
Oranlarsak;
Her 5 Haftada 4 Puan, 38 Haftada Ortalama 30 Puan Olur Bu Da Bize Yetmez Biraz Daha Çabalamamız Farz
6.HAFTA
GCF 1-0 Celta Vigo
Barcelona Ağır Mağlubiyetimiz Sonrası Bu Denli Güzel Futbol Oynamak Çok Güzel
Yekta Alışmaya Başlıyor Gol Asistini Yapıp Maçın Adamı Oldu. Güzel Oyununu Kesintisiz Sürdürmesini İstiyoruz
Mehmet Abi Devre arasında Güiza'yı getirsene : )
...