Niangin ayaginda ezilmeler varmis ama her futbolcuda olabilecek ezilmelermis.Ins. sorun olmaz
Niangin ayaginda ezilmeler varmis ama her futbolcuda olabilecek ezilmelermis.Ins. sorun olmaz
Herhalde bu kadar çok sakatlıklardan çekerken tutup ta sakat birisini almazlar iş görsün diye.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Almeidanın karsı karsıya atamadıklarını Niang atsa otomatikmen şampiyonuz bakalımbirde bu kadar üstdüzey transferlerin maliyeri 2.5Mn euro edıyormus ıste tranferlerin kalitesi, işte yönetim helal olsun.
bugün niang oynayacakmı bilen var mı, eskisi gibi sırtına 2 3 kişiyi takıp giden adamı izlemek istiyorum
Bu akşam sanırım tribünde olacak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kasim ayindan beri oynamiyormus sanirim bugun oynamasi beklenmezdi.Serdar ve Sezer hakkinda son karar nedir Sezer olmiyacak sanirim
Gokhan Suzen gibi birdahaki sefere aliriz sanirim.
ön libero almamiz lazimdi, Necip tek basina ön libero'da oyniyamiyor. Toraman oynasin diyecem ama Aybaba Ersan'i oynatmaz bence.
Gelecek sezon için iyi bir stoper ve ön libero alınmalı. Hucum hattı çok iyi. Olcay, Holosko, Oğuzhan ileri ki sezonlarda kemikleşmiş isimler olacak. Tek sorun savunma zaafiyeti. Bunları da transfer yaparak çözersin ancak.
Ahmet İlhan'ı çok beğendim ben keşke alabilsek. Tam öyle bir adam lazım bize aslında.
FM Gazetesi
Ernst gibi birisi lazim aslinda bize . Necip yerine Ernst oynasa yedigimiz gollerin cogunu yemeyiz.
adamlar niangın imza töreninde bile hakem hatalarından bahsediyorlar
Ne bekliyordun hiç bahsetmesinler mi ? İşinize geliyor herhalde. Şimdiye kadar yönetim tepki göstermediği için Beşiktaş maçlarında katliam yapılıyor. Hoş yine tepki gösteremiyorlar. Hakemler hakkında konuşulsa da bunlar sert açıklamalar değil genelde. Malum geçmişte yapılan hatalardan dolayı kulübün menfaatleri için ayıya dayı deniliyor. Şahsen benim düşüncem bu yönde. Bu sezon ezeli rakiplerinden biri transfere 33.9 M €, diğeri ise 30 M € harcarken sen transfere 3.7 M € harcayarak bu takımlara zirvede kafa tutuyorsun, direnmeye çalışıyorsun bide kokuşmuş ligin kokuşmuş hakemleri senin maçlarını kalletecek. Yok öyle bir dünya ama Türkiye'de oluyor maalesef.
Hakkımız var heryerdede konusuruz ve birçok spor yorumcusuda bızı desteklıyor son zamanlarda hakem hataları yuzunden bırcok puan kaybettik ve haklıyızda sizinde hoşunza gidiyor tabi yönetimimizin susması ama dikkat edin beşiktaş cok büyük taştır altında kalırsınız.
ya sizin şu psikolojiden kurtulmanız lazım öyle laf arasında dile getirirsen bunu kaale almazlar yani imza töreninde söylenmemesi lazım gidersin bir basın toplantısı yaparsın başkanın la asbaşkanınla filan açıklamanı öyle yaparsın yetkili mercilere başvurunu yaparsın öyle laf arasında söylemekle olmaz umarım demek istediğimi anlamışsınızdır
bu arada bjk nin bu durumu çok hoşuma gidiyorki anlatamam
Gecmiste Y.D. cok sert aciklamalar yapmisti.Gerekirse sahaya cikmayiz diye bu yonetimdende onu bekliyorum acikcasi
Beşiktaş Zenitli futbolcu Bruno Alves ile ilgileniyormuş.
Sporx
Keisuke Honda haberleri var bugun. Sözleşmesi bitiminde alınacakmış. Gerçek bir frikik ustası o da.
besiktasa yakin olarak bilinen muhabir firat gunayer elmander seneye besiktasta forma giyebilir dedi.
Selçuk Şahin'i transfer edelim bide. Onunda sözleşmesi bitiyor. Transferle ilgilenen şahıslar kimse kaçırmasın. Volkan Şeni alırız onunda sözleşmesi bitiyor. Bu kadar ölücü olunmaz ama bu haberler doğruysa. Sana kalite lazım iken sen gidip günü geçmişlerle ilgileniyorsun.
10 tane ne olduğu belirsiz oyuncu alacağına git iki tane kaliteli oyuncu al kimse ses çıkartmaz. Peehhhh....
Elmander, Engin Baytar, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Volkan Şen bu oyunculardan ikisi transfer edilirse şaşırmam.
Elmander hakkında fazla olumsuzsun.Sezon öncesi geçen seneki gibi kuvvetlensin birde sakatlık yaşamasın Elmander bak gör taraftarın sevgilisi olur.Geçen sene şampiyon olduysak Elmander'in hücum presinin etkisi fazlaydı.Her yerde basıyordu.Çift forvet yapıcaksın birde yanına gol atan adam gelicek Elmander o zaman işler.
Bu sene çok kötü orası ayrı.Kariyerinde sakatlık yaşamayan adam sakatlıklarla geçirdi sezonu.Ben önceki sayfalarda da yazmıştım Elmander'in Beşiktaş'a gitmesini isterim.Geçen seneki gibi kendini bulucaktır.
Elmander-Pektemek
yada
Elmander ve Niang tarzı adam.Güzel hücum hattı olur.
Beşiktaş önce personeli toparlasın, yoksa gelecek oyuncular imza töreninde sakatlanmaya bşlayacak![]()
Almeida giderse, Elmander'in gelmesini isterim. Sakatlık sorununu atlatırsa ve sağlık ekibimiz değişirse, bizde çok iş yapar.
Ben Beşiktaş'ın yerinde olsam hiç forvetle falan uğraşmam 4 tane defans alırım. Orta saha zaten yeterli, hücumda da bir şekilde gol atıyor takım ama defans ağlıyor. Özellikle sol bek ve sol stoper yenilenmeli.
http://www.fanatik.com.tr/gokhanin-y..._33_308455.htm
İlginç bir hamle çağlar
http://www.fanatik.com.tr/kartalda-h..._33_308461.htm
Bir de bu varmış Batalla çok iyi olur herhalde holmeni de istiyodu beşiktaş iyi bir 3lü olur oğuzhan-batalla-holmen
Sabah Fanatik'te gördüm Batalla haberini, güne gülerek başladımBony hedefi ne kadar gerçekçilikten uzaksa Batalla'nın transferi ihtimali de öyle.
Çağlar için düşüncem de; Galatasaray'a gitti ve bitti. Artık eski formuna yakın oynayabileceğini düşünmüyorum. Bundan sonra lige yeni çıkmış, düşmemek için mücadele eden takımlarda gezer durur. Beşiktaş'ın aradığı isim olamaz o.
Sözleşmesi bitiyor, Bursaspor'a çalım atılarak alınabilir. Çokta faydalı olur. Çağlar ise bu saatten sonra PTT 1. Lig'de bile oynayamaz, ne Beşiktaş'ından bahsediyor bunlar anlamıyorum.
Canım FEDA olsun sana !