1 ile 30 arası toplam 410 sonuç

Konu: Kupa Koleksiyoncusu İspanya'da [ Atl. Madrid / 6. Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Acele ederken Guberti'nin 2015 yılına kadar cezası varmış, onu farkedemedim, şimdi bunu elden çıkaramayız da, hatalı bir transfer yapmış oldum
    Neden 2015 yılına kadar ceza almış ki ? bide kupa maçı hamburg'u yendikten sonra Augsburg'a elenmek tam bir hayal kırıklığı olmuş bende elemiştir diye baktım baya kötü elenmişsin en azında Lig de şampiyonsun . ilk sezon için gayet başarılı geçmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Neden 2015 yılına kadar ceza almış ki ? bide kupa maçı hamburg'u yendikten sonra Augsburg'a elenmek tam bir hayal kırıklığı olmuş bende elemiştir diye baktım baya kötü elenmişsin en azında Lig de şampiyonsun . ilk sezon için gayet başarılı geçmiş.
    Guberti İtalya'daki 2011-12 şike skandalına karışmış, o yüzden 3 yıl ceza almış. Transfer döneminde yönetim hedef yükseltme teklif etmişti ben de yükselttim ondan beri ilk yarıdaki performansından uzak takım.

Henüz şampiyon olduk diyemem, 8 puan fark güzel ama henüz 2 maçlık bir serimiz var ve alttaki takımlar da cidden iyi takımlar.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Guberti İtalya'daki 2011-12 şike skandalına karışmış, o yüzden 3 yıl ceza almış. Transfer döneminde yönetim hedef yükseltme teklif etmişti ben de yükselttim ondan beri ilk yarıdaki performansından uzak takım.

Henüz şampiyon olduk diyemem, 8 puan fark güzel ama henüz 2 maçlık bir serimiz var ve alttaki takımlar da cidden iyi takımlar.

O fark kapanmaz , sonraki sezon yönetime rest çekip kendi yapılanmanı yaparsın , bide şu guberti olayı gibi olaylar FM 'de arasıra olsa , mesela 1860 Münih Avrupa ligine katılıcak ama adı şike ye karıştığı için alınmadı veya kulübün oyunculara borcundan dolayı veya kulübün bütçesi aşıldığı için Uefa takıma 1 yıl hak mahrumiyeti cezası verdi gibi o zaman oyun tadından yenmez ki bu dediklerimi son dönemde fazlasıyla yaşadık .

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

O fark kapanmaz , sonraki sezon yönetime rest çekip kendi yapılanmanı yaparsın , bide şu guberti olayı gibi olaylar FM 'de arasıra olsa , mesela 1860 Münih Avrupa ligine katılıcak ama adı şike ye karıştığı için alınmadı veya kulübün oyunculara borcundan dolayı veya kulübün bütçesi aşıldığı için Uefa takıma 1 yıl hak mahrumiyeti cezası verdi gibi o zaman oyun tadından yenmez ki bu dediklerimi son dönemde fazlasıyla yaşadık .
    Sen de iyi güzel diyorsun da şikeye karışma olayının olabilmesi için şike de yapabilmemiz gerekir oyunda. Bunu oyuna koyarlarsa da işin tadı kaçar bence. Ama o borç olayı mantıklı, gerçekte de olan bir durum ve uygulanabilirse oyun farklı bir boyut daha kazanır ve daha güzel bir hal alabilir. Sonuçta hangimiz maaş bütçesi ve transfer bütçesini aldıktan sonra kulübün finansal durumuna bakıyoruz ki

Aue 2 - 2 1860 Münih

Geriye 3 maçımız kaldı ve bu 3 maçtan alacağımız 1 puan bile şampiyonluk anlamına geliyor.

Mesaj Yetkileri