Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 263 sonuç

Konu: Üst Üste 4 Kez CL Finali Kaybedip Çaresiz Kalan Menajer / Fenerbahçe / 8 . Sezon

Kurt Zouma 95 milyon tl bonservis ve yıllık 20 milyon tl maaş karşılığında 5 yıllığına Fenerbahçede.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Hocam kadronu paylaşırmısın? Kurt'ta güzel transfermiş.

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Hocam kadronu paylaşırmısın? Kurt'ta güzel transfermiş.
    Hocam oyundan tam çıktım mesajını gördüm. Bedavaya imza atcak oyuncularım ve 1-2 transferim daha olacak. Şimdi ara verdim, oyunu açınca transferleri de tamamladıktan sonra kadronun son halini paylaşacağım hocam

Kurt için sezon sonu 1-2 teklif verdim arttırarak, kabul edilmeyince huzursuz oldu oyuncu. Övgü ve sen burdan ayrıl fenere gel gazıyla sanırım rest çekti ve 95 milyon tlden kulübü satış listesine koydu, 2 teklif daha geldiği için maaşını,temsilci ücretini ve bağlılık ücretini toplamda 8-10 milyon tl arttırarak imza attırdım. Bu kalitedeki bir oyuncu için 38 milyon bonservis bedeli çok fahiş değil bence.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Efsane transfer olmuş. Kadro da efsane oldu.

Kanat sağ bek olarak oynatacağamız Romario'yu devre arasında gelmek üzere bonservissiz olarak renklerimize bağlıyoruz :

İşte kadromuzun son hali :

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Çok adam var yahu ben 18 kişilik kadroyu bile kontrol edemiyorum kolay kolay helal olsun sana.

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Çok adam var yahu ben 18 kişilik kadroyu bile kontrol edemiyorum kolay kolay helal olsun sana.
    Saydım 37 kişi var, de ceglieyi satmaya çalışıyorum. 5-6 tane de kiralık listesinde olan genç oyuncum var. Sürekli rotasyon yaparak oynuyorum. Gitmek isteyen oyuncuyu, seni 11de oynatıcam diyip kandırıyorum

Bonservissiz yeni transferim Kaleci Cenk'i tam potansiyeline ulaşması amacıyla Psg'ye kiraladım. İlk 11 oyuncusu olarak yer alacak Psg'de.

Hazırlık maçlarımız :

Süper kupayı üst üste 6. kez kaldırıyoruz. 6-0 yapıp tarihin tekerrür etmesini çok istedim ama olmadı. Ligdeki ilk maçımız da içerde Galatasaray ile.

İnanılmaz

Gs'ye 1 hafta arayla 2 maçta tam 13 gol atıyoruz. Artık beni efsanaler içine almaları gerekiyor

Artık uyuyayım. Kalkınca devam edeceğim.

Sonuçlar harika kardeşim.Ama bu kadar transfer gereksiz.

Quote Originally Posted by byKpln View Post
    Sonuçlar harika kardeşim.Ama bu kadar transfer gereksiz.
    Sağol 4-5 tanesini bonservissiz olark yeni aldım, zaten genç ve maaşı az olan adamlar. Zouma, Urruita dışındaki çoğu yabancıyı da bonservissiz aldım. Aslında hala orta sahanın ortasında kalteli bir yabancıya ihtiyacım var şampiyonlar ligi için. Seneye Tonia Totayı bonservissiz almaya çalışacağım kulübüyle sözleşme uzatmasza. Şu an 120 milyon tllik transfer bütçesi var ancak bonservissiz iyi yabancı yakalamadıkça transfer yapmayacağım.

uçurmuşsun takımı transferler çok iyi bakalım bu sezon şl yi alabilecek misin

Quote Originally Posted by JohnConner View Post
    uçurmuşsun takımı transferler çok iyi bakalım bu sezon şl yi alabilecek misin
    Zouma ve Urruiata finalde oynarlarsa kesin alırım gibi geliyor. Zouma stoper olmasına rağmen 8.90lık falan oynuyo çünkü. Urruita da çok süper bir golcü ve hala özellikleri artıyor.

1den 2 yaparak yine kazanmasını bildik.

Sözleşmelerinin sonlanmasına 2 sene kala, 2 sene sonra yaşları 29-28 olacak Ramirezi 53 milyon, duduyu 26 milyon tlye satıyoruz. Yerlerine hız,hızlanma,dribling, özel yetenek ve yaratıclığı iyi olan genç ve yetenekli oyuncular transfer edeceğiz. Matti Destro da satış listemizde ancak 2-3 aylığına sakat iyi bir bedelle satmayı umuyorum. Bu arada erick lamelayı bonservissiz elimden kaçırdım yıllık 20 milyon tl versem machester city'i değil de beni seçerdi. Çok üzüldüm.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

inanılmaz regenler almışsın o adamlar ne öyle

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    inanılmaz regenler almışsın o adamlar ne öyle
    Urruita(ilk sezondan beri peşindeyim diye hatırlıyorum) regen olmayabilir, zouma ise değil. Ama İbrahim Kazancı diye çok iyi bir türk regenim var, david helmes ve romario da regen sanırım.

Alt yapı tesislerini son aşamasına getirmek üzereyim. Kendi alt yapımdan da süper bir regen bekliyorum bu sene.

Yine erkenden şampiyonuz :

Destro 64 milyon tl karşılığında Real Madridde :

Şampiyonlar ligi yarı finalinde real deplasmanına 2-0lık avantajla çıkıyoruz. Türkiye kupası finalini ise Bursasporla oynayacağız.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kariyeri baştan sona okudum gerçekten cok zevklı bır karıyer, ş.l nı 2 sene ust uste fınal oynayıp kaybetmen buyuk sanssızlık ınsallah bu sene s.l nı alırısn

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Kariyeri baştan sona okudum gerçekten cok zevklı bır karıyer, ş.l nı 2 sene ust uste fınal oynayıp kaybetmen buyuk sanssızlık ınsallah bu sene s.l nı alırısn
    Sağolasın. Yine Manu çıkacak gibi finale. İlk maçta deplasmanda juve ile 2-2 beraber kalmışlar.

Destroyu sakatlıktan dönmesi nedeniyle yine sakatlanmasın diye yedek başlatmam ve ramirezin sakatlığı sonucu sağ açıkta oynattığım oyuncum drage dökülünce elenmenin eşiğine geliyoruz. 80 gibi Destroyu oyuna sokup(oyuna girmeden hemen önce veya sonra 2. golü yedim) maçı uzatmalara taşıyoruz. Attığımız gol bizi çok rahatlatırken hemen ardından 2. golü bularak üst üste 4. kez şampiyonlar ligi finaline merhaba diyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Tebrikler çok güzel bir gaolibiyet almışsın, haketmişsin.

Üst üste 5. kez Türkiye kupası bizim. Türkiyede 6 sezonda bir Türkiye kupası hariç alınabilecek tüm kupaları kazandık.

Quote Originally Posted by Firat1907 View Post
    Tebrikler çok güzel bir gaolibiyet almışsın, haketmişsin.
    Teşekkürler. Finaldeki rakbimiz yine Manu. 3. kez Manuyla finalde karşılaşıyoruz. 1er şampiyonluğumuz bulunuyor. 4 finali de ingilizlerle yaptım. Diğeri de totnım.

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri